רק רצתי להגיד

וונקי

New member
רק רצתי להגיד

לכם המון המון תודה תמיכה ועל עזרה אני קמתי היום בבוקר במצב רוח איום ונורא אבל שהגעתי לבית ספר אמרו לו שחבר שלי מחפש אותי אז שלחתי לו הודעה שאם הוא רוצה לדבר איתי אני היה בספריה אני מתחילה היום ללמוד ב11:15 אבל הייתי בית ספר כבר ב9 וחצי כי רצתי לדבר עם מחכנת שלי היא תמיד יודעת לעזור לי שאני נמצאת למטה. ב10 חכתי לחבר שלי במוקם בו קבענו הוא באה ינצל דיברנו על מה שקרה הוא אמר לי שהוא יעשה הכול בשביל להוציא אותי מצב הזה כי זה הורס אותו אמרתי לו שאני אוהבת אותו הוא אמר לי שהוא גם אוהב אותי. טיולנו קצת בית ספר ב11:15 הלכנו כול אחד לשיעור שלו. הוא שלח לי הודעה לפלאפון שהוא מכין לי הפתעה למחר אז אני יעדכן אותם בקשר לזה. חזרתי הביתה דברתי עם אמא שלי ואח שלי אמרתי להם שבמוקם לריב ולצורח אחד על שני צריך פשוט ולדבר על זה בצורה נורמלית הסכימו לנסות לעשות זאת. אני מאוד מקווה שהכול יסדר בסוף ושוב המון המו תודה לכם

sh53

New member
../images/Emo51.gif גם לך ../images/Emo9.gif

שמחה לקרוא דברים טובים כאלה בפורום ושמחה שהולך לך טוב בחיים. מאחלת לך שימשיך כך תמיד ויהיה טוב תמיד.

וונקי

New member
תודה שושי

שושי זה לא בדיוק הולך לי טוב בחיים אני עדין כועסת על חבר שלי על מה שהוא עשה. כועסת אליו כן אבל אני אוהבת אותו ואני יודעת שהוא לא עשה את בכוונה. אבל עדין בית יש המון מתח נפשי ואני עדיו לא יודעת איך זה יסדר אני עדיו לא לגמרי יצאתי מי באסה שהייתה לי אתמול. אני רק מקווה מאוד קווה שזה לא ידע לאן שזה יגע אתמול אני צריכה המון עידוד ועזרה ותמיכה בשביל זה לא יקרה שוב

loving angel

New member
שמחה בשבילך ../images/Emo13.gif

שהכל הסתדר לך עם החבר שלך והמשפחה שלך :) ותזכרי את תמיד יכולה לפנות אלי אם את רוצה..

וונקי

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

יסדר זה עוד לא יסדר עוד לא לגמרי לאח שלי אני יתן בראש שאני יראה אותו

As היחידה

New member
../images/Emo143.gif אני שמחה בשבילך...

אני לא יודעת ממה מה להגיד.. חוץ מזה שזה ממש שימח אותי, לקרוא שאת שמחה...
תודה לך באמת על הכל.. עזרת לי מאוד גם בבעיות שלי!

וונקי

New member
אין שום בעיה שמחתי לעזור לך

אני בשמחה יעשה את זה רק תבקשי שמחה אני עוד לא לגמרי שמחה אבל מתחילה להרגיש קצת יותר טוב

sh53

New member
לפעמים לוקח זמן להגיע לאן שרוצים

להגיע בחיים, לכן צריך המון סבלנות. מדובר פה על שינוי התנהגות של אנשים מבוגרים כבר, שהאישיות שלהם כבר עוצבה, לכן לא לצפות שעכשיו הוקוס פוקוס הם ישתנו ב- 100%. יש דברים שאין בעיה לשנות, יש דברים שלוקח זמן לשנות אותם, יש דברים שלוקח המון המון זמן לשנות אותם ויש דברים שאי אפשר לשנות אותם, כי אנו בני אדם ולכל אחד יש את האופי שלו.

וונקי

New member
כנראה שבזה את צודקת

אבל לפעמייים כול מתח שיש בית הזה פשוט משגע אותי ומכניס אותי לבאסה רצנית אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות. הבית הזה זה כמו לגור בסרט

sh53

New member
סגרי את דלת החדר ושימי מוסיקה../images/Emo79.gif

למעלה