רשמים מהגיחה הלילית

psichi

New member
רשמים מהגיחה הלילית

בתור מישהו שתחום האופנוענות די חדש לו, ברצוני לשתף אתכם במספר חוויות, אשר חלקן, רובן או כולן מוכרות לכם. את תכן ההודעה אני שואב ממנהג שפיתחתי בימים האחרונים: נסיעת צ´יל אווט בלילה. ובכן... (1) מתדלקים הם עם מרגיז! בחיים אני לא נותן להם לתדלק לי יותר! נמאס מהשפרצות הבנזין על כל המיכל. (2) לא משנה באיזה שעה של הלילה תרכבו, ולאן, הנהג הישראלי יהיה שם גם כן. לתשומת לבכם. (3) עדיין לא ברורה לחלוטין המוטיבציה, אבל הטרנד אצל נהגי הקופסאות הוא להמרח על הבטונדה של הכביש המהיר. (4) ווריאציה של האמור לעיל היא לדחוף נהג אחר אל הבטונדה (5) כן, גם ב-3 בלילה ההרגשה של נסיעה בת"א היא כאילו אתה נוסע במגרש חניה עמוס אחד גדול. (6) ככל שמעמיק הלילה, כך מתארך הצהוב הכהה ברמזורים. פחד מוות. (7) %70 מכלל מכוניות הסיאט איביזה מקורן בפתח תקווה. %30 מחולון. אי לכך ובהתאם לזאת יש להתרחק ככל הניתן מרכבים אלו! (אין ללמוד מהדברים הנ"ל לגבי היחס שלי כלפי חולונים ופתח-תקוואים, אלא רק כלפי נהגי איביזות. אם אתם נוהגים באיביזה, אתם בטח יודעים למה אני מתכוון) (8) כנראה שבנתניה יש מפעל לאוטוביאנקים משופצים עם אגזוזי ניקל. (9) ראיתם אופנוע במראה? %90 סיכוי שזה פחנוע מחופש לדו"ג. (10) תמיד טוב שיש לדרמן/סוויסטול/משהו דומה וגם פנס. איזה משהו קטן לנשנש זה אחלה. (11) ילדים במכוניות (שלא ישנים בשעות הללו) ישמחו ברובם המכריע להחזיר מחוות שלום. אולי ככה הם לא יגדלו להיות קוטלי אופנוענים פסיכופטים. זהו - סתם התחשק לכתוב קצת. צביאל

יש להתרחק מנהגי איביזה ???????

צביאל .. אתה כבר לא אהוב כמו פעם ... הפחנוע האדום שלי היא סיאט איביזה!! שיהיה לכם יום כתום
בילבי

GPZiv

New member
כן!

כי לי יש סובארו ליאונה בצבע תכלת. אוטו של מתנחלים או פלשתינאים. תלוי מאיזה כיוון מסתכלים עליו.

vmax*

New member
תגובה.. ../images/Emo17.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

1.ממתי נותנים למתדלקים לגעת.?היית מוכן שיגעו באישה שלך(או יתדלקו). 2.הכביש לא רק שלנו או של אבא שלך. 3.הם רוצים לבדוק עבירות,ותמיד מסקרן מה יש בצד השני. 4. או אותנו. 5.תלוי באיזה ימים בשבוע(תנסה את ימי שישי אחה"צ(מסלול סופר בייק). 6.הקטע המסוכן ביותר הוא אור כתום כולם חושבים שאפשר לעבור באותו זמן. 7.אתה יבואן רכב?אחרי הניתוח הסטטיסטי הזה. 8.אולי יש.לא נוכל לדעת כבר אסור להכנס לשם, הסטטיסטיקה אומרת שהסיכוי שם גדול לההרג או על ידי ערס,עבריין,עולם תחתון,מאפיה,ואולי מתאבד. 9. או פיאגו סי?! 10.לא תוך כדי נסיעה. 11.תמיד להחזיר שלום אינך יודע מתי יצורים אלו יתקפו. בהצלחה

*לי*

New member
שוב פעם מרגיזים אותי ../images/Emo46.gif

ומשווים את האשה לאופנוע???
בנים, מה יהיה??? עד מתי??? (יצאתי משלוותי על הבוקר, ותודה לך וימקס) הייתי רוצה לראות תפרצוף של אישתך/חברתך כשהיא קוראת שורות אלה...

vmax*

New member
היא יודעת לי...ו.... ../images/Emo12.gif

וחסר לי שאני לא יאהב אותו כמו אישה....אחרת הוא לא היה נראה כך את תתעצבני קחי פנדל

*לי*

New member
כן כן, ואני בטוחה שהיא מאוד אוהבת

לשטוף כלים האשה שלך...

boldjos

New member
אני לא חושב שאפשר בכלל להשוות

אופנוע הרבה יותר טוב.....

GPZiv

New member
עדו אל תרגיז את לי... ../images/Emo46.gif

יש לה דם של עם עצבני...

Miss Mor

New member
על מה כל הרעש, לי?

תני להם לדבר... את יודעת שהם לא יכולים בלעדינו!!!
אז שידברו!!! Miss Mor שיודעת שבנים לא שווים כלום בלי בנות! וגם לי יודעת את זה

GPZiv

New member
צודקת מור! ../images/Emo45.gif

תאמיני לי את צודקת! אבל בואו לא ניתן לשובניזם להשתלט לנו שוב על הפורום.

למעלה