זורג הרביעי
Well-known member
במקום שתבלבלו ת'מוח על ביידן והנודות שלנו - שימו לב לרשידה (נזק עצום ליחסי ציבור שלנו) - הסתער !
היא מהסקווד, רביעיה של חברות סנאט הזויות שלא מייצגות איש מלבד עצמן. אני מקווה שלביידן יהיה שכל לזרוק אותן לכל הרוחות.רשידה מתפרעת !
דורי - אתה , סתוונית , גוי ואבוי , אבנר ג ושאר הגויים לעתיד מצויים באותו הצד של רשידה טליב - אין שום הבדל ביניכם.היא מהסקווד, רביעיה של חברות סנאט הזויות שלא מייצגות איש מלבד עצמן. אני מקווה שלביידן יהיה שכל לזרוק אותן לכל הרוחות.
בניגוד לשיטה הישראלית,חברי הקונגרס לא נבחרים על ידי הנשיא.היא מהסקווד, רביעיה של חברות סנאט הזויות שלא מייצגות איש מלבד עצמן. אני מקווה שלביידן יהיה שכל לזרוק אותן לכל הרוחות.
לאף אחת שם אין תפקיד מרכזי. ארדן השגריר בארה"ב הבהיר, כי הנ"ל אינן מייצגות את המיינסטרים הדמוקרטי וכי ביידן ויתר שותפיו לשלטון ידידי ישראל.בניגוד לשיטה הישראלית,חברי הקונגרס לא נבחרים על ידי הנשיא.
הוא לא יכול להעיף אותם.
ארדן??????????? נו באמת!!!!!לאף אחת שם אין תפקיד מרכזי. ארדן השגריר בארה"ב הבהיר, כי הנ"ל אינן מייצגות את המיינסטרים הדמוקרטי וכי ביידן ויתר שותפיו לשלטון ידידי ישראל.
רשידה היא לא סתם מהסקוואד - היא מתהדרת במוצא פלסטיני.היא מהסקווד, רביעיה של חברות סנאט הזויות שלא מייצגות איש מלבד עצמן. אני מקווה שלביידן יהיה שכל לזרוק אותן לכל הרוחות.
הלוואי ותישחט ולא משנה בידי מי.מחבלת.רשידה היא לא סתם מהסקוואד - היא מתהדרת במוצא פלסטיני.
וכנראה חוששת שאם היא לא תתפרע עם ססמאות לאומניות מדי פעם, המשפחה שלה (שהעירה לה כבר שהיא "לא מספיק מוסלמית") תשחט אותה.
מה אנחנו חייבים להם בדיוק ?במקום שתבלבלו ת'מוח על ביידן והנודות שלנו - שימו לב לרשידה (נזק עצום ליחסי ציבור שלנו) - הסתער !
אבל היא צודקת.במקום שתבלבלו ת'מוח על ביידן והנודות שלנו - שימו לב לרשידה (נזק עצום ליחסי ציבור שלנו) - הסתער !
זאת המירי רגב שלהם וכך צריך להתייחס אליה, כמו קריקטורה של פוליטיקאית.אבל היא צודקת.
היא פשוט מעמידה מראה מול פניך ואתה קוצף על מה שניבט בך מן המראה...
ממש לא. בניגוד לרגב שנבחרת בזכות עבודת הניקוי שהיא עושה לראש הממשלה, הפרלמנט שם צריך תכלס להיבחר על ידי האזרחים שמאמינים שהיא מבטאת את קולם.זאת המירי רגב שלהם וכך צריך להתייחס אליה, כמו קריקטורה של פוליטיקאית.
זה רק מראה שאתה ורשידה מצויים באותו צד.אבל היא צודקת.
לא מבין מה אני חייב להם בדיוקזה רק מראה שאתה ורשידה מצויים באותו צד.
זה רק מראה מדוע לא הייתי מפקיד בידיך ובידי דומיך סודות מדינה וכן הלאה.
לבוא ולומר שאנו מונעים מהפלשתינים חיסונים זה לא פחות מאשר אוטואנטישמיות.
מדינת ישראל דואגת בראש ובראשונה לאזרחיה שלה - בדיוק כמו שכל משפחה גרעינית תדאג בראש ובראשונה לילדיה שלה.
ברגע בו אזרחי ישראל יחוסנו - תעשה ישראל את מיטב יכולתה עבור הפלשתינים.
מעבר לכך - הפלשתינים מקבלים תרומות ממדינות ערב העשירות - גם הן מוזמנות לסייע בנושא ולהעביר חיסונים לפלשתינים עוד בטרם ידאגו לאוכלוסייתם שלהם חחחחח
-הצו המוסרי העליון של כל אדם נורמלי הוא "עניי עירך קודמים"
כך שאני מביט במראה יופי טופי אבל אני מציע לך לשאול את חברך "גוי ואבוי" אם הוא מביט במראה שכן הוא עצמו הצהיר כי אין לו שום בעיה אם פלשתיני עם מצב רפואי זהה לזה של הוריו יקבל את החיסון לפניהם.
האיש מעמיד פלשתינים לפני אביו ואימו , בשר מבשרו , דם מדמו.....טירוף מוחלט.
הצדקנות והטהרנות השילו מכם מינימום רציונליזציה...תהיו בריאים.
במה היא צודקת?אבל היא צודקת.
אולי ביידן ימצא לה משרה בסוריה כסגנית של איזה ראיס מקומיכדאי שתתחילו להתנהג אליה יפה שלא תמצאו אותה יום אחד סגנית נשיא...
ולכן אני מקפיד לטעון שלא מן הנמנע כי אחיי השמאלנים לוקים בנפשם שהרי אין דרך אחרת לשפוט אותם לכף זכות - איני רוצה לכנות אותם "לא נאמנים"....ולכן אין לי אלא להגדירם כתשושי נפש/לא רציונלים/ תמהוניים וכן הלאה.לא מבין מה אני חייב להם בדיוק
למישהו נדמה שאני אחסן משפחה של טרוריסט לפני משפחת הקרבן?
דרך אגב, רק לידע כללי אבא שלי כרגע לא מחוסן כי הוא מרותק למיטה
ועדיין לא קיבלו חיסוני מרותקים( אסטרה זניקה)
אז יש לנו עדיין מספיק בעיות גם כן.
אתה יודע מה, בשביל הקטע
אני מוכן לחסן בתנאי
מי שמתחסן יחתום ויצולם על מסמך וסרט שבהם :
1. הוא מכיר בזכותנו על ארץ ישראל .
2. מתחייב שלא לפעול כטרוריסט ולא לסייע לטרור.
הימניים לוקים בנפשם,אסור לבקר את ישראל היא קדושה ולא עושה טעויות? ואם מישהו מבקר אתם ישר מתנפלים וצועקים בוגד?ולכן אני מקפיד לטעון שלא מן הנמנע כי אחיי השמאלנים לוקים בנפשם שהרי אין דרך אחרת לשפוט אותם לכף זכות - איני רוצה לכנות אותם "לא נאמנים"....ולכן אין לי אלא להגדירם כתשושי נפש/לא רציונלים/ תמהוניים וכן הלאה.
אני לא חושב שאתה בוגד , אני חושב שאתה "נער מתבגר" שעשו לו שטיפת מח.הימניים לוקים בנפשם,אסור לבקר את ישראל היא קדושה ולא עושה טעויות? ואם מישהו מבקר אתם ישר מתנפלים וצועקים בוגד?
תנו לאנשים לדבר ולהביע דיעה.
דבר שני תתחיל להסתכל על הערבים כבני אדם ולא כעבדים שלך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.