רשימת קיטורים

Stick

New member
רשימת קיטורים

אוקיי אני רוצה להתחיל באנטי קיטור- אני שמח שיש מקום שאני באמת יכול לשגע את השכל ולאף אחד לא מפריע, נהפוך הוא- השיגועים שלי [לפחות בהתחלה]מתקבלים בברכה. ולרשימת הקיטורים- 1) אוקיי אני יודע שהנושא כבר לעוס והכל אבל הנושא של לימודים הוא נושא שאני חייב לציין. למה עושים כאלו בגרויות קשות?! אני מדבר על הבגרות של מחשבים וגם על הבגרות של מחשבים נוסף [15 יחידות מחשבים- ניתוח ועיצוב מערכות מידע]. כנראה שבמשרד החינוך יש מישהו שרוצה לדפוק אותי. דווקא כאשר יש לי מגן טוב במקצוע שמים בגרות אחושילינג קשה. אבל כאשר המגן שלי מחורבן [70 במתמטיקה] מביאים אותה בבגרות במתמטיקה שהיא ברמה נמוכה מאוד. ועוד קיטור די גדול-למה צריך ללמוד תנ``ך? 2) קיטור פוליטי-מדיני. למה אנחנו צריכים לחיות בפחד ובעצבים כאשר בשוויץ מקיימים משאלי עם על איזה צבע צריך להיות התמרור של``זהירות פרות חוצות``. 3) למה זרם התיירות הארופאיות נחלש כל כך? איפה הן הבלונדיניות החטובות? 4) למה [עצבני במיוחד] אני לא מפסיק לגבוהה ואני לא מצליח להשמין? ]טוב זה לא יהיה קיטור אם בנים שלדיים יהיו באופנה]. טוב זה הכל להפעם. קצת מוזר שאני לא צריך לפרסם התנצלות על הקטורים שלי

ביילי_007

New member
רק לאאאא עיצוב תוכנה, רק לא רקורסיה

סטיק, גם אני לומד עיצוב תוכנה, בבית ספר מפורסם בת``א, גם אני עושה 15 יחידות במחשבים, וגם אני מתלונן על המורה שלי, שהיא מאוד מרה וקשה אלינו, - בכלל איזה בגרות קשה הייתה, ובכלל למה בגרות בשעה 15:00 ולא בבוקר. אני מזדהה איתך על על עיצוב תוכנה. בנוסף תראה קישור הבא, כי דברנו על זה לפני כמה ימים,

STICK היקר.

נתחיל מהתלונה האחרונה: גם אני הייתי שחיף פעם... מאז שהכרתי את אהבת חיי, והתחתנתי, אני לא מכיר דרך אחרת חוץ מלהשמים, וזה לא נוח לי. אז תהנה כמה שיותר מתקופת הרזות שלך. בקשר לבגרויות, הכל עניין יחסי, יש כאלה הרואים בבחינה מסויימת קשה, ויש כאלה הרואים בבחינה מסויימת קלה. אם הבחינה היא באמת קשה, אז כבר דיברנו על נושא הפקטור. תבדוק בדפים קודמים. בקשר לתיירות, המצב בארץ בקנטים מבחינת הכל, ולכן גם התיירות נדפקת. זו באמת מצוקה קשה שהתיירות הפסיקו לזרום, ובכלל שאין תיירות בארץ מקווה שהעניין ישתנה מהר מאוד. תנ``ך - ספר התנ``ך לדעתי הוא ספר מקסים ויפה. יש בו סיפורים מדהימים עם מוסרי השכל יפים. מה שמרגיז זה פירושי התנ``ך. מי אמר שרש``י והרמב``ם וכל מי שפירש פירש נכון? התנ``ך כמו הספרות נוגעות כל אחד ללב שלו... אני לדוגמא מאוד אוהב את סיפור איוב... זה פשוט סיפור מהחיים. למה אנחנו צריכים לחיות בפחד ובעצבים??? כנראה עצם בחירתנו לחיות פה, בחרנו באפשרות הזו, הלוואי והייתה אפשרות לבחור.

אחלה של קיטורים

חחחחחחה בקשר ל``בעיות`` שיש בשוויץ הלואי עלינו..... הפחד שיש במדינה מוציא אותי מטעתי כאמא לילדים. בענין הבגרויות אז ילדי עדיין קטנים בבתי ספר יסודיים, ואני בכלל מתלוננת על הלימודים והדכאון שבענין להגיע בשעה שמונה ולסיים בשלוש רק עם שלוש סנדויצים ולא ארוחה של ממש,,לימודים דכאון של ממש לדעתי.... בענין חוסר הגדילה, יש צמחים וזה בדוק שעוזרים, רק קשה לי לזכור מה זה, כנס לחנות טבע. חוסר השמנה, אני תמיד הייתי רזה והיום עדיין ואני מאושר בזה,,,,,כי רזה זה יפה...וכדי שיהיה עוד יותר יפה, תעשה ספורט וכושר לא לדיאטה אלא לעיצוב הגוף, וכך תהיה רזה וחטוב זה גם בדוק, אני רזה ועושה ספורט לעיצוב הגוף וזה מאוד מחמיא. בענין הבלונדיניות חחחחחחחחה באמת בעיה, אולי באילת יש משהו בקיץ אז תפזול לשם.... אך באמת אתה צודק שכיף להתלונן ולקטר בלי להתנצל.... יונית

