רשימת משרות

BlueOrange

New member
רשימת משרות

אני מביא בפניכם רשימת משרות פנויות ומיידיות בחברה גדולה ואיכותית בתקווה שתמצאו משהו שמתאים. קו"ח ניתן להעביר אליי באימייל : [email protected] בציון המשרה המבוקשת ואני אעביר אותם הלאה. המשרות : מנהלי פרויקטים / מנתחי מערכות • 3471– מנהל פרויקט/מהנדס מערכת מנוסה בסביבה צבאית/שו"ב, תואר 1 – חובה. • 3428 – מנהל פרויקט בנקאות, יתרון משמעותי לבעל ניסיון בארגון ושיטות. • 3377 – מנתח מערכות מנוסה בעל ניסיון בסביבת NET. • 3624 – מנהל פרויקט לצוות מע' ניהול ידע, ניסיון של שנתיים ומעלה בניהול פרוייקטים בתחום מ"מ. יתרון לניסיון בכלי: SHAREPOINT BPM, SPS, INFOPATH, NET, SQL SERVER. הכרות עם סביבת מייקרוסופט. ר"צ פיתוח ותוכניתנים • 3348 - ר"צ פיתוח / תוכניתן בעל ניסיון ב - MF(COBOL/DB2/CICS NATURAL/CSP). • 3461 - ר"צ פיתוח / תוכניתן עם ניסיון ב- ++C ו- #C, תואר 1 – יתרון משמעותי. • 3464 - ר"צ פיתוח C#, יתרון לבעל ניסיון ב- UNIX. • 3512 – ר"צ / תוכניתן / מעצב J2EE /EJB מנוסה. • 3596 – ר"צ / תוכניתן COBOL/ORACLE/UNIX. • 3575 – תוכניתן JAVA /COMPOSER / WEBSPHRER מנוסה. • 3387 – ר"צ / תוכניתן BI מנוסים : COGNOS/ DATA-STAGE/ INFORMATIA/ PANORAMA . • 2832 – תוכניתן ++C עם ניסיון ב- VOIP. • 2668 – תוכניתן SIEBEL מנוסים. • 3283 – תוכניתן O.O בעל ניסיון/השכלה בתחום החומרה/אלקטרוניקה (אפשרי פיתוח LOW LEVEL קרוב לחומרה). • 3606 – תוכניתן ++C/RT, יתרון משמעותי לבעל תואר ראשון מאונ' מוכרת. • 3658 – תוכניתן NET.ASP או #C בעל ניסיון בסביבת WEB. • 3569 – תוכניתן WIN CE לא אפליקטיבי אלא יותר מתחום החומרה והדרייברים. • 3651 – ארכיטקט NET. מנוסה. אנשי SYSTEM • 3671 – מנהל פרויקט/תשתיות זוטר בתחום הסיסטם, חובה ניסיון בשו"ב. • 3396 – איש תשתיות בעל ניסיון ב- STORGE + UNIX. • 3640 - אינטגרטור בעל ניסיון ב- UNIX או ORACLE. • 3626 - איש תשתיות מייקרוסופט מנוסה, חובה MCSE/MCP. • 3515 – DBA ORACLE בעל ניסיון ב- UNIX. • 3236 – DBA DB2 מנוסה. • 3352 - מומחה LINUX. • 3528 – DBA בעל ניסיון ב- OLAP. • 3579 – איש אבטחת מידע בעל ניסיון בניהול סקרי נתונים, לא בכיר. • 3406 – DBA SQL SERVER מנוסה, בעל ניסיון נוסף גם ב- ORACLE. • 3672 – איש בקרת תצורה מנוסה, יתרון משמעותי לבעל ניסיון ב- STARTEAM. בדיקות תוכנה • 2056 – ר"צ/בודק תוכנה מנוסה במערכות אמדוקס בילינג. • 3423 – בודק תוכנה מנוסה גם ב- TEST DIRECTOR וגם ב- WINRUNNER בעל תואר ראשון/הנדסאי. • 3638 - מומחה WINRUNNER. • 3639 - ר"צ בדיקות בעל ניסיון במתודולוגיות של בדיקות, יוביל מקצועית אך ללא ניהול של בודקים. • 3051 – בודק תוכנה UNIX / תקשורת / טלפוניה. • 3699 – בודק תוכנה בעל ניסיון בבדיקות עומסים. שונות • 3001 – אלגוריתמאי / מיישם אלגוריתמים בעל ניסיון ב- DSP. • 3431 – כתב טכני, בעל אנגלית ברמת שפת אם, יתרון לבעל ניסיון בתוכנת FRAME MAKER ולבעל תואר ראשון. לצפון • 3505 –תוכניתן מנוסה ב- NET. בסביבה חלונאית (קריות). • 3608 – תוכניתן RT מנוסה – לאיזור מת"מ/קריות/לשם. אפשרי לשלוח גם למרכז. ירושלים • 3152 – מנתח מערכות DW שצמח מפיתוח. • 3488 – מנתח מערכות מנוסה בעל ניסיון ב- UML . • 2587 – מדריך/מטמיע OFFICE.

