רשימת חברי הפורום

Another Girl

New member
רשימת חברי הפורום

אולי ראיתם בפורום השני שלי,אבל קיימת אצלנו במאמרים רשימת חברי הפורום. למה שלא נעשה גם אחת כזו כאן? למי שמעוניין להיכנס לרשימה,נא לשרשר לכאן את הפרטים הבאים: כינוי: שם: תאריך לידה: עיר מגורים: סרט אהוב בסאגב: דמות אהובה: אי מייל: ICQ/Messenger:

go girl1

New member
אני!../images/Emo66.gif

כינוי: חחח זה כתוב בהודעה... go girl1 שם: רעות תאריך לידה:א' סיון (24.5) עיר מגורים: נתניה סרט אהוב בסאגה:"אימת הפנטום" דמות אהובה: חחח אובי וואן ICQ:205605293

Mor L

New member
עליי

כינוי: אין, אבל מי שמכיר אותי יודע שאני אשתו של ויידר. שם: מור. תאריך לידה: 7/6/82. עיר מגורים: באר שבע. סרט אהוב בסאגה: תקווה חדשה/האימפריה מכה שנית. דמות אהובה: ויידר לנצח! אימייל: [email protected] איסיקיו/מסנג'ר: שונאת.

go girl1

New member
הי התכוונה../images/Emo66.gif

למה שהיא כתבה לא למה שאת כתבת!

steve2

New member
יש הרבה בחורות בפורום,שזה דיי נדיר

לאישו כמו "מלחמת הכוכבים",הנשים שאני מכיר והכרתי בחיי לא התקרבו בכלל לסרטים מסוג זה....
ועל זה אני חייב להוריד את ה-

plo koon

New member
זה אני

כינוי: plo koon שם: ארז תאריך לידה: 7.1.87 עיר: ראשון סרט:שובו של הג'די דמות:דרת מול ןr2d2 אי מייל: [email protected]

יואב 1980

New member
אצלי...

כינוי: ג'ווב (איוב באנגלית ולא קראו לי ככה כבר הרבה הרבה זמן) שם: יואב תאריך לידה: 2/10 עיר: יבנה סרט אהוב: האמפריה למרות שהקרבות שאני הכי אוהב נמצאים בשובו של הג'די דמות אהובה: לוק סקייווקר all the way אי מייל:[email protected]

very dark girl

New member
אני../images/Emo110.gif

שם: רחל תאריך לידה:י"ג כסלו 11.12.89 עיר מגורים: נתניה (עיר הפשע,נוער במצוקה) סרט אהוב בסאגה:שובו של הג'דיי דמות אהובה: אממ... אמידלה,לוק,קנובי,יודה,c3po ומסיבה לא ברורה גם ווידר ומול... אי מייל:[email protected] ICQ/Messenger: 215539137 אבל תגידו מי אתם...כי אני די סנילית..

Lu Tze

New member
אני עייף...

כינוי(ם): לו צה, אדון הרוע, מחריב העולמות, מלך השדים, השולט בשאול, לוציפר, אשמדאי, בהמות, הילל בן שחר ומיצי. שם: אלכס. עיר: סביבות ירושלים. סרט: תקווה חדשה (למה אני חושב שאני לבד פה?) דמות: אוי, עכשיו אני ארשום לכם חצי מהדמויות בסררטים (לא לפי סדר מסויים). יודה, בן (הזקן), לוק, האן ו-ווידר. אס"ק: 244516205. רוצים גם מ"א?

יואב 1980

New member
למה לבד??

התקווה החדשה זה סרט נהדר!!! אני אוהב את כולם אבל את האמפריה קצת יותר(הוא אפל וזה נחמד לי)

steve2

New member
ולעניניינו....../images/Emo26.gif

כל הפרטים אני מניח בכרטיס האישי..
תאריך לידה: 7/12/78 (ניראה לי אני הזקן שבחבורה
) עיר:ראשל"צ סרט אהוב:The Empire Strikes Back (אך לא
) דמות אהובה:ויידר(האמיתי כמובן
)

אוקיי...

כינוי: קיין, בקיצור... שם: קיין... עיר מגורים: **** סרט אהוב: תקווה חדשה (אתה לא לבד...) דמות אהובה: ויידר אייסיק: 154657577 (לאחרונה אני כמעט לא מחובר...)

למעלה