רשימת 10

buffySpirit

New member
oh yes

ובאפי ואנג'ל רוקדים בסוף הפרק. ובאפי can't breath לווילו. והחתונה. אה, באפי דוקרת פיית'. (עוד מישהוא חושב ש10 ממש ממש לא מספיק?

alond

New member
באפי מתה בסוף עונה 5.

אני מציע להפוך זאת לרשימת 20.

alond

New member
לא היה פה אף רגע מאנג'ל ../images/Emo58.gif

האם זה רמז דק?
רגעים שאני זוכר כרגע מאנג'ל (ששולת!!1 כמובן): ווסלי חוטף את קונור. מה שמה (היונה בת יונה) חותכת לו את הגרון. הקטע שקונור והיונה שמים את אנג'ל בתיבה ומטביעים אותה. אנג'ל סולח מראש לקונור. קורדי הורגת את לילה (זה בהנחה שזה הקטע בו אנו מגלים שהיא לא באמת קורדי) קטע טוב. גם אנג'לוס ברקע. טוב. טוב... אנג'ל רואה את קורדי וקונור "ביחד".

willkins

New member
קצת אנג'ל

הקטעים היחידים מאנג'ל שהוזכרו הם מעשרת הפרקים האחרונים ששודרו בערוץ 3. אז הנה עוד רגעים בלתי נשכחים: היום שבו אנג'ל נהפך לאנושי, מוחזר לאחור ורק אנג'ל זוכר אותו. דויל מת. סוף עונה 1 כשמגלים שדרלה הוחזרה לחיים. דרוסילה מערפדת את דרלה. כשאנג'ל משאיר את עורכי הדין עם דרוסילה ודרלה ואז מפטר את החברים. ורגע בלתי נשכח מבאפי: הפתעה - אנג'ל מאבד את נשמתו.

talrv

New member
אולי נתמקד ב..

20 הרגעים הבלתי נשכחים מ-באפי, ונעשה אחד אחר גם לאנג'ל מתישהו? חבל על הקיפוח
טל.

מסטרי

New member
10 הקטעים הכי...../images/Emo47.gif

הי לכולם
הרבה זמן שאני נכנסת לפורום , הפעם החלטתי לא לפספס הזדמנות וגם לכתוב על הפרקים הכי טובים בעיני
...בטח שאני אחזור על מה שכבר ציינו כאן למעלה... אלו הפרקים הכי טובים... 1.באפי פוגשת באנג'ל בפעם הראשונה ( באפי:מי אתה? אנג'ל:בואי נאמר שאני חבר. באפי: אני לא צריכה חבר. אנג'ל:אני לא אמרתי שאני החבר שלך.) 2. באפי מגלה שאנג'ל ערפד ונותנת צעקה...באפי רוצה להרוג את אנג'ל....אנג'ל מסביר לה על הקללה...דרלה מצטרפת למסיבה...אנג'ל הורג את דרלה...(מי היה מאמין שתחזור מזה...) 3.אנג'ל נותן לבאפי את הטבעת ליום הולדתה ה-16....באפי ואנגל בייחד
....אנגל מאבד את נשמתו..
4.אנגלוס נלחם עם באפי ואומר לה שהיא לא יכולה להרוג אותו...באפי דופקת לו ברכיה....
5. רוחות של מורה ותלמיד מאוהבים נכנסים בבאפי ואנג'ל... 6.באפי נאלצת להרוג את אנגלוס בדיוק כאשר הוא חוזר להיות אנג'ל :( 7.אנג'ל חוזר מהגיהנום (ערום ורועד)...על ברכיו מחבק את באפי ההמומה.. 8.אנג'ל מתענה כאשר הוא חושב שהרע הראשון החזיר אותו כדי להרוג את באפי ,ולכן מחליט להתאבד ב
...באפי רבה איתו על כך...יורד שלג בסאנידייל...:)פרק ממש טוב... 9. אנג'ל גוסס מהחץ של פיית'...באפי מכה את אנג'ל כדי שישתה מדמה...אנג'ל שותה את באפי...סצנה חזקה... 10. באפי באה ללוס-אנגלס, אנגל הופך לאנושי...הם בייחד ורק הוא זוכר את זה.. טוב, אני פשוט יכולה להמשיך ולהזכיר עוד ועוד פרקים...ואלו רק הסצנות של אנג'ל ובאפי...חבל שהם לא ביחד...

BleedingDeath

New member
המממ, בעונה 2

באפי ואנג'ל שכבו ביומולדת 17 שלה כי בעונה שלישית היא בת 18 ועשו לה את המבחן הטיפשי הזה ><

c o n n o r

New member
עוד אחד שאני אוהב...

המבט שהיה לספייק שהוא ידע שהוא לא יצליח להציל את דון מהדוק ב "The Gift ואז הוא נזרק מהמגדל

Loves Bitch

New member
אם כבר מהפרק הזה...

אז הקטע שספייק בוכה. זה שובר אותי כל פעם מחדש..

falcore1

New member
הקטע שספייק מדבר עם באפי אחרי

שהיא חוזרת וסופר את הימים שהם היא לא היתה והוא פינטז שהוא מציל אותה. וואו! עמדו לי דמעות בעיניים מזה. זה היה כל כך מצמרר ועצוב...

למעלה