"רק שתדע שאתה כוסון"

SarcaSeriouS

New member
"רק שתדע שאתה כוסון"

משפט זה יצא מפי רגעים אחדים לפני שנטשתי במהרה את המקום. יצאתי אדיוט שכן, לא חיכיתי לראות את תגובתו וישר סובבתי את פני לכיוון הדלת. למה? לא ברור לי עדיין. היה היום ערב קריוקי בקולומבוס-מסעדה בהרצליה. כל הערב נעצתי מבטי זימה בבחור החמוד שישב ממולי. מי שאמר שלא קיים כזה מונח מ-ו-ש-ל-ם, לא ראה אותו. ישבן חמוד, שיער בלונדיני (כנראה צבוע) פנים מושלמות. ושלא אדבר על הריקוד שלו שחירמן אותי לגמרי. בדרך חזרה הביתה חשבתי לעצמי" יופי,_____, עוד משהו שהתפקשש". לדעתי הוא ממש היה בקטע. שכחו אתכם מגיי רדאר, כל הסימנים הראו שהוא גיי. אחחח...וכך הלך לו עוד אחד... מישהו ער עכשיו? במקרה? מנחש שלא...

../images/Emo10.gif

קבל עוד אמוטיקון (ככה קוראים לסמיילים האלה בתפוז!) כזה-
- לאות הזדהות
. אוף...מי יודע, אולי עכשיו גם הוא מבואס שהוא לא הספיק לענות לך...

resputin

New member
../images/Emo4.gif אכן, מבאס.

וכן, גם קצת יצאת טמבל, אבל נעזוב את זה
. פעם הבאה, כשאתה רואה מישהו שמוצא חן בעינייך למה לא לגשת אליו?

SarcaSeriouS

New member
../images/Emo51.gifתמיד עוזרת לי עוד תמיכה ../images/Emo3.gif

האמת שאתה צודק. הקטע הוא שמפריע לי שגם אנשים שאני כלל לא מכיר יידעו עלי. מאוד מציקה לי המחשבה שהם יתחילו לזרוק מבטים מעצבנים כאלה. חוץ מזה, לא הייתי בטוח לגמרי שהוא בקטע...כלומר, זה היה דיי ברור אבל בכ"ז...יכול להיות שהתאים לי לחשוב כך. אבל בסוף אמרתי לו...למרות שלא חיכית לראות את התגובה וישר יצאתי. ... אהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! somebody please shoot me מוסר השכל: בפעם הבאה שאתה רואים את אותו הכוסון שתיארתי לכם, תרימו לי מיד טלפון! תודה וד"ש.

resputin

New member
תראה,

אתה יכול להסתכל על זה בקטע של "מישהו שאני לא מכיר שידע עליי", ומצד שני, לך תדע, אולי כשאתה הולך לך ברחוב אנשים חושבים\יודעים\אומרים לעצמם "ווי, הוא הומו" מבלי שאתה מכיר אותם. הדגש הוא שאתה לא מכיר אותם ומה הסיכוי שתיפגש איתם בשנית? לכן מנסים. אם אתה גם ככה אזרת אומץ כבר בשביל לומר לו משהו, ומשהו כמו "אני חושב שאתה ממש כוסון", אז למה במקום לצאת טמבל לא לקחת את הצ'אנס באמת לקחת את המספר טלפון שלו או משהו? ועל כך נאמר "אם כבר אז כבר".

למעלה