ר"מ

who is this

New member
../images/Emo3.gifחחחחחחחח../images/Emo3.gif

יוני!!! איך נדפקתתתתתתתתת חחחחחח עלק אמרת שלא תבוא ושאתה תבריז..... חחחחחח אני אמרתי לך שאתה תבוא כמו גדול!!! לא נורא... שיהיה שבוע ר"מ מהנה!

shimonev

New member
אני לא מבין למה אתם צריכים להגיע..

לטכני כדי לנקות ולתחזק את הטכני במהלך החופש אבל הסיבה האמיתית היא פשוטה מאוד הכל בגלל המדריכים והחיילים הג'ובניקים שמשרתים בבית הספר הטכני בארץ עם פרופיל ששואף לאפס שחוץ מלשבת כל היום בשלב או בש"ג ולישון או במקרה הגרועה לשחק סולייטר במחשב והפעילות הספורטיבית היחידה שהם עושים זה ללכת למטבח בשביל קפה שחור ועוגיות אז אנחנו כשוחרים אכפתיים צריכים להבין את הסבל הגדול שהם עוברים מדי יום בדרך למטבח אז אנחנו צריכים לבוא לנקות בחופש במקומם

יהללל

New member
אנחנו באים לשם

כדי לשעשע את המדריכים שלנו. לא בגלל שהם לא עושים כלום, להפך. יש להם יום עמוס מאוד- הם כל היום עסוקים בלדפוק ולדפוק ולדפוק. מספר המקרים שבאמת מצריכים עונש-שבוע ר"מ בחופש שואף לאפס. כשמסתכלים על החבר'ה שבאים לשבוע הזה רואים כמה מאמץ הושקע על ידי המדריכים בלחפש את אלה שהכי בסדר לאורך כל השנה ולמצוא אותם נופלים באיזה מקרה חד פעמי ועוברים על תקנון בית ספר בכך שהם:
רעבים באמצע הלילה והולכים לחפש אוכל
לא הסתפרו
אחרו למסדר בתקופת הבגרויות (זה אחרי שלא איפשרו לישון בטכני והיינו צריכים להשתקע בבתי חברים בכל הארץ ולהגיע למסדר בשעה 8- כי למדריך, לא חשובה השעה, הוא שם מ-7 בבוקר- ולמה שהוא יהיה לבד
) התאמצתי, באמת שהתאמצתי
עוד לא מצאתי בית ספר אחד שהעונשים בו הם כל כך קשים. אז אולי זה כי אנחנו בבית ספר צבאי, אבל אנחנו ילדים בני 15-16-17-18. נראה שהמדריכים קצת שכחו את זה. הם שכחו מה הם עשו בתיכון, הם שכחו שהם לא רחוק ממני, שמה שמפריד ביננו זה במקרה הטוב 5 שנים ובמקרה הפחות טוב שנה ואולי פחות. הם שכחו שהם לא צריכים להיות ההורים שלי- יש לי 2 בבית. אני סך הכל מישהו שיעזור לי לחיות במסרת הקשה הזאת בלי לברוח באמצע. משהו יותר בסגנון של "אח גדול".

pure_as_fire

New member
אבל תביני

אין מה לעשות את בחרת במסגרת תתמודדי עם זה ואם את לא מסוגלת, אז.. את בחרת במסגרת תתמודדי אין מה לעשות זו מסגרת צבאית בלה בלה בלה עכשיו תביני את לא בן אדם את שוחרת את תת אדם זהו סוף סיפור ככה כולנו החיים קשים בגלל זה הטכני עושה לנו טובה ושולח אותנו למוות תודה לך טכני על השקרים ועל החיים שהרסת לכולנו

אתה מגזים.

תת אדם..? ומה אתה מתלונן שזה מסגרת צבאית? הבטיחו לך פרחים ושושנים? לא. ועוד משהו, אולי אני אהבל אבל אני לא מבין למה כל כך קשה לכם, החבר'ה שחוזרים כל היום הביתה. כבר שמעתי את כל התלונות, שקמים מוקדם וחוזרים מאוחר ומתים מעייפות וכל זה. אבל עדיין, תאמינו לי שלכם קל בעשרות מונים מאשר לנו. ------ ואם כבר אתם רוצים לקטר, בואו נעשה ככה. נפתח שרשור חדש שבו תקטרו ותתלוננו ותזעקו עד יפתחו שערי שמיים ועד שנראה קצת דם. יוני יכניס את זה לטאגליינס, וכל פעם שתרצו להוציא קיטור, תפנו לשרשור הזה במקום בהודעות לא קשורות. (ואני רציני לגמריי. לא הכל מושלם ובאמת יש כמה דברים שהם ממש לא בסדר). יש תמיכה לרעיון?

