רשידה מתפרעת !

איציק5111

Well-known member
אני לא חושב שאתה בוגד , אני חושב שאתה "נער מתבגר" שעשו לו שטיפת מח.

אני מייחל להחלמתך.
למה אתם מנסים להשתיק כל אחד שמנסה להעלות את המצוקה הפלשטינית? וגם אם הוא בוטה?

אתם רוצים להעלים אותם שלא ישמעו עליהם ויגידו לכם כל היום שאתה צדיקים והם השקופים לא מענינים אף אחד

ruven7

Active member

אתם רוצים להעלים אותם שלא ישמעו עליהם ויגידו לכם כל היום שאתה צדיקים והם השקופים לא מענינים אף אחד
ומי אשם במצוקה שלהם?

רוב הזמן נח

Well-known member

כי הפלשתינים הם אוייב שלא רוצה לחיות בשלום ליד ישראל. וכל עוד זה ככה, הם לא מעניינים. טראמפ היה חכם והבין את זה.

dory30

Well-known member
הימניים לוקים בנפשם,אסור לבקר את ישראל היא קדושה ולא עושה טעויות? ואם מישהו מבקר אתם ישר מתנפלים וצועקים בוגד?

תנו לאנשים לדבר ולהביע דיעה.

דבר שני תתחיל להסתכל על הערבים כבני אדם ולא כעבדים שלך
יש לי בני משפחה ימניים וגם אני הייתי ימני יותר מהניאדרטל. אפשר להיות ימני ובן אדם, במקרה הזה התנאי לא מתקיים.

שחר 676

Well-known member
יש לי בני משפחה ימניים וגם אני הייתי ימני יותר מהניאדרטל. אפשר להיות ימני ובן אדם, במקרה הזה התנאי לא מתקיים.
דורי - אל תשתמש במילה "ימני" כשאתה מתאר את עצמך - אתה שמאלן מהזן שאינו מבין מדוע הוא שמאלן. ;-)

קשה בסגר הא ? - איך אפשר לחיות בלי לפתוח את הבוקר עם קפה ועוגיית נבטים ברחוב שינקין פינת שמאלנצ'יק תל אביב.

איציק5111

Well-known member
דורי להיות שמאלני זאת לא קללה. מעבר לזה ששחר יגיד מה שהוא רוצה מה אתה מתרגש?

dory30

Well-known member
דורי להיות שמאלני זאת לא קללה. מעבר לזה ששחר יגיד מה שהוא רוצה מה אתה מתרגש?
אני לא שמאל ולא ימין. בהיעדר אלטרנטיבות אצביע לסער, היחיד שיכול לערוף את הראש של ביבי.

שחר 676

Well-known member
אני לא שמאל ולא ימין. בהיעדר אלטרנטיבות אצביע לסער, היחיד שיכול לערוף את הראש של ביבי.
נתניהו פשוט גאון - היכולת הזאת לגרום לשמאלנים גמורים כמו דורי להצביע לימין הקיצון פשוט מדהימה אותי.

האדון דורי שלמיטב ידיעתי גדל בצפון תל אביב בינות לבתי הקפה היוקרתיים המוכרים במבצע "קפה ומאפה בחמישים שקלים" ;-) יצביע עבור גדעון סער , אלקין ובגין...מדובר בימין קיצון חסר פשרות וחסר גמישות וחבורת "רק לא ביבי" כל כך נואשת עד שהם מוכנים להשליך לפח האשפה את האידיאלוגיה שלהם רק בשל שנאתם לנתניהו חחחחח

נתניהו פירק את השמאל לגורמים וכרגע הוא עסוק בלפרק את המשותפת - השמאלנים באבדן עשתונות וערכים מוחלט - הוא הטריף אותם לחלוטין , מוטט אותם נפשית

איציק5111

Well-known member
נתניהו פשוט גאון - היכולת הזאת לגרום לשמאלנים גמורים כמו דורי להצביע לימין הקיצון פשוט מדהימה אותי.

האדון דורי שלמיטב ידיעתי גדל בצפון תל אביב בינות לבתי הקפה היוקרתיים המוכרים במבצע "קפה ומאפה בחמישים שקלים" ;-) יצביע עבור גדעון סער , אלקין ובגין...מדובר בימין קיצון חסר פשרות וחסר גמישות וחבורת "רק לא ביבי" כל כך נואשת עד שהם מוכנים להשליך לפח האשפה את האידיאלוגיה שלהם רק בשל שנאתם לנתניהו חחחחח

נתניהו פירק את השמאל לגורמים וכרגע הוא עסוק בלפרק את המשותפת - השמאלנים באבדן עשתונות וערכים מוחלט - הוא הטריף אותם לחלוטין , מוטט אותם נפשית
מסכים ביבי שיגע את המדינה,גדעון סער ימין קיצוני ומסוכן לישראל וחילונים לא מבינים שהם הולכים להצביע לסער שהוא שמרן וימין שטני בנוסף הוא יהיה פי אלף יותר מושחת מביבי

שחר 676

Well-known member
מסכים ביבי שיגע את המדינה,גדעון סער ימין קיצוני ומסוכן לישראל וחילונים לא מבינים שהם הולכים להצביע לסער שהוא שמרן וימין שטני בנוסף הוא יהיה פי אלף יותר מושחת מביבי
זכור את דבריי , נתניהו הרבה יותר גמיש ופרגמטי מסער הקשיח - והוא נהנתן אך רחוק מלהיות מושחת.

איציק5111

Well-known member
זכור את דבריי , נתניהו הרבה יותר גמיש ופרגמטי מסער הקשיח - והוא נהנתן אך רחוק מלהיות מושחת.
לי זה ברור. סער ימני קיצוני. הוא כמו שקד בתחפושת של חילוני וליברלי אבל סער ושקד הם שטנים ימניים קיצונים אצל סער הסביבה מושחתת והוא עדיין לא נתפס אבל מאמין שהוא יתפס

ai27

Well-known member
לי זה ברור. סער ימני קיצוני. הוא כמו שקד בתחפושת של חילוני וליברלי אבל סער ושקד הם שטנים ימניים קיצונים אצל סער הסביבה מושחתת והוא עדיין לא נתפס אבל מאמין שהוא יתפס
אצלכם כל מי שלא מר"צ או לפיד הוא ימני מסוכן
אי אפשר להאמין למילה שלכם

AVIKO13

Well-known member
הימניים לוקים בנפשם,אסור לבקר את ישראל היא קדושה ולא עושה טעויות? ואם מישהו מבקר אתם ישר מתנפלים וצועקים בוגד?

תנו לאנשים לדבר ולהביע דיעה.

דבר שני תתחיל להסתכל על הערבים כבני אדם ולא כעבדים שלך
תרנגולת שרצה לשוחט במקום לברוח וטוענת שהיא מרחמת על הרעבים
היא אולי טובת לב אבל עדיין חולת נפש.
אתה רוצה גם ???

ruven7

Active member
למה ציפיתם מהטרוריסטית האנטישמית?
זו שייללה בדמעות תנין ברורות כשלא אפשרו לה לבקר את סבתא'לה בת ה-90 בגדה כשברור שבאה לחרחר מהומות?
ממש איכפת לה מסבתא שלה.
מצידי,לתת לבל0תינאים חיסונים עם ציאניד.

למעלה