שְׁקִיעָה

טאKילה

New member
שְׁקִיעָה

בֵּין הָעַרְבַּיִם רָאִיתִי שְׁקִיעָה אַמִּיצָה גּוֹהֶרֶת אֶל גַּלֵּי הַיָּם בְּצִּמָּאוֹן אֶת צִלָּהּ הוֹתִירָה בַּחוֹף הַזָּהֹב וּפָנֶיהָ כִּנּוֹרִים אַט אַט מִתְאָרְכִים בְּדְּמָמָה. כְּתָמִים כְּתָמִים שׁוֹקְקִים סוֹמְקִים אֶת הַחוֹל לוֹקְּקִים וְנִמְשָׁחִים עַל מַיִם וְשָׁמַיִם בְּצִבְעֵי וָרֹד טָהוֹר. מַבְּטִי סָפַג כֹּל מִזְרָם כָּחֹל, אָדֹם, שָׁחֹר. וְאַתָּה שָׁם – הֲתִשְׁמַע קוֹלִי? הַקּוֹרֵא אֵלֶיךָ מִמַּעֲמַקִּים מִמֶּרְחַקִּים.

שקיעה

אני צופה אל משעול האורות הנעים אל מבואות הנשף. זרועות האופק אוספים קרני אור שנעקדו בארגמן ויום מהלך אל ערביתו. יפה שעה כזאת להרהר במבוכי תשוקות ובמכחולי ערגה לצייר מאוויים נועזים הנפערים מדמותך בהיותך נאספת אלי.

שמים1

New member
שקיעות ../images/Emo42.gif

שקיעות זוהרות בהבזקי תשוקות גוף לוטף גוף בהבהובי קרניים. לו יכולתי לגעת , הייתי מתענגת על מרקם ערגה פורשת מרבדי עדנות לרגלינו. בחיק חלומותי שפתיים לוהטות היו מבקשות שפתותיך לוגמות דבש אהבתך . הלמות לבבות מחדשת רזי תקוותינו.

יערית 1

New member
רזי שחר../images/Emo20.gif

כדור לוהט מעל רכסי הרים המסתירים רזי שחר, קרני פז לוטפות חיוך משכר מקבצת רגעי כיסופים לפרוש אליך בשובל ססגוני, להדמים כמיהה שבלב.

שקיעה בגשם

נשרכת ברגלים כבדות על טיילת חוף ים בסערה נגררת אחר טיפות גשם אפור ומבריק וחמה בצבעי ענן אפורים עוצרת במעופה בים עגמומיות שחור חציה תשיק שעת דמדומי שמש, לעיניים לא נודעה בדל מעיל... שבב צעיף... אויר מחניק כל שן על צרתה נוקשת לחומה בעייפה פוסעת יחידה, זה לבד לא מזיק טובה לי הבדידות מערב רב של צער בכפיך קולפת עצמי, מבדילה מעליך בין קודש לחול... ואני נתקדשתי נתבדלתי נגמלתי.

גדי רוט

New member
טאקילה שקיעה

שלום לך טקילה בין הערבים שקעתי עמוק בתוך הסערה לכוד בתוך תוכה ומרחוק שמעתי איזה קול קורא הרמתי ראשי ראיתי ראש בוהה לא ידעתי כי את היא הקורא אלי ממרחקים והנה בא לו שחר חדש ובאתי אלייך מחודש,,,,,,

למעלה