רשמים מהמפגש בת"א

רשמים מהמפגש בת"א

נו...לא יכולתי להתאפק, בכל זאת...חזרתי עם עוד ירושלמי הביתה ובאוטובוס עוד דיסקסנו חלק ממה שהלך במפגש. היות שהשעה מאוחרת עתה, לא נראה לי שאפליג בתאורים וברשמים, אבל מילה חייבים ואני כידוע...הממ...בוא נאמר שמתקשה לסכם במשפט אחד...:) סרט עצוב, מעניין, מעורר מחשבה, מקומם,מעצבן, מפליא, מרגש, פתוח, כנה ומשקר. ערבוביה ביסקסואלית של רגשות, מידע, חשיפה והסתרה. עלו הרבה שאלות בסרט הזה, חלקן נענו בסרט, חלקן באופן חלקי ומחלקן נמנעו יוצרי הסרט לעסוק בכלל. הדיון למרבה הפליאה (או שלא) החל מדיון בסרט, אך מהר מאוד עבר לפסים קמאיים יותר; הגדרות ביסקסואליות וזהות פלואידית, תוויות והצורך בהן, יציבות, השתנות והתפתחות, מקומם של הביסקסואלים בקרב הקהילות השונות, הצורך במאבקים פוליטיים שמסמנים ניראות ומביאים להכרה מחד, אל מול גישות השלום הפנימי וההרמוניה של השלמה עצמית ושימת פס על העולם מאידך. נאמרו שם הרבה דברי טעם ולמדתי המון, בהזדמנות זו רציתי להודות, לאלעד ולזיו שארגנו וגם לאגודה שאפשרה ולכל מי שהיתה לו נגיעה כזו או אחרת (לBרוך, בי של כבוד, שהתחיל בזמנו כדור שלג...המון תודה). אחד הדברים המופלאים בעיני הוא שפעם נוספת נפגשו אנשים בטווחי הגילאים שבין 17 ל-55 (בערך) והצליחו למצוא מכנה משותף ססגוני ומעניין ולנהל שיחה מרתקת, ביסקסואליות במיטבה. היו אנשים מעניינים רבים במפגש, עם כמה הייתי שמח לשוחח עוד זמן רב, בשיחות קבוצתיות ואולי אף בשיחות אישיות. הדברים שאמרו עופר, אהוד, אסף, לי, דני, דניאל, אלעד, זיו ואחרים היו מרתקים בעיני ומאוד מסקרנים ואני משוכנע שהחומרים "ישקעו" במשך ימים מספר. הייתי שמח אם בעקבות המפגש היו מתפתחים כאן דיונים בפורומים, באתר או אפילו במיילים האישיים. אני סבור שהמפגש היה ערב מהנה ומועיל ומהווה צעד נוסף בבנייתה של קהילה ביסקסואלית מועצמת בארץ. אולי לפעמים זה נדמה כאילו אני מסתכל רחוק מידי, אבל העובדה היא שאם מישהו היה אומר לי לפני שנתיים שזה מה שנעשה, לא בטוח שלא הייתי צוחק לו בפנים, במבחן התוצאה, הצלחות כאלה הן שמוכיחות שלא ניתן למחוק, ושקולם של הביסקסואלים שמוע יישמע ולבסוף גם יהיה טוב. בהמשך השבוע, תועלה לאתר "ביסקסואלים בישראל" סקירה ובקורת על הסרט בו צפינו, אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב. טוב, ידעתי שזה לא יצטמצם לשורה, ובכל זאת.. לילה טוב וחלומות נעימים..:) דניאל

פיה שלו

New member
תכלס מי שלא בא סתם פארש והפסיד!!!

נורא נהניתי ובנוסף להנאה גם קיבלתי המון מהמפגש ואני כבר מצפה בקוצר רוח למפגשים הבאים. ברור שלא יצטמצם לך לשורה דניאל אתה בקטע של פסקאות הרי [משפט סיכום חח] אתה נורא הצחקת אותי אתמול, והדברים שאמרת היו בין המעניינים ביותר. פעם ראשונה שראיתי אנשים מבוגרים שהם ביסקסואלים ואני מאוד מעריכה אותם על זה שבאו כשאני רואה אותם אני ישר חושבת על סבא וסבתא שלי שגדלו בדרך חינוך מסויימת ודי פרימיטיבים בעניין ואני יודעת שאם האנשים האלה בי סקסואלים מוצהרים הם עברו כברת דרך ארוכה בכדי להגיע לזה. אממ כבר אמרתי לך שאשמח לדבר איתך [אדון אני לא מאמין במסנג'רים :p] אז נדבר כבר יום טוף =]

asafgery

New member
נהניתי מאד

כל הכבוד למארגנים ולאלו שכיתתו רגליהם ובאו, במיוחד לבנות האמיצות שהיו במיעוט.

justmegit

New member
כמה אנשים היו? ../images/Emo79.gif

|עדיין עצובה שלא יכלתי להיות שם..|

HeavenDusk

New member
מצטער שלא הגעתי, היתה לי תאונה ../images/Emo10.gif

החלקתי עם האופנוע ליד אבו-כביר בת"א. כל הגוף שלי בכאבי תופת, הייתי בבית חולים , האופנוע שבור. אני על משככי כאבים. והכל בגלל שהעיריה לא דאגה לסדר בקע בכביש שמעליו היתה שלולית. פניה אחת ב-15 קמ"ש ומצאתי את עצמי עף על האספלט. למזלי הייתי ממוגן כמו שצריך מכף רגל ועד ראש. לא נשבר שום דבר.(אולי האגו) חוץ לכאבים, שהרופא בבית החולים הודיע לי שהם עוד יתחזקו (
) הכל תקין. ממש מצטער שלא יכולתי להגיע. בפעם הבאה-אני שם!

אויייששש :(((((((((

תלך תגיד הגומל כפרה, עם אופנוע זה תמיד יכול להגמר יותר רע.. מאחל לך החלמה מהירה שי
רן.

sutul

New member
אני נורא מצטער לשמוע

מקווה שתחלים באופן מלא ושלם אני גם מצטער בשבילך שאתה לא ביצעת את התאונה זאת בארה"ב כי אז היית מרוויח מיליונים על הסכם מיחוץ לבית משפט בארץ.. בגדול זה נגד מ.ע.צ אבל אני לא חושב שתביעה תעזור לך הרבה בריאות ואושר סוטול

מותק :(

אוי ואבוי מצטער לשמוע...אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב אם תצטרך עזרה רק תאמר... נקווה לראותך בנסיבות שמחות יותר... סופ"ש נעים!

clean grunge

New member
|יבחוש|וואייי..יצאת בנס!!!...

ועוד ליד מה התחלקת..ליד אבו כביר!!!..כאילו..אם חס וחלילה היה קורה משהו חצי מהדרך לאבו כביר כבר עשית.. וואיי..אופנוע זה חלום!..אבל זה יכול להפוך גם לסיוט(מניסיון...)

Mיקי_

New member
בעעע ../images/Emo193.gif רק עכשיו קראתי...

מקווה שאתה בסדר, ושאתה מרגיש יותר טוב. ושהכאבים לא באמת התחזקו
נשיקות וחיבוקים

HeavenDusk

New member
תודה נשמות יפות שלי../images/Emo70.gif

אני בסדר, באמת שבסדר. אתם\ן נשמות יקרות ואני אוהב את כולכם\ן. מצטער שלא חזרתי לכמה מכם, הטלפון לא היה לידי, רוב היום גם ישנתי. מחר נעשה קצת CATCH UP למי שהתקשר.

למעלה