BlueOrange

New member
תשובות

א. החברה אנונימית מכיוון שאני רוצה שהקו"ח יעברו דרכי ב. התיבה חינמית מכיוון שהיא פרטית שלי ג. הרשימה הזו תועיל מאוד לאנשים שמחפשים עבודה, אני גם הייתי במצב הזה , למה להרוס להם ? למה החשדנות ? אם אתה לא רוצה - אל תשלח, מי שרוצה עבודה, זה אף פעם לא יזיק ואני מאמין שרק טוב יצא מזה. יש לך עוד תלונות ?

מפריע לך שיש לי תלונות ?

תגיד יפה שאתה מנסה לעשות כסף מלהעביר קורות חיים של אנשים, ואולי זה יהרוס להם פחות את ההזדמנות לעזור לך לעשות קצת כסף.

הייתי מובטל למעלה משנה

ואחרי זה עבדתי כשנה בתנאי עושק אצל אצל מעסיקים שעברו על חוק שכר מינימום בריש גלי ולא נתנו על כך את הדין. לכן פיתחתי אלרגיה קלה לאנשים שמנסים להרוויח משהו מאנשים שנמצאים במצוקה הזאת. אם יש לך בעיה להודות שאתה מנסה לעשות כסף בשיטת "חבר" מביא "חבר", שיהיה לך לבריאות - הדיון הזה לא מעניין אותי יותר.

עושה רושם, שהוא יקבל כסף על כל

מועמד, שיעבור דרכו ויתקבל, אבל אין בזה שום דבר פסול. הכסף לא יבוא על חשבון המועמד, והעובדה, שBlueOrange מעביר את קורות החיים שלו, לא פוגמת בסיכוי המועמד לקבל את העבודה. אין סיבה להתעצבן.

JohnDoe5

New member
פשוט מאוד

ככל הנראה מדובר בעובד של חברת הייטק (ככל הנראה חברה שעוסקת ב-outsourcing) שקיבל הודעה שאם הוא מביא חבר לעבודה הוא מקבל עליו בונוס, אז הוא פשוט לקח את רשימת הדרושים של החברה והעתיק אותה מילה במילה. אני מניח שאם תציץ במודעות דרושים תמצא את המודעה שמופיעים בה אותם מספרי משרות.

BlueOrange

New member
אני מאמין שהרשימה הזו לא מופיעה...

אני מאמין שהרשימה הזו לא מופיעה לציבור הרחב אבל אל תתפוס אותי במילה

JohnDoe5

New member
אם תרשום את שם החברה, ניתן יהיה

לברר זאת בקלות

noam weissman

New member
לעונים הנחמדים

כמובטל כבר זמן רב אני לא רואה שום פסול במעשה הנ"ל. האם מר פלוני יקבל בונוס ע"י כך שיעזור לי או למישהו אחר יפגע באחד מאיתנו ממש לא. גם אם מר פלוני רוצה (ומגיע לו) לקבל בונוס על שיטת חבר מביא חבר יבוא בדרישות להכנס לכם ואו לי לכיס ממש לא אז מה בדיוק הבעיה שלכם. אני את קורות החיים שלי שלחתי ואומר רק תודה. בברכה, נועם.

למעלה