יהללל

New member
זה שלנו יותר קשה

בספק. אל תשכח שאנחנו חיים כל היום עם חבר'ה בגילנו, הרבה חבר'ה, מה שמוריד מהקושי שקיים בבית ספר שבו לא תמיד אפשר ליצור קשרים בתוך בית הספר, ובגלל שעת החזרה הביתה המאוחרת ועומס הלימודים לא ממש אפשר ליצור קשרים מחוץ לבית ספר. אני דווקא חושבת ששם יותר קשה. ואני לא היחידה, שמעתי ממישהו שלמד בחיפה ועבר לבאר שבע שהלימודים בבאר שבע קשים יותר והנסיעות קשות ומייגעות. אז בוא לא נרחם על עצמינו ונתווכח למי יותר קשה
לא אמרתי את מה שאמרתי מתוך רצון לקטר, אמרתי את זה יותר מתוך רצון לפקוח את העינים לצוות ההדרכה שקורא בפורום, ויש כאלה. ואתה יודע מה
אני חושבת שמותר לי גם לקטר ולהגיד שקשה, כי קשה. ואין שום רע בלהוציא החוצה. אני עושה דברים בטכני לא תמיד מתוך רצון ואני חושבת שמגיע לי להוציא את העצבים פה. מגיע לי
הפורום הזה נועד לשוחרים (ולאזרחים שרוצים להתעניין במסלול השוחרות- לא ראיתי הרבה כאלה
), וטבעי מאוד ששוחרים ידונו במסלול השוחרות שהוא קשה-ואין בזה מחלוקת כאן. בפורום. פוי
שכחתי מה עוד רציתי להגיד

אממ..

אני מסכים איתך שעם החבר'ה הרבה יותר סבבה לחיות שם. אבל לגבי כל השאר... יש לי 101 דברים להגיד, אבל עכשיו אני עייף ואין כוח לכתוב. מאוחר יותר אני אתפוס את עצמי בידיים ואפרסם הודעה.

pure_as_fire

New member
אתה עולה לכיתה י נכון?

אתה עדיין בחלום היפה של כיתה ט הייתי בדיוק כמוך חכה לכיתה יא' תיהיה בדיוק כמוני עכשיו

איזה חלום ואיזה נעליים

ועשה טובה, חלאס עם השטויות של חכה לי"א. יש לי דברים יותר מעניינים לעשות חוץ מלשבת ולחכות לי"א. אני יכול להבטיח לך שזה לא מטריד אותי.