אחלה של קיטורים

חחחחחחה בקשר ל``בעיות`` שיש בשוויץ הלואי עלינו..... הפחד שיש במדינה מוציא אותי מטעתי כאמא לילדים. בענין הבגרויות אז ילדי עדיין קטנים בבתי ספר יסודיים, ואני בכלל מתלוננת על הלימודים והדכאון שבענין להגיע בשעה שמונה ולסיים בשלוש רק עם שלוש סנדויצים ולא ארוחה של ממש,,לימודים דכאון של ממש לדעתי.... בענין חוסר הגדילה, יש צמחים וזה בדוק שעוזרים, רק קשה לי לזכור מה זה, כנס לחנות טבע. חוסר השמנה, אני תמיד הייתי רזה והיום עדיין ואני מאושר בזה,,,,,כי רזה זה יפה...וכדי שיהיה עוד יותר יפה, תעשה ספורט וכושר לא לדיאטה אלא לעיצוב הגוף, וכך תהיה רזה וחטוב זה גם בדוק, אני רזה ועושה ספורט לעיצוב הגוף וזה מאוד מחמיא. בענין הבלונדיניות חחחחחחחחה באמת בעיה, אולי באילת יש משהו בקיץ אז תפזול לשם.... אך באמת אתה צודק שכיף להתלונן ולקטר בלי להתנצל.... יונית

מימי

New member
ברוך הבא

תשובות לתלונותיך: 1. אין לי מושג, אני עוד לא בגיל. ותנ``ך זה מקסים. אני שמחה שאני לומדת תנ``ך. 2.אתה יודע איזה קשה זה להחליט על צבעים של תמרורים??? אל תקנא בהם. (למרות שאם היו שואלים אותי, הייתי אומרת להם לעשות את זה בדלמטי כזה.) 3. מה יש לבנים מבלונדיניות??? מה, ליז הארלי לא מדהימה? היא ברונטית! (ואני אומרת את זה בתור אחת שמתוך כעס על התפיסה שבלונדיניות הן יפות כיסחה את תלתליה הבלונדיניים. וגם בגלל שהייתה לי נשירה) 4. איך שאני מקנאה בך! תנסה פעם להסתכל על העולם מגובה מטר חמישים ושש. כל מה שאני רואה זה כרסים שעירות ועגילים בפופיק. תשמח שאתה לא מצליח להשמין! הבעיה שלי הפוכה.

Stick

New member
בקשר לתלונה מספר שלוש

ליז הרלי בהחלט נראית טוב. אבל אני מעדיף את בר רפאלי עליה בכל יום נתון. אגב מימי, מאיפה השליטה הראויה לציון בדוגמנים ובדוגמניות?

מימי

New member
בר רפאלי????

מכוערת וקטינה. מה זאת אומרת מאיפה??? חברים הכי טובים שלי. סתם, אני פשוט זוכרת כמעט כל מה שאני קוראת, אז כשיוצא לי לקרוא מדור רכילות או משהו בסגנון- אני זוכרת.

Stick

New member
קטינה?! מכוערת?

בר רפאלי מהממת, והיא בדיוק שנה מתחתי אז זה לא נורא... תלונה: למה כל היפות גרות במרכז?!

keren007

New member
אוקיי, זה חדש

בר רפאלי מכוערת??? תעשי לי טובה! כל נערה בישראל היתה מתה להיראות כמו שהיא נראית! אבל בכל זאת............ יפה יפה, אבל מטומטמת....... עם זה אי אפשר להתווכח

Stick

New member
בקשר לבר

סתכלי אני לא בטוח אם היא עד כדי כך טיפשה, ילדותית אולי, טיפשה לא בטוח. וזו ההודעה האחרונה שאני מדבר עליה. מבטיח!

חיפושיט

New member
הממ...

אני לא יודעת אם היא טיפשה או סתם ילדותית <מי שראה יצפאן שם לב שהיא קצת מוכה> אבל.. היא ממש יפה

מר סטיק היקר

א.נ. קיבלנו את פנייתך ולהן ההסברים. 1. הבגרויות במחשבים נוצרו מלכתחילה קשות כדי שיהיה לתלמידים על מה להתלונן מכיוון שהמבוגרים תמיד אומרים להם ``על מה אתם כבר מתלוננים, אין לכם שום בעיות בחיים`` , אז עכשיו כבר יש לכם. 2. צריך ללמוד תנ``ך מכיוון שאחרת לא היה מה לעשות עם קאסוטו. 3. האם את מרמזת כאן כי אין חשיבות לצבע של התמרור ``זהירות פרות חוצות``? המון זמן לקח ללשכתינו לחשוב על איזה שאלה אפשר לתת לאזרחי שוויץ במשעל עם. 4. הבלונדיניות טסו לשוויץ לענות על משעל העם היחידי שהיה בארצם מאז ומתמיד. 5. הסיבה היחידה שאתה לא משמין הוא שאתה עסוק בלגבוה, תעצור את זה ואז תוכל להשמין בכבוד רב ליהי האחת מח` תלונות לשכת אלוהים

הימים הקסומים של טכ``מ

ידידי, כאחד מרבים שסיימו את מסלול 15 יחידות המחשבים בהצטיינות, אני מוכרח לומר כי זה היה קשה באותה תקופה, ואף חשבתי לעזוב אי שם באמצע, אבל תאמינו לי אלו היו סוכריות על מקל בהשוואה לקורס מחשבים באוניברסיטה בהצלחה בבגרות וזכרו כי כבר קרו מקרים בהם הוסיפו לכולם כ-10 נקודות בציון הסופי בעיצוב תוכנה

למעלה