וואלה-רעיון! חבל שהזדיינתי כבר!
S seymore butts New member 10/2/13 #32 זו לא אשמתך זה משרד החינוך שבמשך עשרות שנים לא מעלים על דעתם לתת את הטיפ הבסיסי הזה במסגרת שיעורי חינוך מיני בתיכונים.
זו לא אשמתך זה משרד החינוך שבמשך עשרות שנים לא מעלים על דעתם לתת את הטיפ הבסיסי הזה במסגרת שיעורי חינוך מיני בתיכונים.
P puma141 New member 10/2/13 #34 די סימור..אח"כ כתבת על חוקנים. החוקן היחיד שעלה לי, זה במערכת העיכול, שרוצה להוציא את התכולה החוצה.. לא-רוצה-בתחת! תעזוב אותי כבר!!! *זיקן, תתערב*
די סימור..אח"כ כתבת על חוקנים. החוקן היחיד שעלה לי, זה במערכת העיכול, שרוצה להוציא את התכולה החוצה.. לא-רוצה-בתחת! תעזוב אותי כבר!!! *זיקן, תתערב*
F FrankBlack New member 10/2/13 #35 היה פעם טור של סייד קשוע שדיבר על זה שבמגזר יש מלא כאלה. ששומרות על הבתולין ולצורך כך משתמשות בחניה הצמודה.
היה פעם טור של סייד קשוע שדיבר על זה שבמגזר יש מלא כאלה. ששומרות על הבתולין ולצורך כך משתמשות בחניה הצמודה.
P puma141 New member 10/2/13 #36 באמת?! מזעזע לחשוב על זה שהוא בא עם הסדין-"היא בתולה"!! קשה לי להאמין שמישהי יכולה לחיות בתוך השקר הזה, ועוד דוסית. תשאל את מלן...אבל אל תסמוך על מה שהיא/א יענו. סתם לקטע, בצחוק בצחוק.
באמת?! מזעזע לחשוב על זה שהוא בא עם הסדין-"היא בתולה"!! קשה לי להאמין שמישהי יכולה לחיות בתוך השקר הזה, ועוד דוסית. תשאל את מלן...אבל אל תסמוך על מה שהיא/א יענו. סתם לקטע, בצחוק בצחוק.
S seymore butts New member 10/2/13 #38 אף פעם לא הבנתי מה הבעיה לעבור את מבחן הסדין בשלום. פשוט עושים חוקן קטשופ קטן לפני הזיון ומפליצים אחרי.
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה לעבור את מבחן הסדין בשלום. פשוט עושים חוקן קטשופ קטן לפני הזיון ומפליצים אחרי.
P puma141 New member 10/2/13 #40 סימור... אם אני אהיה כנה, ואגיד לך שזה רק מגעיל אותי, ושתעביר את הטקסט לאלו שזה מדליק אותן- זה בסדר? אם לא אני סותמת'פה שלי...
סימור... אם אני אהיה כנה, ואגיד לך שזה רק מגעיל אותי, ושתעביר את הטקסט לאלו שזה מדליק אותן- זה בסדר? אם לא אני סותמת'פה שלי...
S seymore butts New member 10/2/13 #89 מה כל כך מגעיל בזה שמשתמשים בקטשופ במקום בדם מחזורי? אם זה היה הפוך עוד הייתי איכשהו יכול להבין מה כנראה הגעיל אותך כאן.
מה כל כך מגעיל בזה שמשתמשים בקטשופ במקום בדם מחזורי? אם זה היה הפוך עוד הייתי איכשהו יכול להבין מה כנראה הגעיל אותך כאן.
M Melencholya New member 10/2/13 #41 הטיפשות שלך מובנית או נרכשת עם הזמן? חשוב לי לדעת לאן עוד זה יכול להידרדר
P puma141 New member 10/2/13 #58 טוב אז תעלה תמונה..אני רוצה להלביש שם כמה דברים. או זה-או זה! תחליט מה יותר קל לאגו שלך..
P puma141 New member 10/2/13 #68 הופה! הו-פה! עכשיו התחלת לדבר.... בתמונות עכשיו תעשה עוד ג'סטה- את מה שהדבקת לי-תדביק לך! יפה לך, אתה נראה סבבה... תשתזף קצת.. בסוף זה עזר התלונות של הבנים! הנה-תמונות
הופה! הו-פה! עכשיו התחלת לדבר.... בתמונות עכשיו תעשה עוד ג'סטה- את מה שהדבקת לי-תדביק לך! יפה לך, אתה נראה סבבה... תשתזף קצת.. בסוף זה עזר התלונות של הבנים! הנה-תמונות