רשמי: Gilmore Girls בוטלה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif עצוב, אבל הגיע הזמן.

במילא תקופת הזוהר של הסדרה נגמרה כשאיימי ודן עזבו (ובואו נשכח מזה שהעונה האחרונה הטובה באמת הייתה עונה 3), וגם ככה לא הייתי מקבלת את הסוף שרציתי לסדרה באף מקרה, אז ניחא. רסט אין פיס.

Alaithlos

New member
בוטלה בלי חצי עונה 8?

אין לי כח לקרוא

NorthernStar

New member
בלי עונה שמונה,

ואחרי שכבר צולם הפינאלה, שאגב, ישודר בעוד שבועיים. אין סיכוי ששני פרקים יספקו סיום ראוי לסדרה הזאת. פשוט ביזיון.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כן,

אבל עדיין הייתה לי איזו פנטזיה לסצינה בפרק הסיום בה רורי מגיעה למקום העבודה החדש שלה, הדלת של המעלית נפתחת ופתאום היא רואה שם את ג'ס, ושניהם מחייכים בבלבול כזה ושם נגמרת הסצינה.

Jason2

New member
כן גם אני

אבל אז הוא יספוג את הכח שלה ויהיה מפונק ובכיין.

McFreaKy

New member
עצוב וכואב. כל כך כל כך. ../images/Emo7.gif

התחלתי את ההתמכרות האמיתית לטלויזיה (והורדות
) עם מכושפות, גילמור וסמולוויל. 2 Down....
וגם סמולוויל תחזיק עוד עונה. אולי שתיים. כואב לי.

MiriOrit

New member
../images/Emo7.gif

עצוב לי
ובטח הסוף יהיה מעפן.. כי לא חשבו שזה יהיה הסוף... ועכשיו זה הסוף... אוף! זה בטח בגלל אלכסיס (נו.. אני יודעת שזה לאו דווקא בגללה אבל אני רוצה להאשים אותה!) אבל היא כ"כ התנגדה לעוד עונה ולורן אמרה שהיא לא תמשיך בלעדיה..

NorthernStar

New member
לא הייתי מאשימה אף אחת

ללורן ואלקסיס יש את מלוא הזכות לסרב להמשיך לשנה שמינית. מעבר לזה, הביטול הפתיע גם אותן. היום תופיע לורן בתוכנית של אלן דג'נרס ותספר שהיא קיבלה את הבשורה שלשום בלילה בטלפון מהסוכן שלה כשישבה במסעדה. מעבר לזה, הקאסט היה מופתע מאוד מהצעד הזה. כולם חשבו שממשיכים.

strasberg1

New member
מאיפה המידע?

איך את/ה יודע שלורן תופיע היום אצל אלן דג'נרס? אני מקווה שאת/ה צודק/ת. תמיד כייף לראות את הראיונות שלה.. יום עצוב למעריצי גילמור.......

NorthernStar

New member
אני מעדת מעריצות אלן

ועניין האירוח של לורן פורסם אמש כמה שעות אחרי ההודעה של CW. אכן יום עצוב. תפס אותנו לא מוכנות בעליל.

o0Invisible0o

New member
XDD אני מצטערת אבל, גואלים אותנו מיסורינו

תודה לאל שזה נגמר. חבל אבל..שגם אם אני אקבל את הסוף החלומי שלי [למרות שעוד שני פרקים זה רק אם זה ממש ממש ממש ממש גרוע או בדילוג אלגנטי על תקופה..] זה לא יהיה כמו שצריך. בלהבלה. טוב לפחות לא צריך לסבול יותר, זה נגמר וזהו. ותמיד אפשר לראות אחורה עונות ראשונות ולזכור שלסדרה היו תקופות כ"כ טובות.
טוב, נו..זה מאוד חיובי.

NorthernStar

New member
צפית בשבועיים האחרונים?

כנראה שלא, כי שני הפרקים האחרונים היו מ-ע-ו-ל-י-ם. פניה חדה של 180 מעלות.

למעלה