רשומות החן!

Solinari

New member
רשומות החן!

על מה מספר הפאנפיק של חן?-ישנו קשר להארי מיודעינו?-ולמה לי, הגולש התמים, כדי לקרוא את הפאנפיק, והיכן אוכל לקרוא את הפרק הראשון שלו?-

S.Riddle

New member
יקירי!

למה לא ביקשת קודם? הרי לך לינק לאתר שלי, של ליאת ושל ענבל, בו יש הרבה פיקים ישראליים של ה"פ, ובינהם גם הפיק של חן היקרה שלנו!

אוףףף!

למה אנשים לא מקשרים לאתר הכללי ממנו יש קישור ליאהו גרופס? זה מעצבן...למרות שעדיין לא קישרתי מהאתר הגדול ליאהו גרופס...המ...פרט שולי...! נו, טוב..עזבו...ו-לירון-הדולי לא הכי דומה לך...אז גם לי מותר לחלום ולתקוע דוליז שלא דומות לי! הא! -ליאת-

S.Riddle

New member
זאת בעייה....

כי לא היה שם שיער שחור בכלל, או בגדים יחסית כמו שלי.... הרוב שם די צפונבוני כזה.... יאק.....

P. Patil

New member
אילו תמונות חמודות!

מאיפה הן? ויש עוד כאלו? ואולי גם אותן אדפיס ליומני הקט...

S.tal

New member
מאיפה מאיפה?!

מאיפה כל הדמויות הקטנות והמעצבנות האלו?! גם אני רוצה!

דוליז רוקקק!

תכנסי לגוגל או כל מנוע חיפוש, תכתבי animated dolls ויתנו לך רשימות של אתרים...עכשיו אני ולירון באובססיה של ליצור דולז לדמויות מפיקים ומספרים...המ...אני עשיתי דולז לדמויות האר פי ג´י ולפיק שלי ולירון עשתה לפיק שלה ולהארי פוטר {בכלליות}...היא עשתה 2 דוליות ממש חמודות של הרמיוני בד"כ ובנשף...! יצא ממש יפה...! -ליאת-

o.h

New member
וואו איזה מאמי!

אבל איך יוצרים כאלה? חיפשתי גם באינטרנט ותיראו איזה חמודה מצאתי! או<פ>יר

S.tal

New member
יווווו......., תודה!

ואיך עושים אותן?! אם אפשר בכלל......

לא לא לא לא!

זה לא מוצא בוואלה או בתפוז! אז איפה לעזה (מילה מאוד נפוצה אצלי (אתי יודעת) כדאי לכם להתרגל) אפשר למצוא אתרים כאלה? ומה הכתובת של הגוגל הזה?

הכתובת הנכונה של גוגל היא עם e בסוף

כלומר- google.com ואם כבר מדברים על זה אז בקרוב עומדת להיפתח הגירסה העברית של גוגל. הם כבר קנו את הדומיין google.co.il! s@me @ne

S.tal

New member
מה?!

ומשם מה עשית?! כלומר מהלינק של הגוגל?! קצת קשה לי להבין דברים....

נכנסתי לגוגל,

ואז עשיתי לחפש איך שלא קוראים לזה, ואז זה מצא לי אתרים ונכנסתי לאחד מהם!

S.tal

New member
ניסיתי......

איפה חיפשת שם?! כי היה שם מקום שחיפשתי, אבל הוא לא מצא אתרים....!

PopPy

New member
אאאאאהההההה!!!!!

איי לאב יו!! קודם כל כבר מצאתי 5 אני, אחת מהם לגמרי דומה לי אני יעלה אותה כשאני אמצא אותה *סוקלת את עצמי* - יש לי כבר 400+ אבל מיספרתי אותם. עכשיו אני בחיים לא אמצא את החמודות! ארג! ואני ממשיכה לחפש, אני מאמינה שעד שאני אלך לישון יהיו לי כבר לפחות 700
איזה חמוד זה!!!!!!!!!!!!!! אבל.. אר.. חצי מהן נראות בדיוק כמו כריטסינה גם כשהן אמורות להיות מזל תאומים היהי. |S| פופי |S|

scovers

New member
אתר עם תמונות..

מבחילות מגעילות מזכירות לי את בריטני *איכס!!!* וממש אבל ממש מכוערות. *נסקל בפוגים ע"י טל*

למעלה