שאאאאאלום

שאאאאאלום../images/Emo66.gif

היי...קוראים לי חופית... אף פעם לא כתבתי בפורום גאווה כלשהו למרות שאני כן שייכת לקהילה.. תמיד מצאתי את עצמי בצ'אטים וכאלה...וגם זה חולף עם הזמן.. בקיצור...קראתי פה כמה שרשורים וראיתי שהאנשים פה אחלה ושיש עם מי לדסקס... אז החלטתי להתחיל לכתוב בפורום... אז מה שלומכם?! :)

וולקאם ../images/Emo140.gif

היי! שלום! וולקאם! ברוכה הבאה! אלוהה! אהלן! איואה (שלום ביפנית)! כן כן, אני יודעת שאני חדשה, אבל זה אל אורמ שאני לא יכולה להגיד שלום, תראו "שלום", רואים? שלומי מעולה, ושלומך? אתם חייבים לסלוח לי על ההודעה הזאת, אני נמצאת בהשפעת הכלבה שלי שמנסה נואשות לנקות את האוויר

SarcaSeriouS

New member
אהההההההההלן!

מה המצב, אחותי? (אנחנו שותפים לאותו האבא ,אם לא ידעת...) ברוכה הבאה לפורום גאווה הצעירה. המקום להגיד מה שאתה מרגיש גם אם רוב הזמן אנחנו בעצם לא מרגישים דבר. לבבות קרים כשלג... ------------דממה----------- הי, אני אחד הדפוקים פה (אם לא היחיד...). קיצר, שתפי במשהו... ד"ש.

../images/Emo23.gifאתם ממש מתוקים!../images/Emo34.gif

אחחחחחחחחחחחחחחחח אחד אחת פה מממש בונבונים.... איזה קבלת פנים מרשימה... תודה:) כיף לי וכיף לי...
תגידו זו רק אני או שהפורום מתמלא בחדשים דנדשים שהגיעו..? אז שאאאלום שאלום לכל החדשים כמוני מקווה שתשתלבו טוב אני כבר מרגישה שייכת:) אז שלומי מצויין למי ששאל תודה ויש להכיר פה איזה מישהי עסיסית משהו.. אם כן תראי סימן...
חחחח סתם בצחוק... השעה עכשיו שתיים עשרה ושלושים ותשע דקות .. ואני מזה משתעממת..אוףף החופש הזה ש-י-ג-ר-ה אז מה ספרו איך עובר עליכם החופש בנתיים לאלו שרק התחיל החופש ולאלו שבחופש תמיד.. לילה טופ.. וספרו משהו מענייןןןןן בקשהההההההההה משעמם לי ...

למעלה