אם לא את אז אני!!!
גם אני מלא זמן לא מבינה למה אתם שונאים את ריילי!!! מסכן הבחור... הוא במערכת יחסים עם קוטלת שרק העובדה הזאת היא תיק רציני שנפל על הבנאדם. חוצמיזה היא לא שמה עליו לעומתו, שהוא מוכן לתת לה הכל. הוא כל הזמן מרגיש שהיא לא אוהבת אותו ואני מכירה את ההרגשה הזאת- היא לא כייפית במיוחד. בניתוח של הפרק פמילי (בין הפרקים האהובים עלי!) איזה אחת כתבה שריילי היה מפגר ומה הקטע שלו עם הערפדית. אז קודם כל, נראה לי שלא הבנת נכון את הקטע. לפי דעתי זה בא רק להראות כמה ריילי אוהב את באפי ולא להיפך. הוא יצא מהבית שלה בהרגשה שהיא לא שמה עליו ושלא אכפת לה ממנו והנה ליידו כוסית שממש רוצה אותו אבל הוא עדיין נשאר נאמן לבאפי. זה ממש ממש יפה מצידו במיוחד בגלל שאני לא בטוחה שבאפי הייתה עושה את אותו דבר אם המצב היה הפוך. ריילי תורם המון להתפתחות של הדמות של באפי, הוא מבגר אותה מאוד. חוצמיזה שעד העונה הרביעית היינו רגילים למערכת יחסים של באפי ואנג´ל שבה אנג´ל כל הזמן פגע בבאפי ולמרות שכולנו ידענו שהוא אוהב אותה וגם היא ידעה את זה היא עדיין נפגעה ממנו. לפי דעתי הדמות של ריילי באה בעצם להראות לנו את באפי מהצד השני של מערכות היחסים. אם עד עכשיו באפי הייתה זאת שנפגעה, עכשיו היא הצד הפוגע וזה אומר לנו המון עליה. בכלל המערכת יחסים של באפי תורמת המון לעונה הרביעית שאני דווקא אהבתי. יש בה פרקים מצויינים לעומת פרקים שהם רק בסדר- כמו בשאר העונות. אתם שוכחים שהעונה הרביעית הביאה לנו את הש המהמם ואת סמטינג בלו עם ווילו... ועוד המון פרקים מהממים. אז די להגיד שעונה 4 לא הייתה משהו ודי לשנאת ריילי!!!!