רק שתדעו אני כאן...
B bduya New member 22/1/01 #3 לילה טוב תגל!!!!! מתוקה... יואו ועדיין לא הייתי בכלל בפורום שלך... אני הולכת לשם עכשיו. היי מורני...
מ מורני ! New member 22/1/01 #5 היי מורני????? זהו ? זהו????!!!!! ``היי מורני`` בקטן.. בסוף... זה מה שמגיע לי?????
B bduya New member 22/1/01 #6 מורניישןןןןןןןןןן יו נואו ד`אט אני חולה עליךךךךךךךךךךךךך צריך לגרום לכולם לקנאות????? זה לא יפה... התגעגעתי למורן היחידה שאני מכירה פה... אני באה לצ`אט לדבר. ולמה את לא באיי סי?
מורניישןןןןןןןןןן יו נואו ד`אט אני חולה עליךךךךךךךךךךךךך צריך לגרום לכולם לקנאות????? זה לא יפה... התגעגעתי למורן היחידה שאני מכירה פה... אני באה לצ`אט לדבר. ולמה את לא באיי סי?
מ מורני ! New member 22/1/01 #7 מה זאת אומרת? לא ידעתי שאת על האי סי שלי!!! תעדכני אותי בבקשה..... לא לא צריך לגרום אבל שורה אחרונה ... מי כבר יקנא באהבה שלך אליי?
מה זאת אומרת? לא ידעתי שאת על האי סי שלי!!! תעדכני אותי בבקשה..... לא לא צריך לגרום אבל שורה אחרונה ... מי כבר יקנא באהבה שלך אליי?
מ מורני ! New member 22/1/01 #4 תגוש לילה מדהים לך... ואת יודעת.. אם תתעוררי באמצע הלילה ... שימי צעקה...