רק רציתי לספר

רק רציתי לספר

שאתמול ביצעתי הזמנה (בייבי דול בורדו עם מכנסון ב85 וכותונת תחרה שחורה ארוכה ב125) מ"יפה בגדול" והיום קבלתי את הפריטים והם יצאו מדהימים וסקסיים קיים כרגע מבצע פסח והמחירים ממש ממש כדאיים בקיצור רק רציתי להמליץ בחום על הביגוד הסקסי בטירוף לדעתי (וזו לא היתה הדיעה שלי קודם בשיחה ביום שיש האחרון) ועל השירות המהיר במיוחד (וכמובן המחיר המצחיק) תודה רבה וחג שמח לכולן

דלפין תסלחי לי אבל

זה זה זה זה זה גנבתייייייי והשני נמצא ראשון מימין בחלון ההלבשההסקסית סתם מתלהבת ושוב חג שמח

DREAM111

New member
תתחדשי יקרתי ואכן המחירים מצחיקים

למי שיש כרטיס אשראי כדי להזמין ברשת.

dalfin

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

גרמת לי להסמיק עם המחמאות, הכותנת תחרה השחורה היא באמת מדהימה ,וגם הפייבוריטית שלי (
- שמחה שאת מרוצה ואכן המבצע מדליק והוא מסתיים ביום שישי הקרוב - 22/4 . אח"כ יהיו הפתעות אחרות.

אני קיבלתי מ- dalfin את הפיג'מה

ואני כל-כך מרוצה ממנה אין לכם מושג... אז זו שוב הזדמנות להגיד
דליה קלעת בול.

סליחה שאני שואלת אבל במה מדובר?

אשמח אם אפשר להזמין ביגוד עם כרטיס אשראי במיוחד בשבילי שניידות קשה לי. אודה לך אם תוכלי להשיב לי בהקדם
. יש גם ביגוד אחר?

גם אני...

גם אני הזמנתי היום בפעם הראשונה מיפה בגדול.. מה לומר: שרות מעולה, הזמנתי בשתיים קיבלתי את המוצרים בשש... הביגוד מדהים...גם אני הזמנתי את הבייבי דול בורדו , ותחתון תחרה... ממליצה בחום
חג שמח לכולם

dalfin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש מספיק לכולן. תהנו.

DREAM111

New member
טוב אז גם אני הזמנתי בעזרתה

המופלאה של דלפין ואני הזמנתי כך קודם כל הזמנתי מתנה לאחותי את הבייבידול הפרחוני בקרם כולל שתי גופיות עם תחרה בלבן ושחור. לעצמי הזמנתי את הבייבידול שחור עם פרחים עם שתי גופיות ואת פיגמת הפרפר בקצר כי כבר יש לי את הארוכה. המון תודה וכבעלת ניסיון אני כבר יודעת שהשירות הוא א-א והכל מגיע ארוז ויפה מאוד.

DREAM111

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי תצוגה.

אין סיכוי יקרתי אני בדברים הללו סולידית ושקטה.

למעלה