רשמים מ"אישה אישה"

רשמים מ"אישה אישה"

הייתי ביום חמישי האחרון ביום חמישי האחרון עם חברה שרזתה מאוד לאחרונה ו... א. למרות שרזתה, היא מידה 2 או 3 (תלוי בבגד) והכל היה במחסן. ב. המחירים יקרים להחריד. חשבתי שאולי צריך לשדוד בנק לפני שמגיעים לחנות. ג'ינס די יפה, אבל לא התעלפתי כשראיתי אותו, עולה 359 ש"ח
חולצה לא רעה בכלל משריג עם שרוול קצר - 459 ש"ח.
התלבטתי קשות עם עצמי האם להעיר על עניין הבגדים במחסן, אבל מכיוון שממילא לא חשבתי שאוכל לקנות שם משהו, ויתרתי. זה לא עושה את העניין בסדר.
המראות מרזות, אבל זה מה יש. חברה שלי מדדה חליפה לא רעה מפישתן שהיתה אמורה לעלות 800 ש"ח. היא החליטה לוותר, אולי כשראתה את הפרצוף המשתהה שלי.
בקיצור, את זיו פני ואת קצה ארנקי הם לא יזכו לראות במילניום הקרוב...

ר V י ט ל

New member
../images/Emo122.gif יקר..

מזל שהיית שם עם חברתך, חבל על ה- 800 שקל המסכנים שהיו מתבזבזים.

DREAM111

New member
זה הכל../images/Emo35.gif

וואלה קניה הבאה שלי אני בטוחלא שם. האמת חוצפה מזה המחירים הללו שבימינו אנו אין לאנשים מה לאכול בבית
קניה אצלם כנראה זה רק בסוף עונה.

בהחלט בסוף עונה! דווקא אז יש מבצעים

לגבי עניין המספרים, אני חייבת להודות שאני משתדלת לא להרשות לזה להפריע לי . יש לי כמה בגדים של אשה אשה. חלקם מידה 1, חלקם מידה 3. מאד משנה הגזרה. חוץ מזה, כמו כל חנות, יש להם עונות טובות יותר וטובות פחות. אני מסכימה שבעונה עצמה הם תמיד, תמיד יקרים - אבל לפעמים יש מבצעים ממש שווים, והבגדים באיכות טובה. אני דווקא אוהבת. מצטערת שהייתה לך חוויה לא כיפית... ומאחלת יותר כיף בפעם הבאה.

למעלה