רשימה ביבליוגרפית

סקרנית7

New member
רשימה ביבליוגרפית

שלום לכולם, אמנם יש שריפה.. שלמזלנו כבר תחת שליטה... עדיין יש עבודות שצריך להגיש.. יש לי שאלה.. "נתקעתי" עם מאמר שלא כתוב מי חיבר אותו... מישהו יודע איך אני מאזכרת אותו בתוך הטקסט וברשימה הביבליוגרפית בסוף העבודה? (לפי כללי ה APA) תודה רבה ושיהיו רק בשורות טובות!!

נראה לי מוזר

שאין מחבר, תנסי לבדוק שוב ואולי תשאלי בספריה. ועוד הערה קטנה- הפחרוש של ביבליוגרפיה זה רשימת מקורות אז אין צורך להוסיף לפניה שוב את המילה רשימה...

סקרנית7

New member
גם לי נראה מוזר...

רק כשהייתי צריכה לאזכר את המאמר שמתי לב שאין לו מחבר... חיפשתי אותו שוב בקטלוג של הספרייה, וגם שם לא כתוב המחבר שלו... זה מאמר מתוך כתב עת.. מה אפשר לעשות?? **קיבלתי את ההערה :)

טעות, ננסה שוב

אני הייתי מתיעצת עם המנחה, מה גם שאם לא מצויין שם החוקר זה נשמע לי הרבה פחות אמין ורציני ואז עולה שאלה האם בכלל שווה להשתמש בזה...

סקרנית7

New member
זה ממש מעצבן...

יש שם כמה משפטים שמאוד מתאימים לי... והייתי כן רוצה לקחת ואתם משם... שאלתי את המרצה, היא לא יודעת מה לעשות... אם היה אפשר להגיע לאונ' הייתי נוסעת לברר... אולי כתוב במקום אחר בכתב העת...

Kinetic83

New member
ב-Google תנסי לחפש ציטוט מדויק.

תקחי משפט מסויים מהמאמר, תכניסי אותו למרכאות בשורת החיפוש וחפשי. אותו הדבר אפשר לעשות עם google scholar ו-jstor. עוד אפשרות, אם במאמר עצמו יש ביבליוגרפיה אפשר לפעמים לחפש לפי המאמרים שמוזכרים שם, גם דרך jstor ודומיו.

סקרנית7

New member
.... :(

חיפשתי בגוגל ובסקולר... ב JSTOR ראיתי שזה רק מאמרים באנגלית... ושלי בעברית... לא מצאתי בשומקום!! לא יודעת איך זה יכול להיותתתתתת

סקרנית7

New member
לא..

צילמתי אותו מתוך כתב עת שיש בספרייה... זה כתב עת משנת 1994.. גם אין בו רשימת מקורות...(מוזר... כי בתוכו יש אזכורים של כל מיני מאמרים ומחקרים)

kivi האחת

New member
../images/Emo27.gifאולי זה יעזור

צירפתי קובץ של כללי ציטוט לפי ה- apa. בטבלה בעמוד השני יש כללים ל- "newspaper article with no author". נראה לי שזה יותר לעיתון ולא לכתב עת מדעי... אבל אולי זה טוב מספיק...

למעלה