אם את מעדיפה נקניקיה יבשה בבקשה. העיקר שאת הלחמניה אני בוחר...
S seymore butts New member 10/2/13 #162 אם את מעדיפה נקניקיה יבשה בבקשה. העיקר שאת הלחמניה אני בוחר...
M Melencholya New member 10/2/13 #62 איך גולדי כתב תמונת ערום מלאה כולל פנים ברורות, אם תהיה מספיק אטרקטיבי יש סיכוי
G goldy New member 10/2/13 #72 לא, לא הבנת לגברים יש נטיה לחוסר ביטחון, לכן הם שולחים תמונת חזה+בטן. אם הוא באמת היה שוס שמחזיק מעצמו; הוא היה שולח משולב פנים בכלל ורגליים בפרט, הכל בתמונה אחת. מתי הבנת "ערום"?!
לא, לא הבנת לגברים יש נטיה לחוסר ביטחון, לכן הם שולחים תמונת חזה+בטן. אם הוא באמת היה שוס שמחזיק מעצמו; הוא היה שולח משולב פנים בכלל ורגליים בפרט, הכל בתמונה אחת. מתי הבנת "ערום"?!
M Melencholya New member 10/2/13 #55 עכשיו שיש לכם זמן כדי לבחון את התמונות בשקט... בראשונה, שימו לב שיש לאישה אצבע אחת יותר מדי ביד. בשניה יש זרוע רפאים שמרחפת . ובשלישית יש לגבר רק אוזן אחת. הקמפיין הגאוני מוכיח שלכלוך בשיניים מפריע יותר ממום כמו אצבע נוספת אוזן חסרה או יד מרחפת...
עכשיו שיש לכם זמן כדי לבחון את התמונות בשקט... בראשונה, שימו לב שיש לאישה אצבע אחת יותר מדי ביד. בשניה יש זרוע רפאים שמרחפת . ובשלישית יש לגבר רק אוזן אחת. הקמפיין הגאוני מוכיח שלכלוך בשיניים מפריע יותר ממום כמו אצבע נוספת אוזן חסרה או יד מרחפת...
P puma141 New member 10/2/13 #88 כפרה עליך לא מספיק לך הדמות שלך?! איך אתה מתחזק איך...איך! מזל שלגוף שלך היה רקע, זה יותר אמין.. אתה עושה כושר, תוך כדי ישיבה?
כפרה עליך לא מספיק לך הדמות שלך?! איך אתה מתחזק איך...איך! מזל שלגוף שלך היה רקע, זה יותר אמין.. אתה עושה כושר, תוך כדי ישיבה?
P puma141 New member 10/2/13 #138 לא תוכלי איתי.תמשיכי הלאה. שלום.. מזל שלא רואים שזה מולבש.. די\ זה גם מגעיל אותי לענות על זה בכלל.. עזבי אותי או עזוב אותי-זוז! יש פה עניין עם מחלת נפש, בחיי..
לא תוכלי איתי.תמשיכי הלאה. שלום.. מזל שלא רואים שזה מולבש.. די\ זה גם מגעיל אותי לענות על זה בכלל.. עזבי אותי או עזוב אותי-זוז! יש פה עניין עם מחלת נפש, בחיי..
M Melencholya New member 10/2/13 #142 איזה מולבש? מי מולבש? רצית תמונה נוספת של הג'ינס עם רקע טיבעי ובלי פוטושופ - קיבלת. עכשיו את כותבת לי לעזוב אותך? את חייבת לטפל בעצמך, זה מתחיל להפחיד אפילו אותי. פסיכית.
איזה מולבש? מי מולבש? רצית תמונה נוספת של הג'ינס עם רקע טיבעי ובלי פוטושופ - קיבלת. עכשיו את כותבת לי לעזוב אותך? את חייבת לטפל בעצמך, זה מתחיל להפחיד אפילו אותי. פסיכית.