רק

YugiBoy

New member
זה לא רלוונטי.

אם צילמתי תמונה, איפילו אם פרסמתי אותה בשלטי חוצות, בכל העיתונים ובכל הפורומים, זה לא מקנה לך זכות להשתמש בה. אם ברגע זה אני מצלם את ה.....קיר שלי לדוגמא, ואת מבצעת בזה שימוש, לרבות עריכה בפוטושופ, ואני הולך עם זה לבימ"ש, את תשלמי לי אלפי שקלים. פשוט כי זה החוק.

IשחרI

New member
דיברתי על פרסום תמונה בפורום....ומילים לשירים

ודיברתי על נינט לא על כל אחד. נינט אישיות מפורסמת...ואם אני מחליטה לצלם אותה באיזה אירוע מותר לי להשתמש בתמונה...בניגוד למישהו אחר שאצלם אותו באירוע ואפרסם. עזוב לא נכנס לזה סבבה?כל אחד חושב אחרת.. ודיברתי על פרסום תמונה ומילים לשירים(שזה מה שנהוג בפורום וזאת אחת המטרות שלו-להתעדכן)ולאן גלשה השיחה..לתביעות אחרות.... זה לא הנושא...

YugiBoy

New member
"כל אחד חושב אחרת"? זה חוק כתוב.

תחפשי חוק זכויות יוצרים ברשת ותראי. לא דיברתי על אם את מצלמת אותה, כי היא דמות ציבורית אז אולי יש חריגה. דיברתי על להעלות תמונות שלי שמישהו אחר צילם... גם אם הכוונה של התמונות הייתה פרומו להפצה... לא שזה קריטי כי כמו שאמרתי אף אחד לא יעשה לכם כלום, על הדף, כתוב שאסור. המטרה של הפורומים האלה הוא לדבר עליה, ולהתעדכן. מה לעשות, אסור לשים פה לייריקס.(מילים לשירים). לא משנה מה המטרה של הפורום...

IשחרI

New member
אני לא רוצה להכנס לזה....

אני אומרת לך שכל אחד ממנו חושב אחרת...אין לי הוכחות ממך לחשוב שונה ממה שאני חושבת..ולך גם אין אני מניחה.. אז זה כן "כל אחד חושב אחרת" אומנם אחד ממנו טועה אבל עדיין זה מה שאני חושבת....

YugiBoy

New member
בטח שיש הוכחות

לא שתאמיני לי אם אני אתן לך הוכחות... יש פורום בתפוז לגבי זה, ואם תחפשי בגוגל תמצאי כל הוכחה שאת רוצה, שלא תגידי שהמצתי. בכל מקרה אין לי כח לזה, מי שרוצה את הסינגל שישלח מסר.

IשחרI

New member
ביררתי לגבי זה...כנס..

לגבי מילים לשירים אתה צודק..אסור לכתוב בלי אישור...לא עשיתי את זה אף פעם בשביל לדעת...פשוט חשבתי שמותר...גם בראיון לניהול אמרו שצריך לשמור על זכויות יוצרים בפורום אבל לא חשבתי שזה כולל מילים לשירים. אבל לגבי התמונות אני צודקת...
מותר לפרסם תמונות של נינט פה בפורום.....באלבומים לדוגמא...=]

YugiBoy

New member
גם תמונות אסור...פ

מיותר לאסור את זה כי אף אחד בחיים לא יתבע אותכם או את תפוז....

IשחרI

New member
אני מדברת פה על תקנון תפוז...שמותר...

לגבי תביעות זה לא מעניין אותי=]דיברתי בעקרון על תקנון תפוז....נכנסתי לפורום מנהלים וראיתי את החוקים..=] בקטנה..שיהיה לך לילה טוב=]חלומות פזפזים...דיון מעמיק

YugiBoy

New member
אהההה

נו אז למה לא אמרת.... בטח הוא כותב בתקנון שהוא מסיר את האחריות על זה ושהיא חלה על מי שמעלה ולכן שיעשו מה שבא להם.... (= לילה טוב...

למעלה