../images/Emo41.gif הנה זה בא... ../images/Emo41.gif

טוב, בהודעה זאת אני אנסה לסכם את הדעה שלי לגבי הטכני, מנקודת המבט שלי בלבד בתור אחד שהרגע סיים שנה ראשונה בטכני כאינטרני ועולה לכיתה י'. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - הגעתי לטכני אחרי שהתחלתי להתעניין במקום המוזר הזה בשלהי כיתה ח'. היום, לקראת כיתה י', אני סוגר מעגל בזה שכבר החלטתי שאני נשאר בטכני, אחרי שנה של התלבטויות והרהורים. פה אני אנסה למנות את הסיבות למה. למה חשבתי לעזוב? ברגעים של ייאוש קשה לחשוב על משהו חיובי. ככה היה המקרה איתי. קשה שלא להרגיש מיואש/עצבני/ממורמר כשאתה קם ביום ראשון בשעה בלתי אנושית בבוקר כשעוד חושך בחוץ ומקלל את העולם על זה שאתה עושה את זה. כשאתה קם בבסיס בבוקר ובקושי מרים את עצמך מהמיטה. שאתה עומד במסדרים ארוכים בחום ובקור ומרגיש שהרגליים שלך נשברות רק בשביל שאיזה מפקד אחד יגיד מה שיש לו לומר. שאת עושה עבודות מגעילות במטבח. שאתה מרגיש בשבוע שלפני מסדר מב"ס כמו עובד זר. שכל זה מתחבר לשאר הספקות שלך, שאתה לומד במקום שלא מתאים לראש שלך, שמבחינה לימודית אתה הולך לכיוון אחר לחלוטין ממה שרצית. שאתה מפסיד כל כך הרבה, ואתה תוהה אם מה שאתה מקבל שווה את זה. ועד שאתה משלים עם עצמך שאתה נשאר, תמיד צץ עוד משהו שגורם לך לחשוב שוב. עד שכבר נשבר לך ואתה מקלל את היום שהתקבלת לשם בגלל שעכשיו אתה שובר את הראש מה אתה עושה עם עצמך. אתה מרגיש שעשית טעות. אבל אז אתה מתחיל לחשוב ברצינות. אני מסתכל על עצמי אחרי שנה במקום הזה ואני לא מאמין כמה שהמקום הזה שינה אותי, ולטובה. אני מרגיש יותר בוגר מחבר'ה האחרים בגילי. התחלתי לחשוב על דברים כמו העתיד שלי יותר ברצינות, דברים שבכלל לא חשבתי עליהם לפני הטכני. תגידו מה שתגידו, המקום משנה אותך. המשפחה שלך הופכת להיות החבר'ה שבחדר שלך. אתה לומד לחיות לבד. אתה עובר דברים שחבר'ה אחרים בגילך יעברו רק עוד כמה שנים. אני אישית הפכתי ליותר בוגר ויותר אחראי. התחלתי ללמוד ולא להתבטל כמו בחטיבה. כל זה בהחלט ישפיע על האופי שלי בשנים הבאות. ובואו נדבר דוגרי. מה הייתי עושה אם הייתי נשאר בביצפר הישן שלי? הייתי לומד באותו ביצפר, עם אותם מורים, חוזר לחדר שאני חי בו כל החיים שלי ולומד על אותו שולחן שאני לומד עליו מהיסודי. הייתי נשאר באותה עיר שאני תקוע בה כל החיים שלי, מוציא איכשהו בגרות, עושה צבא והלך לחפש את עצמי. זה מה שאני רוצה? נכון, יהיה לי יותר קל. אבל לחזור לחיים המשעממים אני לא רוצה. בשורה התחתונה, נכון, קשה בטכני, והרבה יותר קל בחוץ, אבל מה שאתה מרוויח לע-צ-מ-ך שווה את זה. בגלל זה אני אישית נשאר שם, למרות כל הקשיים בדרך והדברים הבעיתיים במקום.

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

בדיוק! חבר'ה, אם אתם רוצים לפרוק עצבים לפעמים זה המקום, רק בגבולות.

יהללל

New member
הגזמת.

בסך הכל טוב לי. באמת טוב לי. אבל כן, יש דברים ששוברים
אני לא חושבת שמגיע לי העונש שקיבלתי, אבל כן, אני אגיע אליו כי אני בחרתי במסגרת. ושלא תבין לא נכון- אני לא מצטערת על זה, אפילו לא לרגע. זה קשה אבל אפשרי. רק הערתי. אמרתי מה אפשר לנסות לשנות לטובת השוחרים. זה הכל

T A L T E K

New member
מה היא בחרה היא בת 59 לפי הפרטים חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את צודקת!

הגיע הזמן שלפחות חלק מהמדריכים יעשו חשבון נפש עם עצמם. -------------------------------------- כבר אמרתי שאני מעריץ אותך?

who is this

New member
חחח צודקת חלקית..

אבל אם הם תופסים מישהו רעב באמצע הלילה שלא יקחו לו את האוכל שהוא התאמץ להגניב פנימה או להשיג מהחדר אוכל!!! אבל יש מדריכים שהם אחלה ולא מחפשים לדפוק שוחרים.. למרות שזה הדבר הראשון שהם למדו בקורס הדרכה!!! חח תספורת? כל אחרי פסח לא הסתפרתי, הסתובבתי בלי כומתה לא מדוגם ולא עשו לי כלום.. הם מחפשים במיוחד אנשים שהם בוחרים מראש לדפוק... ככה נראה לי לפחות... ובבתי ספר אחרים העונש הכי גרוע שיכול להיות זה השעייה שזה הרבה יותר קשה משבוע ר"מ... למי שהולך לשבוע ר"מ אני אומר קחו את זה באיזי אנשים... קחו את זה כעוד חוויה מרגשת במכללה הטכנולוגית של חיל האוויר.. כי הרי אחרי שבבוע ר"מ תצאו אנשים הרבה יותר טובים..(חחחחח או שלא!)מאבל זה מה שהטכני מנסה שיהיה..

למעלה