רק רציתי

karmy66

New member
רק רציתי

רציתי לומר לך שהיית מאור עיניים הבטת בי בצדודית פנייך ועצמת עיניים רציתי לך לומר שהיית אבן דרך לפניי ענית לי במעט אל תעקוב אחר פסיעותיי רציתי לך לומר שעלינו ארצה הלילה לחלום סובבת את גבך ושכבת לישון ןרציתי לך לומר שגעגועיי פצעו בלבי לחשת בשקט מעיק ליבך כבר לא אצלי אם לא תתני לי לבוא אם לא תתני לי לגשת אז לפחות אימרי לי ללכת

רק רציתי

רק רציתי שתדע שאני בכלל עוד לא יודעת וחוסר הידיעה עושה אותי משוגעת.

odo13z

New member
רק רציתי....../images/Emo66.gif

רק רציתי....... רציתי..... מי זוכר מה....? לנשום עמוק פעם אחת. לחוש את החיים אחרי שנים של לא... לפקוח לשניה את העיניים לאחר המון עלטה לטעום את הצוף לחשוב שוב מהר וחד וממוקד להידלק בתשוקה לבעור באהבה ואת........היית שם. כמה טוב לי.......אישה שלי. אאובתי.

deerman

New member
רק רציתי..

להגיד לך שאת.... מביאה אושר לחיי מעלה בת צחוק בפניי פוסעת לידי בשבילי חיי את לי לילה בחלומי גם כשאינך שוכבת עימדי געגועיי גם כשאת כמטחווי קשת ורוצה אותך ומחפש ואלייך לגשת. אם תאמרי לי ללכת..לא אלך.. ועלייך לא אוותר..ותמיד ארצך כי נפגשנו שנינו..שתי ישויות שתרו בזמנים קדומים ב"קופסאות" שונות ועתה בקענו כ"א מהקופסא ואנו לשנינו..עירום ועריה.

ואני רציתי....

לומר שאתה מולי אך קשה לי לדמיין כשאתה לא עימדי וכל דבר מועצם ושונה ואני עסוקה בלגרש את החושך במקום לפזר את האור ואני מנמיכה את האש וכמעט מפסיקה לבעור מילותיך כמו דלק למדורה שיחדרו אליי מהר ויגבירו הבעירה...

שמים1

New member
רק רציתי

רק רציתי לאמר שרוחות סתיו כבר מנשבות עוד מעט שלכת תעטוף את הגנים. רוצה שתשמור לי על עלי כותרתי תנצור את הניחוח את אותן טיפות הטל שריפרפו על עיניי והשקו נשמתי כפנינים יקרות. רק רציתי לאמר כי אתה מרעיד את עלי ומביא את פעמי האביב אל חיי גם כאשר גשום ומעונן ... זה.. מה שרציתי לאמר .

רוצה רק לומר ש..

רוצה רק לומר ככה בדממה נימת מילותיך באוזניי נספגת בנפשי פנימה קולך מפעים בי מרטיט ברכות.. ליבי בי מריע לראותך כזהר רקיע.. כי שלך הוא לעד כי ברשתך נלכד.

odo13z

New member
רציתי.

רציתי שנהיה לזמן מה שני יונים לבנות בשמים. בלי עבר בלי עתיד בלי שאלות בלי תשובות רק הווים. חיים. אוהבים. רק רציתי ללכת לאיבוד בתוך מבטך האוהב ללקט את השמחה. הצער. הכאב. אלוהי האהבות נענה לנו. עטף אותנו בחמלה. נשף על פנינו רוח טובה. אוצר בליבי כל רגע. כל שניה.

,,וגם,,

רציתי ללכת עימך לאיבוד יחד איתך בתוך נבכי נפשך לחקור מסתריך לגלות צפונותיך להמריא עימך על כנפי הרוח לצאת לשוח במחוזות נעלמים אי שם במרומים לממש חלום להעיז,

למעלה