רשימת ICQ

ZoobuR

New member
רשימת ICQ

אז ככה אנשים, אני איבדתי את הרשימה שעשיתי, אז בואו נתאחד ונעשה פה את הרשימה המלאה של הICQ של אנשי הקורס, לכן לכל מי שיש לו מספר\ים של אנשים שיפרסם אותם פה אפילו שהם מופיעים בדף קשר!!!! שלי- 118420337

אי סי קיו

האיי סי קיו שלי : 60923908 אנשים לצומי ליבכם! חדרה שולטים בג´וערה! הרס"פ של המחנה (לא של הקורס) - עומר - חדרתי הטבח - נדמה לי שקוראים לו שמעון..- חדרתי המפקדת אלונה - חדרתית והנגד של המחנה - חדרתי! וכמובן אני!!!! - חדרתית... וגם צוות ההווי ובידור של צוות 6... סיוון 3 תמיד בראש!

ZoobuR

New member
טעות....

השליטה בקורס הייתה של עכו, זאתאומרת שלי (הייתי היחיד מעכו) ומי שיתנגד לכך חבל לו על הזמן העכואיסטים מגיעים לכל מקום שיצטרכו כדי "לסדר" עניינים אז אנשים ראו הוזהרתם!!! -סתתתתם- אף אחד לא שלט בקורס (בייחוד לא חדרה) כי כולנו היינו מזה חברמנים ולא התבלטנו בזכות מקום מגוריינו... אז עזבו שטויות ושמרו על קשר... וכמובן בואו ונתחיל לחשוב איפה להפגש (בפסטיבלים וכו´) אז עכו שולטים וזהו!!! נ.ב. ב11 יש מסיבה ענקית בעכו של מועצת הנוער כמובן עם רדיו חיפה בשידור חי מהמקום עד אור הבוקר, אז בבקשה תפרסמו את זה אצלכם ואם אתם רוצים עוד פרטים תיפנו אלי!!!!

Super moR

New member
עוד אי סי קיו....

דבר ראשון, אמרתי לך שרצוי שגם אני אעשה רשימה!!! טוב לא נורא... בכל אופן, האי סי קיו שלי הוא: 51693226 ולמי שלא יודע, אני מור יעקבי מסיון 6, וכן, גם אני חדרתית!

עטלף77

New member
לבקשת הקהל...

נוסף לפורום לוח "ICQ ושאר ירקות" אתם מוזמנים להוסיף עצמכם לשם

Bassman

New member
זה ארבלללללללללללללל!

ולא להתעסק עם העכואיסט הוא מוזר יש לו פיצול אישיות... הוא פריק ערס! ככה זה בעכו שלי: 82743021 לוף מטוגן זה טוב

מיצי357

New member
אורשלים אלקודס שולטים!!!

ירושלים שולטים!!!!!!!!!!!!!! כמעט חצי מכל הקורס ואני מצטט "מליון שהידים בדרך לאלקודס"

ירושלים אכן שחקו אותה בקורס

אבל כולם אחלה בחלה. ועוד דבר מאוד חביב-רוב המצטיינים-ירושלמיים!!!

Bassman

New member
סיו"ן 2002 שולטיםםםםםםםםםםםם!

כל מי שבעד שיגיד אני בעד(מקורי מצידי אה?)

ZoobuR

New member
אל תגזים...

שום סיו"ן לא הייתה ולא תהיה טובה כמו סיו"ן 5!!! הרי מי הגיע ב4 מתוך 6 ניווטים (כאשר זה אמור להיות 5 מתוך 6, פשוט הייתה בעיה תכנית בסוף ניווט לילה בינוני)... וגם אנחנו קיבלנו את הסיו"ן המצטיינת- וזה כבר אומר הכל שסיו"ן 5 הם השולטים בכל קורס סיור וניווט. וגם בוא ולא נשכח כי אני הייתי בסיו"ן 5, וזה כבר אומר את הכל (סתתתם). בקיצור לעניין, סיו"ן 5 הם THE BEST כי אנחנו גם היינו מיליון טובים (המבין יבין)... אז זאת המציאות וקבלו אותה איך שהיא...

Bassman

New member
סיו"ן 5 הגיעו ראשונים רק כי המפקדת

ה#$^$#@ (מת עלייך מיטל) רצה אחריהם עם שוט אחרי כל ניווט!

ZoobuR

New member
מה אני יגיד לך...

רוב הניווטים היא הייתה מאחור או באמצע, רק בהתחלה על לבזנ"ט הראשון היא הייתה מקדימה... בניווטים אני ירון ורחל היינו מקדימה והרצנו את כולם... אבל לא סתם הרצנו עברנו את רוב הדרכים בדוכים שזאתאומרת דרך קוצים ועליות ובסופו של דבר עדיין הגענו ראשונים וגם שבניווט יום הארוך שיצאנו בנגלה השניה וכלל העצירות שלנו היו בערך שעה וחצי הגענו ראשונים בדיוק לזמן ארוחת צהריים, אז אם לא בא לך לקבל עובדות, קפוץ לי...

ZoobuR

New member
אז"ש

אז זהו שלא... היא תמיד אמרה לנו לעצור כי רצנו

חנתראוס

New member
אי סי קיו@@@@@

שלי- 94610506 לירז כברה צווית 7 שולטים קולה זה טוב! כולם לסגוד לשקפקפאוס.!.

למעלה