רשימות 10\3

רשימות 10\3../images/Emo15.gif

it`s been a while 10 סיבות לאהוב את העונה הרביעית 1. ווילו, טארה, Spell. ואל.

הודעה חשובה ביותר!

ריילי בעינ הוא אחת הסיבות הטובות לראות באפי עונה 4! לא בגלל השחקן, לא בגלל איך שהוא נראה אלא בגלל ריילי. הדמות תרמה המון לבאפי עצמה ואני מצטערת הוא דמות מדהימה פשוט כולנו בחרנו לשנוא אותו כי הוא הבחור באמצע. והוא נפל לעונה הלא משהוא. בלעדיו היוזמה היתה כלום. בלעדיו באפי לא היתה מתבגרת ומבינה המון דבריןם בהמשך (אין לי כוח לספויילרים) אז בבקשה זה שאתם שונאים את ריילי לא אומר שהוא כלום! *יוצאת להגנתו של ריילי אם לא אני אז מי?!*

קלואי1

New member
אם לא את אז אני!!!

גם אני מלא זמן לא מבינה למה אתם שונאים את ריילי!!! מסכן הבחור... הוא במערכת יחסים עם קוטלת שרק העובדה הזאת היא תיק רציני שנפל על הבנאדם. חוצמיזה היא לא שמה עליו לעומתו, שהוא מוכן לתת לה הכל. הוא כל הזמן מרגיש שהיא לא אוהבת אותו ואני מכירה את ההרגשה הזאת- היא לא כייפית במיוחד. בניתוח של הפרק פמילי (בין הפרקים האהובים עלי!) איזה אחת כתבה שריילי היה מפגר ומה הקטע שלו עם הערפדית. אז קודם כל, נראה לי שלא הבנת נכון את הקטע. לפי דעתי זה בא רק להראות כמה ריילי אוהב את באפי ולא להיפך. הוא יצא מהבית שלה בהרגשה שהיא לא שמה עליו ושלא אכפת לה ממנו והנה ליידו כוסית שממש רוצה אותו אבל הוא עדיין נשאר נאמן לבאפי. זה ממש ממש יפה מצידו במיוחד בגלל שאני לא בטוחה שבאפי הייתה עושה את אותו דבר אם המצב היה הפוך. ריילי תורם המון להתפתחות של הדמות של באפי, הוא מבגר אותה מאוד. חוצמיזה שעד העונה הרביעית היינו רגילים למערכת יחסים של באפי ואנג´ל שבה אנג´ל כל הזמן פגע בבאפי ולמרות שכולנו ידענו שהוא אוהב אותה וגם היא ידעה את זה היא עדיין נפגעה ממנו. לפי דעתי הדמות של ריילי באה בעצם להראות לנו את באפי מהצד השני של מערכות היחסים. אם עד עכשיו באפי הייתה זאת שנפגעה, עכשיו היא הצד הפוגע וזה אומר לנו המון עליה. בכלל המערכת יחסים של באפי תורמת המון לעונה הרביעית שאני דווקא אהבתי. יש בה פרקים מצויינים לעומת פרקים שהם רק בסדר- כמו בשאר העונות. אתם שוכחים שהעונה הרביעית הביאה לנו את הש המהמם ואת סמטינג בלו עם ווילו... ועוד המון פרקים מהממים. אז די להגיד שעונה 4 לא הייתה משהו ודי לשנאת ריילי!!!!

IM WITH U

קראתי והסכמתי עם הכול חוץ מדבר קטן... עונה 4 פשוט לא משהוא:) עוד פרט על ריילי- הוא תמיד שמה בשבילה למרות הכול, היא לא. הוא דואג לה, היא דואגת שהקטילה תהיה מהירה, ולא מסורבלת איתו. הוא אוהב אותה, היא לא אותו... פשוט חבל... אני בהתחלה שנאתי אותו היתי רואה אותו על המסך ומקללת... אבל אז חשבתי- "תמר למה את שונאת בחור חמוד?" "לא יודעת..." "תראי הוא אפילו דומה ל^^^^^ **************** (המשך של אותה תקופה)" "אז אולי אני לא שונאת אותו?!" "טוב אנחנו כבר לא שונאים אותו" "יאו תראי את ריילי" "יאו הוא כזה מותק" "הוא כזה עמוק" "טוב אחנו אוהבות גם את רייילי" כן ככה זה היה... תנסו לראות למה אתם שונאים אותו- כי הוא לא אנג´ל/ספויילר? כי הוא ערפד כוסון ואפלולי? כי הוא לא אהבת אמת ענקית שבחיים לא תהיה דומה לה? אז למה? כי כולם שונאים... -כולכם בלחץ חברתי!!! אז אמרו די לשנאת הריילי!!!

לנצח1

New member
רוני?????

את אמרת לי שאתשונאת את ריילי!!!!!!!! ממתי שינית את דעתך?!?!?!?!????? וחוץ מזה.... הוא סתם אחד שכל הזמן: באפי תאהבי אותי באפי תאהבי אותי! אוף! היא אוהבת אותו למה היא כל הזמן צריכה להראות לו את זה?!?!? גוד.. הבן אדם נזקק!

יערה5

New member
אני שונאת את ריילי בגלל שהוא מעצבן

ואני זאת שכתבתי מה הקטע שלו עם הערפדית אבל אני לא כתבתי שהוא מפגר(למרות שאני חושבת שהוא מפגר). ואף אחד לא אמר לו להיות במערכת יחסים עם קוטלת הוא בחר את זה אז ככה שלא הייתי אומרת שיש עליו תיק רציני. באפי דווקא די אוהבת את ריילי זה שהיא לא כול היום לידו לא אומר שהיא לא אוהבת אותו.הוא מתעצבן מהר מידי כמו מתי שבאפי לא רצתה לומר לו שדאון המפתח הוא פשוט קם ויצא. ומה את היית עושה אם היה נודע לך שאחותך הקטנה היא לא באמת אחותך היית הולכת לחבר שלך ואומרת לו "לא אל תלך אחותי היא לא באמת אחותי היא מפתח אבל מה זה משנה אתה יותר חשוב אסור שתהיי עצוב בא נלך לראות סרט רק בשביל שתהיי איתי ולא תהיי עצוב" זה מה שתעשי? אני בכל אופן לא הייתי עושה את זה ובאפי היתה ממש רגוע כשהיא דיברה איתו וזה מראה כמה באפי אוהבת אותו (לצערי). אז את תמשיכי לאהוב את ריילי ואת עונה 4 ואני ימשיך לשנוא את ריילי רק שבפעם הבאה אל תגידי לאנשים שלא אוהבים מישו לאהוב אותו בגלל שאת אוהבת אותו.

יערה5

New member
מישום מה ההודעה ירדה ומי שלא הבין

אני מדברת (או יותר נכון כותבת לרוני (קלואי)

talrv

New member
5...

מצטערת תמר, לא יכולתי להחשיב את ריילי כסיבה כן לאהוב.. something Blue! (הייתי חייבת..)

talrv

New member
7. בשביל אניה וזאנדר

הם פשוט נהדרים ביחד! טוב, טוב, ניתן גם לאחרים...

Darth Rosenberg

New member
9.

"because It´s Wrong"... או למעשה שובה של פיית´ מהתרדמת והחלפת הגוף בינה לבין באפי (This year´s girl + Who Are You)

למעלה