רשתות ותקשורת

The MarBar

New member
רשתות ותקשורת

לפי מה שאני רואה פה כמעט כח המשרות שאתם מדברים עליהם זה של תיכנות וכאלה. רציתי לדעת אילו משרות יש בשוק האזרחי שנוגעות לרשתות מחשבים ולתקשורת.

JohnDoe5

New member
בכל תחום יש משרות

מן הסתם משרות בתחום רשתות ותקשורת כוללים משרות הקשורות לאבטחת מידע, ניהול רשתות (אדמינים למיניהם) וסיסטם.

The MarBar

New member
הםם

ברור שיש משרות אחרת התחום לא היה קיים... אני מבין שלמשל יש מתכנת ואז עם הזמן התנאים משתפרים ומגיעים למשל לראש צוות, ראש פרוייקט ודברים כאלה (מתנצל מראש על הידע המוגבל...) אז גם בתחומים האלה יש לאן לשאוף למעלה? יש לאן להתפתח מהם?

JohnDoe5

New member
בהתחשב בכך שלכל עובד, למעט

מנכ"ל, יש בוס מעליו אין סיבה שהעובד לא יוכל לשאוף לתפקידו של הבוס. אם לתוכניתן יש ראש צוות, אז מן הסתם גם לאיש תקשורת יש ראש צוות. וגם לראש צוות יש מנהל וגם למנהל יש מנהל וכן הלאה.

The MarBar

New member
אני משער שכן

פשוט ציפיתי לקצת יותר מידע מעשי בנושא
תודה

JohnDoe5

New member
אם תסביר איזה מידע את מחפש

אני משער שנוכל לעזור, כי אתה בטוח יודע שמרבית בני האדם בעולם אינם טלפטים (אם אתה מכיר כאלה אשמח לקבל את הטלפון שלהם)

The MarBar

New member
מזה אומר תאכלס כל תפקיד

כתבת למעלה 3 דוגמאות אז מה באמת עושים בכל תפקיד מבחינת היומיום למשל. הייתי צריך לכתוב יותר מידע. פשוט לא חשבתי בהתחלה שאני ארצה עוד מידע
תודה

JohnDoe5

New member
אומנם אני לא עובד בתפקידים האלה

אבל בגדול: אבטחת מידע - ניהול המשתמשים ברשת שזה אומר ניהול המשתמשים וההרשאות שלהם בין אם ברשת או במערכות המידע של הארגון. מתן עזרה בשיקולי אבטחת מידע למערכות חדשות שמפותחות ובקרה על רמת אבטחת מידע במערכות קיימות וחדשות ועוד ועוד ניהול רשת - תחזוקה של הרשת הפיזית, הנתבים והחומרה השונה שקשורה לרשת, ניטור ביצועי הרשת ובעיות ברשת ועוד ועוד סיסטם - ניהול השרתים של הארגון, הפצת מידע ברשת (תוכנות וכדומה), התקנות (שרתים ועמדות קצה) ועוד ועוד מן הסתם יש פה אנשים מהתחום כך שאם תפרסם שאלה שתהיה יותר ממוקדת לגבי איזשהו תפקיד אני בטוח שיענו לך.

The MarBar

New member
התפקידים לא נשמעים

מעניינים במיוחד אבל משער משער שאפשר באמת למצוא תחומים מעניינים בנושא. פשוט אני הולך עכשיו להכנס חזק לתחום אז אני רוצה לראות קדימה מה הולך עם זה...

forester404

New member
אני מכיר

איש סיסטם שעושה הרבה מאד כסף. אל תשאל אותי בדיוק מה הוא עושה, אני לא יודע...

למעלה