רשיון נהיגה.

סליחה אבל

יש הרבה נשים נוהגות דתיות,וזה שטויות , להפך זה עוזר הרבה גם לבעל במקום שאישה תלך ברגל הרבה זמן לגן ולבית ספר וסידורים,יותר נוח וקל,אולי פעם היה עם זה בלגן כי לא היו הרבה יוצאות הנשים ולא הילדים היו רק בבית או בחדר כיום אישה דתייה יותר בחוץ מאשר בבית,עבודה וסדורים,וכול הזמן יש נשים דתיית שאם כן בעד ראשיון ולהפך לדעתי זה יותר צנוע מאשר לאוטובוס ,

Rצינית

New member
מי קבע ???

בס"ד שבשביל נוחות פוחת האיסור. ומה הקשר אוטובוס לא צנוע??גם ברחוב לא צנוע ללכת בדיוק מאותה סיבה שאסור לסוע באוטובוס.וחוצמזה שהיום יש פיתרון בעיניין-כמו קו 1 בב"ב. הורס אותי קטע אחד . אוקי את ועוד כמה כמוך טוענים שאכן מותר<לדעתי ודעת גדולי ישראל.אסור!!> אתם מרגעים את מצפונכם בכך שמוצאים את אלו שלטענתם זה איסור כחסרי צניעות, כי... נוסעים בתחבורה ציבורית...אוי כמה אבסורדי זה. אבל נו.. טוב תמיד יהיו כאלו שיצאו היתרים למינהם. סורי,אבל יש לכם גישה מוטעת בהשקפה. אין פעם והיום,אם אסור, האיסור הוא חל על כל הדורות...

שמעי

יש כול כך הרבה בחורות דתיית שנוהגות שאני לא רואה בזה משהו לא טוב ,[לי אישית אין רשיון כי אני לא יכול מבחינה רפואית] להפך אני לא רואה בזה משהו רע אולי אם תגידי לי למה לא טוב אולי השתכנע

sarav55

New member
הייתה לי בעיה

אני מתוקף היותי נכה הייתי חייבת להוציא רשיון נהיגה בגלל המוגבלות שלי ברגלים סיפור מעשה שהיה נסעתי לשיעור בבית הכנסת ביזדים בירושלים של רבנית מסויימת בסיום השיעור ראיתי את הרבנית עומדת בחו ומחכה למונית עצרתי לה והצעתי את עזרתי לצורך הענין לקחת אותה לביתה. הרבנית הצדקת אמרה לי אני עם נשים לא נוסעת זה לא צנועה שתבינו ניסיתי לשכנע אותה אך לבסוף סיפרתי לה שאני נכה וזה כיסא הגלגלים שלי אז היא עלתה ואמרה לי זו פעם אחרונה וראשונה שאני נוסעת איתך. בתוך ליבי נפגעתי קצת אבל אמרתי היא צודקת כיום כבר שנה שאין ברשותי רכב ואני לא מתחרטת על זה

למעלה