רק

l a h a v100

New member
חחח אל תדבר אליי ברבים... כשבדקתי הייתי בן

אדם אחד... ויש קשר אבל לבועז מעודה אין

IשחרI

New member
מה ההתלהבות מבועז באמת?

תקח את ההודעה הזאת איך שבא לך:לטוב או לרע.. אבל למה להכנס לפורום נינט עם חארטה כמו: אסור שבועז ילך? יופי אז יש קשר לנינט וכוכב נולד. אפשר לומר שנינט (ושירי מימון)היחידות שיצא מהם משו מכוכב נולד ולא עוד אחד שהגיע לכוכב נולד וסתם דפק אלבום מסריח. אז אתה מצפה שמבועז יצא משו?כאילו....צר לי לומר אבל הראל סקעת לדוגמא היה באמת מישהו עם קול מיוחד וגם כן לא יצא ממנו משהו גדול כמו נינט. כוכב נולד כבר נהיה חארטה עוד מאז העונה השניה....ואם אתה חושב שאסור לבועז ללכת אז אתה טועה... הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות זה לצאת מזה ולהתפתח בזכות עצמו לא בגלל אס אמ אסים. בהצלחה ובכל מקרה נראה לי שבועז לא יעוף...סיוון תעוף... והודעות כאלו?אמ....ל

אני בת! מוזר בפורם שירי מימון לקחו את זה יותר

בקלילות תרגעו החיים יפים מה הדיכי

IשחרI

New member
=]אמרתי שסיוון תעוף חחחח מה נלחצת

"אסור שבועז ילךךךךךךך"

ג ב ש ו ש

New member
רק../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif

הודעות לא קשורות ממש כמו על בועז מעודה וכאלה..רק פה

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif כנסו בקשה ../images/Emo9.gif

אתם מוזמנים לקומונה של דנידין - רוני לוי קפצו לביקורר ואם באלכם גם תישארו
=)

YugiBoy

New member
../images/Emo220.gif_ מוכר_סינגל_של_נינט_../images/Emo220.gif

אני מוכר את הסינגל סוף העולם מהסרט סוף העולם שמאלה .. מי שרוצה --> מסר.

IשחרI

New member
נאסר מכירת סינגלים....אבל שיהיה

לידע כללי....אסור למכור סינגלים...זה לא למכירה.... בקטנה...

YugiBoy

New member
בגלל זה אמרתי שיפנו אלי במסר...

(= ובכללי.... גם להעלות לכאן תמונות של נינט אסור. לכתוב את המילים של השירים שלה...אז מה?

IשחרI

New member
בטח שמותר להעלות תמונות וומילים לשירים....

בפורום נינט מותר להעלות תמונות ושירים....זה פורום נינט!! אסור לאומת זאת לסרוק כתבות ולהפר זכויות יוצרים על נינט. קישורים לכתבות מילים לשירים ותמונות בטח שמותר...זה חלק מהעניין של הפורום.... ותאמין לי שאני יודעת..אני מנהלת פורום בתפוז....

YugiBoy

New member
זה לא משנה...

לכי לפורום זיהוי שירים תראי שאסור לשים שמה שירים בגלל שזו הפרה של זכויות יוצרים.. זה שאתם בוחרים להתעסק עם השירים והתמונות שלה ושזה כיף, לא אומר שזה מותר. נכון שאף אחד לא יתבע אתכם ... זה כמו לנסות לתבוע כל מי שהוריד שיר של ריהאנה.... מה גם שזה עושה לה יחסי ציבור... אבל על הדף, זה אסור. התמונה לא שייכת לך ולכן אסור לך להתעסק איתה... כל עריכה של התמונה בפוטושופ, לדוגמא, נותנת למי שצילם אותה זכות לתבוע אותך על סכום אדיר. כמובן שאף אחד לא באמת יעשה את זה כמו שאף אחד לא יקנוס אותך אם תזרקי זבל על הריצפה ברחוב נגיד... רק על הדף.

IשחרI

New member
שטויות

בפורום של אמן מסויים במקרה הזה נינט מותר לשים שירים של נינט(מילים לשירים כאילו) אסור להעלות כל קובץ אבל אפשר לשים תמונות והכל.. פורום זיהוי שירים זה לא על אומן ספציפי...לא יודעת מה הסיבות שלהם..אבל בתפוז מותר לפרסם מילים לשירים ותמונות שלנו ושל נינט

YugiBoy

New member
הפורום הזה

לא מקבל זכויות מיוחדות כי הוא על אמן מסוים... כל חומר שקשור אליה מוגן בזכויות יוצרים. הפורום הזה אפילו לא רשמי, וגם אם כן, כל עוד הוא לא קיבל אישור והצהרה בכתב שהוא רשאי להשתמש בתכנים X ו Y בצורה חופשית, ולא משנה באיזה פורום, זה לא חוקי. לא משנה מה הכותרת של הפורום... בין אם היא "נינט טייב" ובין אם היא "פה תשימו תמונות של נינט".

IשחרI

New member
אגב..לגבי טביעות

זה חארטה...עצם העובדה שמישהו ערך את התמונה בפוטושופ והעלה לאינטרנט אין לו על מה לטבוע אותי אם אשים את התמונה בפורום של נינט(שאת התמונה שלה עיצבו בפוטושופ). כאילו...אין לו סיבה... מה הסיבה?הוא לא רוצה שזה יתפרסם?עובדה הוא בעצמו פרסם... שיתן סיבה והוא יוכל לטבוע..אפשר לטבוע על כל דבר היום

למעלה