רשמים מהפאצ'

yonVata

New member
רשמים מהפאץ`

בשביל יקירנו ביחזרו הביתה רק ביום שישי :) *רמז רמז, קריצה קריצה*

ווינגז

New member
רשמים מהפאצ' ../images/Emo47.gif

את כל מה שיש לכם להגיד על הפאצ' החדש, שרשרו לכאן.

deisy

New member
רותם כבר התחילה לשרשר

בשרשור של הפאצ - אולי תעשי סדר? ותשימי במקום הנכון?

btekx

New member
משהו כאן יכול להסביר מה עושים הקווסט

של סוכנים נעלמים? לא הבנתי... משהו כאן יכול להסביר לי? ובנוסף אספתי 20 דפים מגילות... ודיברת אל אישה שאחראי לקווסט זאת מבקשת עוד פעם, כבר פעם 3 אני אוסף... מה טעיתי? בקשר לPQ של בוסים, אם אני "מת" אז מאבד EXP? אשמח לתגובות...

Don Nirtin

New member
לא מאבד EXP../images/Emo87.gif

ואני חוקר את העניין,... זה ממש מעצבן XD

Guid

New member
יש פיקיו?!

פרטים, פרטים!! אני אוהב את הפיקיוקונים שהם שמים בפאצ`ים! /tapuzforum/images/emo9.gif

Gods Revenge

New member
טכנית יש 2 פיקיו

אחת של להרוג את הבוסים שאתה יכול לעשות עם פרטי או לבד.... והשניה היא פיקיו חדשה, שנמצאת בלודי, במגדל halios (אני חושב שככה רושמים) אתה צריך לעבור דרך המכונת זמן לאיליניה הישנה, הפיקיו היא לרמות 45-55

Gods Revenge

New member
כן!!!

אכן כן!!! זה לא רק פיקיו... זה עולם חדש!!! עם מפלצות חדשות, ומשו אומר לי שבקרוב גם קווסטים חדשים =]

yonVata

New member
זה רק אני או ש...

כל הNPC ב"אלניה של העבר" לא ממש מתקשרות עם היקום?.... סה"כ העיר הזו דיי מגניבה
אגב, עדין לא הבנתי, איך אני מוצא את האדון M הזה? מסיים את הטריינינג של המאסטרים? מנסה כמה שיותר פעמים? WTH?....

deisy

New member
נראה לי שזה פשוט קווסט חוזר

הרי בסופו מקבלים אבן של גרנט... דרך נוחה להשיג את האבן השלמה בלי לאסוף מלא אבנים קטנות (צריך אותה לקווסטים אחרים מן הסתם...)...

חשבתי שאתלהב יותר מהפאטצ'.../images/Emo219.gif

העובדה שכל 5 שניות מספרים על מישהו שהוציא משהו מהגאצ'פון בNLC משגעת אותי. ._. וגם,התרומות בערים,אמג מישהו בזבז 50 מיליון!!!!!!11111 מי המפגר. והמ,כן,חשבתי שאשמח יותר בקשר למאסטר M הזה,אבל,לא. קווסט מעצבן,אבל קראתי קצת ממה שניר אמר על האבטיח,אני אנסה להגיע למעלה. לא הצלחתי בכלל.

Don Nirtin

New member
זה קצת טריקי עם האבטיחים האלה../images/Emo87.gif

סה"כ צריך להתחמק מהטיגרים האלה. לא בעיה בכלל.

Don Nirtin

New member
זה באג. ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

זה לא אמור להיות ככה גם לגנבים ד"א.

למעלה