רשמים מהגיחה הלילית

צר זה רק לגבי הרוחב..

וכן..CBR600 יהיה צר יותר באיזור המיכל מR750 ... כRובי - שעדיין נדהם מפתיחת הרגליים שמבצעים על נינג´ה 900 הרחב לעומת אחיו הגדול...האוטובוס...הנינג´ה 12 הצר לעומתו..

Adar

New member
הפליאה שלי היתה לגבי השאלה...

לא לגבי הרוחב. ראו על הבנאדם, שהוא מחפש שאלה אינטילגנטית לשאול אותי לפני שנהיה ירוק ברמזור. זה מה שהוא מצא. למה אנשים מרגישים מחוייבים לשאול שאלות כל הזמן? עם נעיצת מבטים מזילי ריר התרגלתי, אבל הצורך הפנימי הזה לשאול שאלות? כמה הגעת? זה 900? זה סוזוקי, נכון? היה לי פעם גם, חצי כוח... מכיר? תנו לרכב בשקט!!!!!!!!

סקניה

New member
פתיחות

מי פותח רגליים בכלל? לכם, הארוכים מדיי,ולכרובי בפרט , הייתי ממליץ לעבור לאפניים. שם יש אפשרות לכוון את גובה הכיסא. לי אין בעיה כזו.אני קצר.והרגליים נכנסים בלו לשקעים בדופן המיכל.

אני , שדוני וסקנייה הקטן..

אח..סקנייה.. איזה כיף לך שיוצרת במידה של יפני ממוצע ולכן כל אופנוע מתאים לך... נו טוף.. ככה זה כשההורים חוסכים בחומר..אה סקנייה ?

יפה אמרת גישן..

אבל רק כדי להסיר כל ספק (לא צירפת סמיילי) הכל נאמר בהומור.. סקנייה יודע שאני אוהב אותו (לא..לא בצורה הזו :
)

boldjos

New member
JOS דווקא מתרחק ממכוניות בעלות

אורות כחולים סגולים מסביב למספר או בתוך תא הנוסעים... כידוע JOS כבר נחטף פעם ע"י חייזרים ולא רוצה לחזור על התקרית לעולם. JOS נהנה מאד לכתוב בגוף שלישי על עצמו... JOS מזכיר לעצמו את אלפרד...

alfred

New member
ואלפרד מזכיר לג´וס את יום הגאווה?!

תודה, אבל לא תודה. אלפרד גם אוהב את ג´וס, אבל לא כמו שהוא מתכוון.

boldjos

New member
אלפרד הסר דאגה מלבך...

JOS איננו מפיל סבונים\מתקן אגזוזים\בודק נזילות ושאר מיני פעולות שמבליטות את אחוריו... פשוט הייתי גאה (במלוא מובן המילה) בך ואין אייקון שמסמל גאווה חוץ מאותו איקון ציבעוני שמסמל גם הוא גאווה אבל אחרת.... עברית קשה שפה. וכמו שסבתא שלי תמיד אומרת: "אם אתה מפיל כבר סבון עדיף סבון נוזלי..."
ואני מקווה שכל ההומואים והלסביות לא נפגעו שכן אני באמת חושב שלסביות זה דבר נפלא....

Miss Mor

New member
קורה פה משהו שאנחנו לא יודעים עליו?

ולמה כולם התחילו לכתוב בגוף שלישי?!?!? הלווווו להירגע זה מדבק Miss Mor שתוהה לפשר הדבר

האורות מתחת למכונית לא מצביעים על

חייזרים אלא על עולם תחתון שנמאס לו לבוא עם פנס מתחת לאוטו לראות האם יש היום מטען מודבק לשסי או שלא. זה פשוט התיעלות העולם התחתון (ושוב אני נאלץ להשתמש בביטוי החבוט - "עולם תחתון תרתי משמע") ברוח הימים האלו הדגלן שוב שבע רצון מעצמו

mitke

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אני השתדל לשמור כמה שיותר מרחק מכל כלי מרובע גלגלים על הכביש ללא הבדלי יצרן נפח או צבע. בפעם האחרונה שבדקתי, לפנס קדמי סגול של ב.מ.וו 318i עם דיסק על המראה היה בדיוק את אותו פוטנציאל נזק של פנס לבן של סובארו לגאסי סטיישן שנת 94´ נהוגה בידי לבוש שחורים עם 17 ילדים בבגאז´.

JonnyBoy

New member
שמתם לב, אפרופו פיאט אונו...

שזה האוטו בו היחס בין גודל המראות לגודל האוטו (מבחינה רוחבית) הוא בערך 1:1 ??? JonnyBoy שעדיין חוטא בשליחויות

למעלה