רק 2:2

על האש

New member
רק 2:2 ../images/Emo4.gif

במשחק פתיחת העונה מול בני יהודה ת"א. בסופו של דבר לא הסתדר לי להגיע למשחק. אבל כאילו ברור שאני לא הולך להחמיץ אף משחק בעונה הסדריה גם ב
וגם ב
יש לי הרגשה שזאת הולכת להיות עונה מוצלחת בשני ענפיי הספורט
. לכתבה מורחבת על המשחק הקליקו כאן. גרשוןןןןןן אתה אדום מביט אליך בעיניין גיהנוםם
.

Ayelet 1986

New member
אתה נורא אופטימי...

כמה שאני מנסה, אני פשוט לא רואה את עונה הזאת מסתיימת טוב. בכדורגל, אני מתכוונת. בכדורסל אני דווקא הרבה יותר אופטימית... זה לא שאני לא מאמינה בקבוצה, אבל האכזבות במחנה האימונים והחוסר המשווע ברכש עשו את שלהם... אבל למרות הכל, אדום זה בדם.......

איזה משחק.............

קודם כל היה כל כיף לחזור לבלומפילד...... איזה הרגשה...... איך נהנתי....... אבל אוףףףףףףףףףףףףף איך הם אף פעם לא יודעים לשמור על התוצאה בדקות האחרונות.... אוף...... זה היה כזה מעצבן...... אבל לא נורא.... הצעירים שיחקו ממש טוב.. וגם טועמה היה טוב וגם קוטלר... היה נחמד..... מחכה כבר לליגה

על האש

New member
איילת...

למה לא להיות אופטימים?! הריי זה אותו סגל של שנה שעברה בדיוק. סגל שנתן עונה מצויינת (עם קצת אכזבה בסופה). רק שהיום הסגל הוא ללא שני שחקנים שלא תרמו מהומה לקבוצה הלא הם פישונט ואוסטרץ(הכוונה בליגה). נכון אילן עזב אבל אני מאמין שאפק וקלמי סבן יסגרות את החורים (כאילו שאילן היה לא היו חורים
) בעזיבתו של אילן. מה שמע האופטימיות נובעת מסגל שמשחק תקופה של שנתיים ביחד וקבוצתי. וכמעט דבר בו לא השתנה אז אני לא רואה סיבה לחוסר באופטימיות. מחנה האימנוים אינו מדד להצלחה,זהו מחנה לגיבוש קבוצתי והחזרת כושר גופני לשחקנים וטו לא! לכן התוצאות במחנה האימונים לא משקפות,ולגביי האופטימיות בעוד מספר מחזורים נראה לאן היא הולכת
.

כל כך רציתי שישמרו את התוצאה .|כלני

אבל בואו נראה את החצי כוס המלאה . טוב שזה לא הפסד. כי בהתחלה היה 1 0 לבני יהודה . התפללתי חזק והיה 2 1 לאדומים שלי. כל הכבוד לבלילי וסאלים טועמה . אז קדימה להשחיז רגליים . להשחיז את הגרונות הפועל פתח תקוה אנחנו באים בהמונינו. והפעם תראו לכולם מי האדומים האמיתים. 24 לאוגוסט. משחק ראשון. הנה הם באים השדים האדומים הפועל תל אביב הפועל תל אביב נננננננננננננננננננננננננ
חמסה חמסה שום בצל יין

אני כל כך מתרגשתתתתת...

לא יצא לי ללכת למשחק נגד בני יהודה, אבל פ"ת...
שוב הריח של הדשא, הפיצוחים, השירים, והאדומים שלי!! שמעון גרשון חתם, אבוקסיס הוכיח לי היום שיש תקווה, ובכל זאת, משחק טוב או לא, ניצחנו, ניצחון מתוק. אני מתגעגעת לדשאאאאאאאאאא....!!

למעלה