גמקפיצע... 10 תווימ..
D Dream within a Dream New member 23/5/03 #22 ../images/Emo41.gifגם אני רוצה../images/Emo70.gif אבל אין לי לאן
™ ™baMba New member 24/5/03 #25 ליהי...סופי...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני עדיין מחכה.. אהמ...אהמ..
F FlowerPower New member 24/5/03 #26 מחכה למה?? ../images/Emo12.gif גמני מלא זמן לא כתבתי.. בעעעע לא היה לי זמן כי כל יום היו לי חזרות לתחרות בבניני האומה בירושלים.. חעחע זכינו מקום 4 (וכן זה כבוד נורא גדול.. ) וזהו, עוד מעט חופששששש..
מחכה למה?? ../images/Emo12.gif גמני מלא זמן לא כתבתי.. בעעעע לא היה לי זמן כי כל יום היו לי חזרות לתחרות בבניני האומה בירושלים.. חעחע זכינו מקום 4 (וכן זה כבוד נורא גדול.. ) וזהו, עוד מעט חופששששש..
F FlowerPower New member 24/5/03 #28 תחרות ריקוד.. מלא קבוצות מכל הארץ... ממלא סטודיואים.. היו 3 קגוריות- יסודי, חטיבה ותיכון ביסודי- אנחנו זכינו (קבוצה מהסטודיו) מקום 1!! ובחטיבה לא השתתפנו אבל במקור אני והקבוצה שלי היינו אמורים להשתתף בזה.. אבל הכניסו אותנו לתיכון, וזכינו מקום 4
תחרות ריקוד.. מלא קבוצות מכל הארץ... ממלא סטודיואים.. היו 3 קגוריות- יסודי, חטיבה ותיכון ביסודי- אנחנו זכינו (קבוצה מהסטודיו) מקום 1!! ובחטיבה לא השתתפנו אבל במקור אני והקבוצה שלי היינו אמורים להשתתף בזה.. אבל הכניסו אותנו לתיכון, וזכינו מקום 4
D Dream within a Dream New member 24/5/03 #29 ../images/Emo41.gifאצל מי את רוקדת../images/Emo35.gif אתי, סיגי, שרית, רוויטל וכו'
F FlowerPower New member 24/5/03 #31 יוווווווווווו! ../images/Emo13.gif מאיפה אתה מכיר את רויטל? חחח חשבתי שאפחד לא שמע עליה וכן, אני רוקדת אצלה..
יוווווווווווו! ../images/Emo13.gif מאיפה אתה מכיר את רויטל? חחח חשבתי שאפחד לא שמע עליה וכן, אני רוקדת אצלה..
D Dream within a Dream New member 24/5/03 #33 ../images/Emo41.gifאני מכיר הכל../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif
O omerdo New member 24/5/03 #30 תגידי... את זוכרת אולי במקרה אם היו מסטודיו זוז במחול ממודיעין (אלה שהופיעו בטקס של יום העצמאות בהר הרצל, כמה מהם בשכבה שלי, איזה התרגשות...סתםםםםםםםם!! בצחוק!!)
תגידי... את זוכרת אולי במקרה אם היו מסטודיו זוז במחול ממודיעין (אלה שהופיעו בטקס של יום העצמאות בהר הרצל, כמה מהם בשכבה שלי, איזה התרגשות...סתםםםםםםםם!! בצחוק!!)
™ ™baMba New member 25/5/03 #34 טוב שלא ניצלשת"מ..../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif ותודה שהגבתמ... באמת.. פעמ היה באמת נחמד יותר...
טוב שלא ניצלשת"מ..../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif ותודה שהגבתמ... באמת.. פעמ היה באמת נחמד יותר...