רשימה לא רעה

iceviper

New member
רשימה לא רעה

אהבתי את הכניסה של צביה גרינפילד,ולשבריר שניה כמעט חזרתי בי מהחלטתי שלא להצביע למרצ. בכל מקרה שיהיה בהצלחה,ומי ייתן שתחל השיבה הביתה של חלק ממצביעי שינוי ונזכה לראות את אילן גילאון שוב בכנסת.

אפשר לשאול במי אתה בוחר ../images/Emo35.gif

אני גם חשבתי להצביע למפלגת העבודה, אבל לרגע נזכרתי שמפלגת העבודה בעצם כבר הלכה עם הליכוד ואין לי רצון להצביע למפלגה שתלך לקואליציה רק כדי לשבת על כסא בעוד שהמפלגה שאיתה אני באמת מזוהה תלחם על העניינים האמיתיים של עם ישראל

vantan

New member
בטח תשמח שפרץ הוא תואם-ביבי

ראה דברי ברוורמן לעיל.

iceviper

New member
כבר אמרתי

אני מצביע לעבודה מחוסר ברירה אחרת.אני לא טיפוס שיישב בבית,ומפלגת תפנית מצחיקה מדי.

shirbi

New member
לא עדיף שתחכה לראות מי נבחרי העבודה

לפני שאתה מחליט להצביע עבורה?

iceviper

New member
אני לא מצביע עבור אנשים

אלא עבור הדרך. נשמע כמו סיסמה נבובה,אבל זה המצב כרגע.ובכל מקרה אני לא רואה מישהו בעבודה שיעשה לי פריחה כזו שתמנע ממני להצביע עבור המפלגה הזו.

shirbi

New member
אז מהי הדרך שעבורה אתה מצביע?

למשל, האם מפריע לך שאתה הולך להצביע למפלגה שחלק מחבריה, כאשר היו שרים, דאגו להשקיע במפעל ההתנחלויות (בן אליעזר לדוגמה)?

iceviper

New member
בשונה משרי מרצ?

ומה זה "השקעה במפעל ההתנחלויות"? אם אתה מדבר על מים,חשמל,חינוך וכו'-ממש לא מפריע לי.להפך,אפילו. אבל שכח מההודעה הקודמת.טעות שלי-ההצבעה שלי היא מחוסר ברירה,שוב. אם מימ"ד היתה רצה לבד סביר להניח שהייתי מצביע עבורה יותר בלב שלם.

אכן נמנמת קצת... 'מימד'= רק מלכיור

לא הארכת קצת בתנומתך "הטובה שהיתה לך אי-פעם" ? אין יותר 'מימד'. אפילו שותפיו של מלכיור (יהודה גלעד ואחרים) כבר שוקלים הקמת ע ו ד רשימה אחת לכנסת. 'מימד' היא כבר הרבה זמן סתם 'תעודת ביטוח פוליטית-אישית' של אדם אחד, יהיה סימפאטי ככל שיהיה. 'מפלגה' או 'תנועה' הוא כבר מ ז מ ן לא. עור והתעורר מיסטר נמנמן בקרח! תפשיר. החיים נמשכים.

iceviper

New member
מוזר.כי אני מקבל מהם מיילים.

יהודה גלעד רץ עם תפנית,אבל מה זה שייך למימ"ד?

shirbi

New member
זה אומר לדוגמה בן אליעזר

שבתור שר שיכון (אם אני לא טועה) דואג להקים עוד ועוד יחידות דיור בשטחים, או בתור שר ביטחון לא מפנה אפילו את המאחזים החדשים שהוקמו ללא אישור הממשלה.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את המשפט האחרון שלך... כמה אתה חושב יחזרו למרצ בעקבות בחירתה של גברת גלאון שוב לאחד מהמקומות הגבוהים? תחשוב מעט על הבריחה שלנו מהמפלגה הזאת..

iceviper

New member
בטוח שגלאון תבריח אותם

פעם זה היה שריד. אחר כך ביילין. ורן כהן חברתי מדי. ואיך אפשר בכלל להצביע למפלגה שמוכנה לשבת עם חרדים,ועוד שהביאה סוס טרויאני בדמותה של גרינפילד. אז מצאנו את הפונקציה החדשה-ישנה: זהבה גלאון. שהרי ידוע שאלמלא גלאון מרצ היתה מזנקת ל-10 מנדטים לפחות...

אשרת

New member
תראה..

אין לי עניין להזדהות עם אדם אשר מכנה את חיילי צה"ל נאצים או משווה אותם לזה. זקנותה מביישת את צעירותה, זה מה שיש לי לומר על שולמית אלוני.

אשרת

New member
זה די ישן.

אבל היא השוותה אותם באיזה ראיון שהיא נתנה ברדיו. בהקשר של מעשי צה"ל בשטחים, יכול להיות שזה אף נאמר בתקופת מבצע חומת מגן.

gershon17

New member
אה, כן

גם אם תיתן לשולמית אלוני לגור בדירה שמעליך, לכדרר כדורסל באמצע הלילה ואחר כך להתאמן בתיפוף ולחתוך חרסינות לאמבטיה - היא תהיה פחות מעצבנת מזהבה גלאון.

למעלה