רשת לחלון

el presidente

New member
רשת לחלון

שלום, אני שוכר דירה שבעל הבית לא מעוניין להרכיב בה חלונות. יש חלון גדול (אלומיניום) בגודל 2 מטר על 1.5. האם יש דרך להתקין שם רשת (ללא מסילה)...אולי גלילה...או כל רעיון אחר..אני רוצה להתקין אותה מבחוץ.(בכדי שאוכל לפתוח תריסים וזכוכית). האם בכלל יש רשתות בחניות בגדלים כאלו? יש רעיונות?

מאגר

New member
רשת

יש רשת גלילה שאפשר לשים מבפנים פנה לחברת רשת פלקס וקבל מהם הצעת מחיר והתקנה לפי מידה.

השירות של רשת פלקס גרוע!!!!

אני ביצעתי הזמנה לפני כ-10 חודשים וכשהתקשרתי ע"מ שיבצעו תיקונים (שבגללם אין לי כרגע רשתות) כמו מסילות שנפלו כי לא הודבקו כראוי, הם קובעים ופשוט לא מגיעים.

בינא

Member
הוספת רשת לחלון

רשת מרכיבים בין כנפי הזכוכית לתריס. סוג התריס ומיקומו מאפשרים לפעמים, התקנת הרשת מבחוץ. רצוי להרכיב את הרשת בין הזכוכית לתריס כדי למנוע ממנה להתמלא באבק ולכלוך הנדבקים לרשת בלילה ומתעבים במשך היום. לגודל מפתח כמו זה המוזכר בשאלה (2מ' רוחב על 1.5 מ' גובה) רצוי להתקין 2 רשתות. ניתן להתקין אותן קבועות לפירוק (לצורך ניקוי) על מסילה אחת, כך שלא יזוזו, אך מומלץ להתקים על שתי מסילות כדי לאפשר פתיחה וסגירה של התריסים. תפקיד המסילה, פרט להחזקה של הרשתות ואפשרות פתיחתן היא לאטום מרווחים. למרות האמור, אם תזמינו 2 רשתות על מסגרת אלומיניום קבועה, אצל יצרן חלונות אלומיניום (בית מלאכה) בגודל 1מ' רוחב על 1.5 מ' גובה תוכלו להדביק אותן עם דבק סיליקון מחוץ לתריסים, בתנאי שיש סף שבולט מעבר לתריס החוצה וגם שאר המסגרת הבנויה של פתח החלון בולטת מעבר לקו התריס לפחות 6 ס"מ (לאפשרות פתיחת רפפות התריס). מנכ"ל ב.י.נ.א. יעוץ, תאום-תכנון, ניהול-בצוע ופקוח בניה www.bayit-il.co.il

איציק100

New member
הוספת רשתות לחלון שאין אפשרות

ולא קיימת מסילה מובנת במשקוף להרכבה עצמיתהפיתרון אם החלון הוא פנימי 1.מודדים את רוחב הפתח מבחוץ הולכים למחסן אלומניום וקונים מסילת תריס "פרופיל U"אפשר לחתוך במקום לפי המידות פחות חצי ס"מ כל חלון 2 מסילות 2 .לקנות סילקון שקוף לחזור לבית ולהדביק את המסילה התחתונה כ5 ס"מ מקו התריס ובמקביל את המסילה העליונה 3.לאחר הרכבת המסילות למדוד את הגובה בין המסילות מדוייק על המילימטר ללכת לאיש אלומיניום להזמין 2 רשתות לפי רוחב הפתח לחלק ל2 + חפיפה לחזור לבית ולהרכיב עלות מ"ר עד 250 ש"ח בהצלחה

למעלה