רשמים מירושלים

rachel437

New member
רון סי יש לו חשבון עם נשים

יותר ממה שיש לכל אחד פה, לדעתי. יותר ממה שיש להרבה אנשים. לכן במידה מסויימת אפשר להבין אותו שהוא מבטא את כעסו עליהם. לדעתי צריך לאפשר לו לבטא כעס זה, ולו למען בריאותו הנפשית, ובה בעת צריך לזכור שדבריו באים מתוך כעס ועל יסוד סכסוך אמיתי עם המין הנשי .

הפעם צדקת, לשם שינוי

נפגעתי מהמימסד החרדי וחוויתי את רשעותו על בשרי יותר מכל אחד אחר כאן. אני בז למי שתוקף אותי על בסיס אישי. שילמתי מחיר כבד על הזכות הבסיסית להביע דעה בניגוד לכל הפחדנים שמסתתרים מאחורי כינויים (כולל מנהל הפורום). מי אתם שתטיפו לי מוסר? חוץ מזה אני לא נציג של תנועת שינוי. אני מתעב את המפלגה הצבועה הזאת.

אנדרי ז

New member
עם כל הכבוד לאגרסיות שלך

אתה פשוט מתחיל להימאס. כולם פחדנים ועוד שלל כינויים נחמדים ורק אתה הגיבור הגדול מכולם. תאמין לי, אם אתה מצליח לעצבן פה פחות או יותר את כל מתנגדי הכפיה הדתית שגולשים פה בפורום כולל אותנו המנהלים, כנראה שהבעיה אצלך ולא אצלנו. המחיר ששילמת לא נותן לך שום זכות להתפרע בפורום. אם משהו ממה שחווית מהווה עניין לפורום מהבחינה של כפיה דתית זה כמובן יעניין אותנו לשמוע, אבל בינתיים אתה מביא סיפורים מאוד אישיים מזווית אישית סופר סובייקטיבית ופשוט משחיר את פני הפורום. כנראה שלא יהיה מנוס אלא לטפל בך כמו במחב"תים שמביאים לפה נושאים שלא קשורים לפורום. כן, זאת בהחלט אזהרה רשמית. אל החתימה שלי אתה מוזמן להתייחס כאל מה שהיא, שטחי פרטי. אף אחד לא ייחס לך חברות במפלגה כלשהי ואישית גם הייתי מעדיף שחברי המפלגה שלי יהיו אנשים שקולים ורגועים, תכונות שאתה ככל הנראה לא ניחנת בהן.

ידעתי שזה יבוא

אתה אויב החופש. אם אתה מסוגל לאיים בחסימה בגלל שהדעות שלי לא מוצאות חן בעיניך אתה רחוק מאוד מלהיות שוחר חופש. אתה זה שמשחיר את הפורום עם הצנזורה שלך. בהתחלה אמרת שאתה מוחק גידופים. אבל עכשיו מתברר שזה שקר גס. אתה רוצה שיישרוק ו אתך. אתה לא רוצה שידברו רעות בחרדים. זאת לא מטרת הפורום. אז מה המטרה? לשיר שירי הלל לשינוי? אולי הלוגו הפוליטי שלך משחיר את הפורום? אתה בתור מנהל פורום לא צריך להיות מזוהה פוליטית אם אתה רוצה לשמור על אמינות . בגלל הלוגו שלך אנשים מזהים את הפורום עם מפלגת שינוי, וזאת לא התנועה היחידה שמתנגדת לכפיה דתית. מפלגת שינוי בגדה בבוחריה. לא לכולם יש זיכרון קצר. אני אמשיך להביע פה את דעותיי עד שאחסם. אם הרבנים לא הפחידו אותי- בטח שלא אתה.

אנדרי ז

New member
כל טרול דתי/חרדי שמבקר פה

יצחק בקול רם למשמע הקביעה שלך שפה לא מדברים בגנות חרדים. מה שאולי אתה לא הבנת שאנחנו מדברים בגנות מעשי החרדים ולא בגנות החרדים עצמם. אתה פשוט בדיחה עצובה, שמזמן הפסיקה להצחיק. ולא, אני מאוד מקפיד להשאיר את נושאי שינוי לפורום המתאים, אתה זה שהעלית את הנושא הזה עכשיו ולא אני. חברי עמותת חופש חברים במפלגות שונות והדבר מעולם לא הפריע לנו לשתף פעולה בנושאים שלמענם אנחנו פה. אף אחד לא צריך להסתיר את המפלגה שבה הוא חבר (טוב, לא ש"ס מן הסתם...) אבל אני גם מקפיד לא להעלות את הנושא הזה פה. הדברים שכתבת בפתיחה השרשור הזה משולים הבחלט לגידופים, ומעכשיו דברים כאלה וכותבם יטופלו בהתאם.

