רשימת חברי הפורום

היי, מה קורה

טוב הנה זה בא... כינוי: EVANGELION UNIT 01 שם: גיא מוטולה תאריך לידה: 28/03/1988 עיר מגורים: קיבוץ גליל-ים, הרצליה סרט אהוב בסאגה: שניים, תקווה חדשה ושובו של הג'דיי דמות אהובה: מי חשבתם? כמובן יודה!!! אי מייל: [email protected] ICQ/Messenger: אני כמעט לא מחובר אבל שיהיה-282167266

גם אני ../images/Emo140.gif

שם:דניאל תאריך לידה:6/9/86 (התאריך של נטלי פורטמן הוא 9/6
) עיר מגורים:רעננה סרט אהוב בסאגה:"אימת הפאנטום" דמות אהובה: קווי-גון ג'ין אי-מייל:p[email protected]

C.R

New member
אה... אני../images/Emo28.gif

כינוי:C.R שם: *מסתכלת לצדדים* זה לא הכרחי.... תאריך לידה: 9.1.87 עיר מגורים: לא גרה בעיר
סרט אהוב בסאגה: התקווה החדשה דמות אהובה: וינדו ו...אה.. פרינסס ליה 114331606 :ICQ

Another Girl

New member
והנה הרשימה במאמרים

כאן... כמו כן היא תיכנס לטאגליינס. כל אלה שעוד לא כתבו,קדימה.כן,כן,אתם

MajorWinters

New member
אני...../images/Emo19.gif

כינוי: ההוא שמדבר עם אלוהים, אלוהים, ההוא שמדבר עם עצמו... שם: דין תאריך לידה: 21.5.87 עיר: אילת סרט: האימפריה מכה שנית דמות: מייס וינדו ICQ:87249480 MSNM: [email protected]

נתן 15

New member
אני...

כינוי(ם) - Fedka007, R2D2, Theo the Great, נתן 15. שם - נתן (מן הסתם), פיודור. תאריך לידה - 3.11.1988. עיר מגורים - פתח-תקווה. סרט אהוב - "האימפריה מכה שנית" דמויות אהובות - R2D2, לוק ואובי-וואן (הזקן). אימייל - [email protected]. 41487970 - ICQ.

Darth Tomer

New member
אני

כינוי: ToMeR, ToMeRiK ושאר כאלה בסגנון... שם: תומר תאריך לידה: 23.5.91 עיר מגורים: שוהם סרט אהוב בסאגה: מתקפת המשובטים ואחרי זה שובו של הג'דיי דמות אהובה: דארת' וויידר אי מייל: סתכלו בפרופיל ICQ/Messenger: ע.. 176637334

כיייייייף (../images/Emo99.gif)

כינוי: אלעד אברון שם: נו באמת.... תאריך לידה: 9 באפריל, 1984 עיר מגורים: חיפה סרט אהוב בסאגה: אימת הפנטום ו\או תקווה חדשה דמות אהובה: קווי גון ג'ין ו\או אובי וואן קאנובי

thorondor

New member
well...

כינוי: Thorondor. (אני סובל מה-t הקטנה הזאת מאז שפתחתי משתמש) שם: לי נשרי. (כן, לי זה גם שם של בנים, אני יכול להוכיח את זה סטטיסטית אם תרצו) תאריך לידה: 11.12.87 סרט אהוב: האימפריה מכה שנית. דמות אהובה: אובי וואן קנובי. אימייל: [email protected] איציק: 160187574

סידיוס

New member
thats me

כינוי: Sidious שם: אנטון גורביץ' תאריך לידה: 13.04.1987 (עוד קצת יוממולדת) עיר מגורים: לוד, גני אביב סרט אהוב בסאגב: אפיזוד 4 דמות אהובה: קאונט דוקו \ הקיסר אי מייל: [email protected] ICQ/Messenger: 263456845

moti80

New member
גמני יכול?

אמנם עדין לא חבר פעיל מן המניין.. אבל.. לאט לאט :) בכולופן: כינוי: moti80 שם: שמש מוטי תאריך לידה: 12.6.80 עיר מגורים: אזור סרט אהוב בסאגב: אימת הפאנטום דמות אהובה: ג'אר ג'אר שולט!!! אי מייל: [email protected] ICQ/Messenger: [email protected] \ 13705138

למעלה