פעם אספתי כאלה, והיו לי מלא... עד שאמא שלי מחקה לי את כולם ביי מיסטייק... היו לי גם פיות ובנות ים ועוד כאלה דברים... אבל איך את עושה אותן? גם אני רוצה... -אנה, אוכלת הזברות הידועה לשמצה-
יש הוראות די מסובכות שאני לא יודעת-משהו עם תוכנת הצ´אטים "קאס(ט)ל"... אבל יש אתרים יותר נחמדים לבנית דולז-שיש שם מלא ראשים, בגדים ותוספות וגוררים אותם ומרכיבים דמויות והכל...האו ורי נייס... -ליאת-
א.....דוליז = תחביב חדש ומוזר ביותר של מס´ בנות בפורום הזה אלה ציורים של בובות DOLLS - עיברתו את זה לא טוב המ.....תכנסי לאחד האתרים או לתמונות המצורפות ממש מותק! כדאי לך לשמור???.........המ..... יאפ! הם ממש מתוקות וכמה שידוע לי אין של הארי - אבל תחזיקי טוב את הרעיון בידיים כי מישהי ישמע על זה ויכין כמה <לא עושה את זה בעצמי מטעמי עצלנות וחוסר יצירתיות> --תדרשי זכיות..... =] זוהר
מקרה - באמת! לא ידעתי איך לפנות אילך.......ובאמת התלבטתי איך לכתוב את ההודעה מ צ ט ע ר ת ! אני יודעת שזה מעצבן תשובות - 1.דוליז = בובות מעוצבות, כמו אנימציות כאלה 2.אין של הארי פוטר - אין קשר לפורום - הגיעו לזה דרך הוספה של מראה של ליאתה נראה לי 3.שווה לשמור אותם - אם אתה אוהב את זה זהו! ו......מקווה שלא עצבני יותר מדיי זוהי