רשימה לא רעה

eman70

New member
אני מוכרח לציין שזה רק בטמבלוויזיה

בשיחה פנים לפנים היא דוקא לא מעצבנת בכלל. אני מוכרח להסכים אבל, שגם אני מרגיש בזה שהיא לא עוברת טוב במסך או ברדיו. מעניין למה יש את ההבדל הזה.

אשרת

New member
אתה משהו אתה.

היה פה מישהו שאמר דבר חכם- גברת גלאון קצת מנותנת מהמציאות הישראלית. את הקיצוניות שלה מבחינה מדינית, כולנו מכירים. את הצד שהיא לרוב נוטה לבחור , גם כן כולנו מכירים. את מעכשיו השפלים של הצד השני שהיא בוחרת להתעלם, ובמקום לדרוש מהאחראים שם לקחת אחריות על הנעשה, ובמקום זאת היא דורשת מאיתנו איפוק ומניעת פעולות - גם כן כולנו מכירים. את זה שיחד החליטה להקריב את המצע האזרחי שלה (שדומה לזה של שינוי) למען "השלום" -- גם את זה כולנו ראינו. אני לא אחראית על זה שאמר שמישהו החליט לשתול לכם אותה, היא דווקא יכולה להועיל לכם, בתור מישהו שייכת למגזר הדתי-חרדי, ואף כתבה על זה ספר, נדמה לי. בכל מקרה, גם לכם, הישועה לא ממש תבוא מאיתנו
ובכל מקרה, לפחות לא ממני.

שמח לפגוש אותך גם פה...

בעקבות מה שמתרחש בשינוי אולי בכל זאת תשקלי את השיבה הביתה... אחרי הכל, מתברר שבבית החדש שלך השכנים לא משהו...

iceviper

New member
אבל הסברתי חזור והסבר ../images/Emo13.gif

שאני לא "לכם".אני לא מצביע למרצ ומחכה שהחברות שלי במפלגה תיגמר. אבל אני עדיין רוצה מאוד שתצליח,וזהבה גלאון בעיניי היא אחת הח"כיות הכי חשובות שיש,בכנסת בכלל ובשמאל בפרט. כבר היתה לנו שיחה כזו לפני שנים,ועדיין לא הצלחת להוכיח לי מדוע גלאון נחשבת קיצונית במיוחד.

shirbi

New member
ברור לך שככל שלמרצ יהיו יותר מנדטים

כך זהבה גלאון שאתה מעריך אותה, תוכל להשפיע יותר?

iceviper

New member
אני מעריך גם את ישראל אלדד

אבל אני לא מזדהה עם הדרך של האיחוד הלאומי. אני מרגיש יותר קירבה רעיונית למרצ ומעוניין יותר בהצלחתה מאשר האיחוד הלאומי (ובהצלחתה של זו יותר מאשר הליכוד) אבל יש דברים מהותיים ועקרוניים במרצ שמונעים ממני להצביע עבורה. לכן אני מאחל הצלחה מכל ה-
למרצ.לא איתי,הפעם.

shirbi

New member
ולמה לא מרצ בעצם?

במה עדיפה מפלגת העבודה מבחינתך?

נראה לי שיש כאן בכלל חוסר הבנה

הרבה עורקים ממרצ למפלגת העבודה פשוט בדקו את ההבדלים בין ביילין לפרץ וחשבו שאם יהיו למפלגת העבודה יותר מנדטים אז הרעיונות של פרץ יינצחו... הם לא מבינים שיש עניינים כלל-סיעתיים וגם קשה להם לעשות את החישוב הדי-הגיוני שמרצ חזקה תעזור לעמיר פרץ להיות ראש ממשלה!

אז היא תאכזב אותך

כשהיא תלך לקואליציה של אולמרט ותשאיר את מרצ באופוזיציה כדי ללחום על זכויות האמת של העם הזה...

iceviper

New member
אם זכרוני אינו מטעני

ביילין צייץ משהו על קואליציה אפשרית עם שרון לפני מספר חודשים,לא? (האמת שזה לא רלוונטי,כל עוד אולמרט ינוע לכיוון יציאה מהשטחים-אין לי בעיה עם זה).

אני לא פוסל אפשרות שמרצ תצטרף

לממשלה בראשות אולמרט, אבל בשביל זה אולמרט יצטרך להגמיש את עמדות הממשלה הרבה יותר מאשר מרצ תאלץ להתפשר על עניינים שבגדר יהרג ובל יעבור.

אשרת

New member
כפרה..

אם יש לך את חילופי המסרים שלנו עוד משנת תרפ"ח... אתה תמצא שם בדיוק את ההוכחה, למה הגברת הזאת מעיקה ברמות.

gershon17

New member
אני לא מכיר את הגברת גרינפילד

אבל גם אם תשים את שריד, ביילין ורן כהן בסאונה חמה, לא תיתן להם לשתות שעה ותשמיע להם רעש של דחפורים, כשהם יצאו משם כעוסים וזועפים הם יהיו פחות מעצבנים מזהבה גלאון.

אותי זהבה גלאון לא כ"כ מעצבנת...

אולי יש לה קול קצת צפצפני, אבל ח"כים פעילים כמוה לעולם לא יעצבנו אותי (כל עוד הם פעילים למען הדברים בהם אני מאמין).

למעלה