רשימת ICQ

shira mor

New member
האי סי קיו שלי

הוא 166326868 ורקעכשיו הורדתי אותו ואין לי מושג איך משתמשים בו דרך אגב תרשמו מי אתם ליד המספר כי יש רק כינויים ולי אישית אין מושג מי זה דרך אגב אני שירה הידועה גם בזכות ארבל כסטיץ´

shira mor

New member
קבלו תיקון- חשוב לקרוא

כרגע יצאתי מהאי סיק יו כלומר אינני רשומה שם יותר לפחות נראה לי או אני מקווה שזה מה שעשיתי כי באמצע שיחה עם שלומי שדרך אגב אני אפרסם לו הודעת סליחה עוד מאט הופיעה לי הודעה מוזרה ומפחידה על המחשב שמנסים להתקשר דרך הקו או משהו כזה והאינטרנט התנתק ואני שכבר הוזהרתי על האפשרות לפריצה למחשב חטפתי התקף לב שרק גדל אחרי ההודעה שהופיעה אחרי זה בהקשר לסיכונים שאני חושפת את עצמי להם בגלל היותי רשומה באי סיק יו שדרך אגב ההודעה היתה כתובה באנגלית בכתב קטן והיא הייתה די ארוכה מה שגרם לי כאב עיניים ובגלל שאחי ממומחה המחשבים התנגד לרעיון הורדת האי סיק יו שהורדתי רק היום ובגלל שהוא איננו ביית כדי לבדוק את המחשב או מה כל ההודעה אמרה (הבנתי את מה שכתוב אני יודעת אנגלית אבל במובן הטכני אין לי מושג מה זה אמר) אז בחרתי באפשרות להפסיק את החיבור לאי סיק יו אז עמכם הסליחה אולי אני אתחבר שוב מתישהו בעתיד ובגלל שההודעה הזאת כזאת ארוכה אני בספק אם מישהו יקרא אותה אבל עדיין באהבה שירה שכרגע חטפה התקף לב

shira mor

New member
שלומי- ממש סליחה

תקרא את ההודעה קבלו תיקון אם לא קראת ותבין מצטערת שהשיחה נותקה באמצא אבל אל דאגה יש עוד דרכים לתקשר חוץ מאי סיק יו שעיצבן אותי מההתחלה כמו ששמת לב לפי כמות השאלות וחוסר ההתמצאות שלי בו אולי בעתיד אני אבטח בו יותר אבל נראה מצטערת ואוהבת שירה- סטיץ´

עטלף77

New member
בדיוק ככה... תכתבי את ההודעה....

בתור תגובה להודעה שכבר כתובה

למעלה