ר"ש זה יגמר בבכי 24.6.07

davecom

New member
this mortal coil

זה באיזור של רוק, נגיד. 4AD וזה... שכחתי להגיד בתכנית שהשיר הזה מלווה את אחת הסצינות הכי עצובות ויפות ב"כביש אבוד" של דייויד לינץ', בגלל זה שמתי אותו.

Trixerin

New member
LOL יאללה מכות!!!

אני שמעתי את מיקי משמיע מרקורי רב. זה אלקטרון!?

הגרופי

New member
תודה

האייקאסט נשמע לי קצת גדול עלי כרגע. אולי מתישהו אני אשתלב בטכנולוגיה המתקדמת הזו. חשבתי על פרסום הספיישל בפורום טורי איימוס השכן (גם כן שכן) אבל הם נראים קצת פנאטים. טעות אחת בשידור ולא יהיה סוף לנאצות.

eranrabl

New member
פזמון חוזר 25/06: אחרון אחרון מגניב

01. רחוב הנשמות הטהורות - הנשמות הטהורות (מתוך "הנשמות הטהורות", 1974) 02. זמר לספינה (שקיעה נוגה) - גידי גוב (מתוך "התקליט הראשון", 1978) 03. אני יודע שאני אמות בקיץ - מתי כספי (מתוך "מתי כספי", 1974) 04. אכזיב 76 (שתי נוצצות) - להקת שמים (מתוך "דני ליטני ולהקת שמיים", 1980) 05. הכל התחיל בנאצר - משינה (מתוך "מפלצות התהילה", 1992) 06. רוח גדולה - מופע הארנבות של ד''ר קספר (מתוך "הו הו", 1995) 07. הוציא מהמהפייכה - ג'ירפות (מתוך "משוחח עם כסא", 1999) 08. לעולם תמיד הים - מופע הארנבות של ד"ר קספר (מתוך "מופע הארנבות של ד"ר קספר", 1994) 09. שטתי זמן רב בניאגרה - קרוליין (סינגל, 2004) 10. בא בקלות - דני סנדרסון (מתוך "קונגו בלו", 2005) 11. ניגון עתיק - אושיק לוי (מתוך "אושיק לוי", 2005) 12. פזמון חוזר - האחים והאחיות (מתוך קדם אירוויזיון 1980) 13. פה גדול - מאיר אריאל (מתוך "רישומי פחם", 1994) 14. סוף ההצגה הלילה - כוורת (מתוך "צפוף באוזן", 1975) 15. ככה היא באמצע - כוורת (גם)

gilgamesh

New member
תקליט דיפלו', 25/06: אחרון אחרון מגיב

מה יהיה על יום שני שלנו? גם עופר וגם ערן?סניף סניף../images/Emo7.gif פציחה עם (בכוח)ana של הפיקסיז והערב שירים שמעולם לא שמעתי זוכים להאזנת בכורה בצוותא עם המאזינים (?) John Vanderslice:: Kookaburra../images/Emo27.gif01../images/Emo79.gif M. Ward:: Chinese Translation../images/Emo27.gif02../images/Emo79.gif Basia Bulat:: I Was A Daughter../images/Emo27.gif03../images/Emo79.gif Of Montreal:: Vegas In Furs../images/Emo27.gif04../images/Emo79.gif The Sunshine Underground:: Borders../images/Emo27.gif05../images/Emo79.gif Oh No Oh My:: The Party Punch../images/Emo27.gif06../images/Emo79.gif Islands:: Flesh../images/Emo27.gif07../images/Emo79.gif Super Furry Animals:: Hello Sunshine../images/Emo27.gif08../images/Emo79.gif the Bicycles:: B-B-Bicycles../images/Emo27.gif09../images/Emo79.gif the Posies:: Solar Sister../images/Emo27.gif10../images/Emo79.gif Spoon:: Rythm & Soul../images/Emo27.gif11../images/Emo79.gif Interpol:: the Heinrich Moneuver../images/Emo27.gif12../images/Emo79.gif Snowden:: Time Of the Season../images/Emo27.gif13 Fog:: You Did What You Thought../images/Emo27.gif14

Canta Brasil

New member
טוב, אז גם אני:

1. Samba de mon Coeur qui Bat – Coralie Clement 2. Filosofia – Mart’nalia 3. Maresia – Adriana Calcanhotto 4. Leaozinho – Caetano Veloso 5. Para Xo – Moreno+2 6. Se Todos Fossem Iguais a Voce – Renato Braz 7. Olha Ai – Jair Oliveira 8. Feijoada Completa – Chico Buarque 9. Tem Quem Queira – Rita Ribeiro 10. Estetica – Tom Ze 11. Pau de Arara – Ari Toledo 12. All Star – Nando Reis 13. Solidao – Avishay Litvak 14. Alvorada – Velha Guarda da Mangueira 15. Dona do Primeiro Andar – Os Originais do Samba 16. Tudo de Voce – Wilson Simonal 17. O Casamento de Romeo e Julietta - Marcelo Camelo​

ערן ואסף

איך איך הלכתם לנו?. האמת שלא הספקתי מספיק לדבר איתכם. אז באמת תכניות אחרונות? טוב, צריך לדבר מעבר לדפי הפורום. נתגעגע אליכם מאוד (The royal we) ובכלל יום שני נראה עכשיו כמו אחרי הפגזה כבדה. המשבצות שלכם היו ממש מתאימות אחת אחרי השנייה שזה פשוט פלא. כמו שאסף אמר - סניפ סניפ.

Canta Brasil

New member
מה השטויות האלה?

מה פתאום כולם עושים פה תכניות אחרונות? אני אתחיל להרגיש זקנה.... יוחזרו העוזבים לאלתר!!!

gilgamesh

New member
אממ, אני עדיין לא הולך

אז אל תתחילו עם המסיבות עדיין. דודו התכוון לערן ועופר. טעות פרוידיאנית? הממ...

shellyland

New member
למעלה