10 הקטעים הכי...../images/Emo47.gif
הי לכולם
הרבה זמן שאני נכנסת לפורום , הפעם החלטתי לא לפספס הזדמנות וגם לכתוב על הפרקים הכי טובים בעיני
...בטח שאני אחזור על מה שכבר ציינו כאן למעלה... אלו הפרקים הכי טובים... 1.באפי פוגשת באנג'ל בפעם הראשונה ( באפי:מי אתה? אנג'ל:בואי נאמר שאני חבר. באפי: אני לא צריכה חבר. אנג'ל:אני לא אמרתי שאני החבר שלך.) 2. באפי מגלה שאנג'ל ערפד ונותנת צעקה...באפי רוצה להרוג את אנג'ל....אנג'ל מסביר לה על הקללה...דרלה מצטרפת למסיבה...אנג'ל הורג את דרלה...(מי היה מאמין שתחזור מזה...) 3.אנג'ל נותן לבאפי את הטבעת ליום הולדתה ה-16....באפי ואנגל בייחד
....אנגל מאבד את נשמתו..
4.אנגלוס נלחם עם באפי ואומר לה שהיא לא יכולה להרוג אותו...באפי דופקת לו ברכיה....
5. רוחות של מורה ותלמיד מאוהבים נכנסים בבאפי ואנג'ל... 6.באפי נאלצת להרוג את אנגלוס בדיוק כאשר הוא חוזר להיות אנג'ל

7.אנג'ל חוזר מהגיהנום (ערום ורועד)...על ברכיו מחבק את באפי ההמומה.. 8.אנג'ל מתענה כאשר הוא חושב שהרע הראשון החזיר אותו כדי להרוג את באפי ,ולכן מחליט להתאבד ב
...באפי רבה איתו על כך...יורד שלג בסאנידייל...

פרק ממש טוב... 9. אנג'ל גוסס מהחץ של פיית'...באפי מכה את אנג'ל כדי שישתה מדמה...אנג'ל שותה את באפי...סצנה חזקה... 10. באפי באה ללוס-אנגלס, אנגל הופך לאנושי...הם בייחד ורק הוא זוכר את זה.. טוב, אני פשוט יכולה להמשיך ולהזכיר עוד ועוד פרקים...ואלו רק הסצנות של אנג'ל ובאפי...חבל שהם לא ביחד...