נראה כי אלה שעלו בשלבי סולם "יקיר ה- .AKA ,C.M מר 7/10" הם אלופי הגידופים, ההשתלחויות, השסוי.בליכוד עשו סקר פנימי לקבוע את הפופולריות של המועמדים.
ואז מסתבר שמי שהכי הזוי, הכי פנאטי, הכי אנטי, הכי הרסני ,
הכי נאמן לביבי נבחר במקומות גבוהים
זו רשימת הבושה של מדינת ישראל.
השתגעם?
צפה בקובץ המצורף 139949
אז אתה מכבד את השר יואב קיש שכל הזמן ירדת עליו?נראה כי אלה שעלו בשלבי סולם "יקיר ה- .AKA ,C.M מר 7/10" הם אלופי הגידופים, ההשתלחויות, השסוי.
אלו שירדו - לא היו מספיק גסי-רוח בהמיים...
מה הביאך למסקנה זו?אז אתה מכבד את השר יואב קיש שכל הזמן ירדת עליו?![]()
גם מי שהכין את הרשימה הזאת הזוי שלא יודע להבחין בין עליה לירידהבליכוד עשו סקר פנימי לקבוע את הפופולריות של המועמדים.
השתגעם?
צפה בקובץ המצורף 139949
אולי את צודקת כי קשה לנבא מי יהיה הבא בחבורה שינפק לנו איזו אמרת שפל (לא טעות כתיב) שתעלה אותו/אותה בדירוג הלצים המאולצים. אבל זה לא ממש לזכותך.גם מי שהכין את הרשימה הזאת הזוי שלא יודע להבחין בין עליה לירידה
האם מירי רגב ירדה או דווקא עלתה בדירוג?
זאת בושה, שאדם כזה מכין רשימה ומבזה את עצמו בכסילותו
אז אני מבינה שגם אתה טרם הבחנת בטעות למרות שאמרתי לך היכן, בדיוק, טעותואולי את צודקת כי קשה לנבא מי יהיה הבא בחבורה שינפק לנו איזו אמרת שפל (לא טעות כתיב) שתעלה אותו/אותה בדירוג הלצים המאולצים. אבל זה לא ממש לזכותך.
איך אומרים, "חמור קופץ בראש"?איך אמר על זה אלברט איינשטיין: "רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי (ואני מוסיף הימנוני-ביביסטי), ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון."
הבחנתי בטעות הסופר גם בפעם הקודמת. זוטות.אז אני מבינה שגם אתה טרם הבחנת בטעות למרות שאמרתי לך היכן, בדיוק, טעותו
עשו בליכוד סקר אחר וראו והציגו מספרים קצת אחרים.גם מי שהכין את הרשימה הזאת הזוי שלא יודע להבחין בין עליה לירידה
האם מירי רגב ירדה או דווקא עלתה בדירוג?
זאת בושה, שאדם כזה מכין רשימה ומבזה את עצמו בכסילותו![]()
הערתי לא על ייצוג תוצאות הסקר, אלא על העובדה שמי שהכין אותו, לא יודע להבחין בין עלייה לירידה.עשו בליכוד סקר אחר וראו והציגו מספרים קצת אחרים.
הסקר הזה לא בהכרח מציג את הרשימה בפועל כי יש שם
בחירות אזוריות לחוד וארציות לחוד .
אבל, יאללה, צריך להסתכל על המגמה.
אם הרשימה לא מוכנת ע"י מחשב ולא עושים הגהה זה יכול להיות.הזוי שלא יודע להבחין בין עליה לירידה
האם מירי רגב ירדה או דווקא עלתה בדירוג?![]()
וכדבריו המיוחסים לאכיש מלך גת - החסר משוגעים אני?בליכוד עשו סקר פנימי לקבוע את הפופולריות של המועמדים.
השתגעם?
צפה בקובץ המצורף 139949
זה שמס' 1 הומו אומר שהשותפות עם הדתיים בקואליציה היא טקטית ולא אידאולוגית.בליכוד עשו סקר פנימי לקבוע את הפופולריות של המועמדים.
השתגעם?
צפה בקובץ המצורף 139949
אוחנה (אבל לא אשם) באסון מירון; כ"ץ חושב שהוא מצביא; גוטליב נראית ומתנהגת כמו בעלת המקצוע העתיק בעולם; לוין מניאק ; סעדה סוחט באיומים את המשנה ליוע"מש; לגולן יש קשר לסוחרי סמים; אמסלם עם המינויים שלו הוא הגרסה המרוקאית של הסנדק. וזה רק מדגם חלקי לחומר האנושי הירוד בליכוד.רשימת ההזויים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.