רשמים מהאימון פורום

WaveGal

New member
למזלם של המקדימים...

את התחתונים אי אפשר היה לראות
למזלם של כולם: את העיניים הכחולות המרובות- כן (ד"ש לקריסטוף או בעצם ד"ש ממנו).

שי רגב

New member
גוטמן, אהבתי את "משפט המחץ" שלך:

Crazy Ju-Jitsu (Ju-Jutsu???) People! אכן, ממש כך!
מצא חן בעיניך?? כנראה שהמזוכיסט (אגב, הוא גם סדיסט. לא החלטתי מה הוא יותר...) שעבד איתי יתחיל ללמד אצלכם ג´ו-ג´יטסו. מבררים את זה.

אהאמ !!!

פעם אחרונה שבדקתי: "אצלכם" זה אני / אבי / גיא ... לא הודיעו לי שאני מכניס ג'ו-ג'וטסו ... תאמר לי בבקשה: אני משכיר לג'ו-ג'וטסו ימים פנויים או מכניס ג'ו-ג'וטסו לתכנית הלימודים של הארניס (שכבר יש, מקדמא דנא = ג'ו-גוטסו פיליפיני, ה"דומאג") ?

גוטמן, שאני אבין

האפור זה השם משפחה שלך?
פעם הבאה, אשלח את המדבקות ב<b>דואר-צ'י</b> (או יחד עם הכת הזאת שמוציאה צ'יאים מהאף
)

הסברתי לשותפתי לדירה שיש סיכוי

שביתינו הקט ישרף ב"טעות" על ידי אחת מהכתות שהצלחתי לעצבן בזמן האחרון, אבל לא נורא ויש ביטוח. היא לא שמחה. האפור

רק שאני אבין, כמה כתות בדיוק הצלחת

לעצבן לאחרונה? אם הבנתי נכון, כמה עשרות... למה לא תתחשב קצת? תעבור דירה ליד תחנת מכבי-האש? תחשוב כמה כסף תחסוך למדינה: דלק, בלאי על הצמיגים, בלאי על המנוע... לא יותר עדיף?

אתם עוד אתגר קטן

אנשי טאי-צ´י רוחניים. האתגר הגדול הוא להרגיז את ההארי קרישנה
, וכמובן יש לזכור שיש סניף של חב"ד בשינקין, די קרוב לבית שלי
, והלילה עוד צעיר.

arcidea

New member
באמת כדאי

שתעשה סיבוב לגינה
אהבתי את החתימה החדשה. יותר נכון, צחקתי

arcidea

New member
אין צורך, אתה תסתדר לבד

ואם עוד לא הבנת- אני לא הולכת מכות עם אנשים שאני כועסת עליהם יותר אי פעם אף פעם בחיים (אלוהים- נא עזרתך בעניין) זאת טעות

דרך אגב, ובלי שום קשר לכלום

מיתר, או אולי צחי: האם לצחי שוחט יש מבטא? כי נדמה היה לי שכן, אבל לא הצלחתי לזהות בדיוק מה הוא היה... האפור

בנוגע למבטא ולאימון

גוטמן, מה שלומך? אמרו לי שיש לי מבטא אבל גם אני לא יודע מהיכן הוא. אבל אם זה מוסיף מסתוריות אז למה לא. דרך אגב, למה אתה שואל אתה מיתר? אציין גם שנהנתי באימון הפורום. הארגון היה מצויין המקום היה נחמד והאווירה טובה. נתראה בעתיד.

היי צחי

הסיבה ששאלתי את מיתר היא כי היא בלשנית! נהנתי מאוד, למרות שהיה כיף יותר עם מקום יותר גדול. אושר רב האפור

למעלה