שאאאאאלום לכולם!!!!!

שאאאאאלום לכולם!!!!!

חזרתי מהפנימייה לשישי שבת!!! בכל אופן הנה החדש עליי שהעתקתי ממה שכתבתי בפורום של השבט שלי אז אם אתם לא מבינים משהו...מצטער! אבל אתם מוזמנים לשאול!!! (ואלעד-עדיין לא אמרת לי לגבי הוועדת חניכים בוגרים ששיבצת אותי...בבקשה תגיד לי מה אני אמור לעשות ואמרתי לך גם שאין לי גישה לאינטרנט בפנימייה אז אם זה דורש את זה אז תוציא אותי!) חזרתי לשבת בבית... מה חדש אצלכם?! היות ואין לי כוח לקרוא את הכל תעדכנו אותי בבקשה בדברים החשובים שהיו בפורום!!! (ועל איזה הפנינג מדובר?! פתיחת שנה?!?!) אם זה מעניין אתכם אז שלומי מעולה!!! הייתי לא מזמן בפעולה ראשונה של החלוץ בלהבים והיה מ-ע-ו-ל-ה!!!!! ופאק יש להם שבט מוזרררר (שרותים מפוארים כמוט של בתי מלון, מטבח, מקרר....קיוסק!!! חחחח!) אבל ת'חלס, האיכות פה היא הרבה יותר גדולה כי הם לוקחים את זה כמובן מאליו שבאים לצופים ולא להרבה אכפת שאין בנים ושחלק מהבנות עוזבות מבלי להתאמץ להביא או להשאיר....אבל יש גם כאלה שכן אז אנחנו ננהיג...:) והם פותחים שנה ב-8.9 שזה עוד...3 ימים! גם מחלקים אותנו לוועדות ואני מקווה להיות בוועדת צופיות (למרות שאני צריך ללמוד כפיתות קשרים וכו') או להשתבץ באחת אחרת שגם טובה.... הכי מצחיק שיש כזה דבר שנקרא וועדת קיוסק-בשבט יש קיוסק שחלוץ אחראי עליו שנותנים לחלוץ ממתקים למכור ומהכסף שהם מרווחים הם מוציאים חולצות או וואט אוור....חחח! בבית ספר הכל אחלה, מרגישים שעוד מעט יבוא הלחץ של המבחנים (24 מבחנים!!!!) והמגמות אבל אני אסתדר.....אבל למרות שיש הרבה מקצועות אני לומד ממש מעט-כל יום עד 1 חוץ מיום שישי עד 11!!! הייתי לא מזמן בהנהגה (על חשבון בית ספר...ייפי יי!) והייתה לי ישיבה עם המנהל של הפנימייה ועם אלה והמרכז החדש שיחליף אותה בעוד שבוע או משהו כזה על השבט באשל וכמו בכל דבר ותחום בארץ שלנו-גם פה התקציב זו בעייה....על שני ש"ש מגרעין נחל שיבואו לרכז ולהדריך-1300 בחודש שלא לדבר על עוד דברים....בכל אופן אלה צריכה לשלוח מכתב עם תקציבים שהפנימייה צריכה לשלם ונראה מה עושים כי קשה למנהל לוותר על צופים... זה מה שחדש נראה לי....אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב!!! אוהב אתכם המון!!!!

ברוכה השבה הביתה!!!

קראתי הכל אבל היתבלבל לי בקיצר מקווה שתישאר בצופים(אם הבנתי נכון)! אוךךךךךךךךך זה אורך מידי!

אוקי אני יודעת שאתה בן ברוך השב

ובקשר לעזוב לא יודעת איפה קראתי היתבלבל לי אוךךךךךך לא יודעת מה בסוף!! אז רק בסוך השב!

למעלה