אנשים שילמו פיצויים

על התבטאויות פחות חמורות. אל תחשוב שאם אתה עם היד על השלטר אתה חסין מתביעת דיבה. דבריך שאני בדיחה עצובה הם לשון הרע.

אנדרי ז

New member
אתה צוחק עליי, נכון?

תאמין לי, כבר זכיתי לאיומי הדיבה שלי ולמדתי איך להיזהר מכך. לא רשמתי שום טענה עובדתית לגביך שחורגת מהתבטאות סובייקטיבית, כך שאין לך במה לאיים עליי. אני רק יכול להבטיח לך בהתאם למדיניות שלי בשני הפורומים שאני מנהל, שאם תמשיך באיומים כאלה האיומים יהיו הדבר היחיד שיישאר מהנוכחות שלך בפורום, שכן כבר למדתי שאת איומי הדיבה עצמם אסור למחוק. שיהיה ברור שזה האיום האחרון שאתה כותב פה, ולא איכפת לי כלפי מי.

רון סי

New member
אתה בז למי שתוקף אותך על בסיס אישי

אבל אין לך בעיה לתקוף אחרים על בסיס אישי לגמרי. את ההסתבכות שלך עם מערכת המשפט בישראל התחלת בזה שתקפת דיינים על בסיס אישי, ובצורה מכוערת ממש. גם פה בפורום אתה תוקף לפחות אותי על בסיס אישי. אז לפחות תהיה הוגן, ותאפשר את התקיפה שלך עצמך.

השנאה שלך לחרדים היא קיצונית

אני מתנגד מאד לכפיה, ולכפיה דתית כמובן, אבל צריך לזכור שהשנאה מעוותת את מוחו של השונא... למה לך לבזבז אנרגיה בשנאה כל כך תהומית? מה המטרה שאתה רוצה להשיג? במה אתה תומך? למה אתה מתנגד? חוץ משנאה נוראית לכל מה שחרדי, לא ממש הבנתי אותך...

Patrick kim

New member
האמת?! החרדים יכולים להוציא אדם

משיווי משקל.ועדיין יש מילים ויש גישה שכדי לבטא רגשות ותובנות כלפי החרדים הן מתונות ומובנות רציונאלית ולא מעוררות אנטגוניזם בבוטות שבהתבטאויות פנדריך.פנדריך אני מעריך את יושרתך והיותך גלוי, בוטותך קצת-בעוכרייך.

goanin

New member
עיר מסריחה

אני לא יכול להסתובב שם. כל כך לא נעים. כל כך מגעיל! אוכלוסיה עם רוע בעיניים, ערסים מגעילים ואנשים פרמיטיבים. אבל המשפט האחרון שלך לא במקום. החרדים הם לא הגורמים לפיגועים (למרות שהעיר נראית כל יום כמו אחרי פיגוע).

בירכותי

מה? רק עכשיו גילית שהעיר הזאת מגעילה? כל מקום יש מישהו עם כיפה מסתובב לו... כמובן שכל אלו עם הכיפה הם רעים, מגעילים, צרחנים, מסוגרים, נשמעים כמו מחבלים מתאבדים וכו' וכו' על יד הדמיון. גורמים לאנרגיות שליליות. אם יש פיגועים זה רק בגללם. בכל אופן, צריך להאשים אותם בכל. ותמיד שרואים מישהו עם כיפה צריך לשנוא אותו ולהזכר באותו שוטר עם הכיפה שצעק בקולי קולות. כי אם הם נראים אותו דבר, בטח יש להם אותם מנהגים ואותה אישיות. ואותו דבר צריך לעשות על כל בן אדם בעולם- להסתכל על הלבוש או איפה שהוא גר ולהגיד-בדיוק ככה מתנהגים כל מי שגר באותו האזור או כל מי שמתלבש ככה. זה האידיאל. רציחת הנשמה היהודית. זכית לתואר אנטישמי הפורום.

kagome10

New member
"הפוסל - במומו פוסל"

אתה הוא זה אשר מכליל את כל הציבור החילוני בשנאת חרדים. אינני שונאת חרדים. אני כועסת עליהם - משום שהם מפלים נשים. אני מרחמת עליהם - הם מקיימים ציווים שנראים לי מטופשים. ואני גם כועסת עליך - אתה הוא זה אשר קורא למישהו אנטישמי על סמך דעתו בנוגע לחרדים. גם אם הוא שונא חרדים - זה לא אומר שהוא שונא יהודים - אתה שוב מכליל. ואיך ניתן לרצוח נשמה? ולמה דווקא יהודית? הנשמה היהודית, לא נבדלת כלל מנשמה של אדם מדת אחרת.

למעלה