רק רציתי לספר ש....

בשעה טובה,מותר כבר מזמן ראיתי אותך

בהריון ולידה,אבל חיכיתי שתודיעי כאן רשמית

יה-יה

New member
רודפת אחריי ../images/Emo6.gif ומה אני עושה שם? ../images/Emo98.gif

סתם מכורה

גם לך חמודה ותודה.

תגידי איתן כבר שואל משהו? כי אני מניחה שכבר יש בטן. מתי משתפים את הגדולים באיזה שלב?

יש לי בטן ועוד איך

יצאה בשבוע ממש מוקדם ואני נראת לפחות בחודש מתקדם יותר
איתן לפני כבר יותר מחודש ניגש אלי וליטף את הבטן ואמר "לאמא יש תינוק בבטן" ואח"כ נגע בציצי ואמר "ויש לה חלב בציצי"
יש לו כמה ילדים בגן עם אמהות בהריון מתקדם או שכבר ילדו והבנתי מהגננת שזאת שיחת היום בין הילדים - עושים ספירת מלאי של התינוקות בבטן של אמא
אז תיארתי לעצמי שבאיזה שהוא אופן הוא כבר מבין אבל לפני כמה ימים הקראתי לו ספר של מלך האריות (סיגנון של Where's Waldo?) ויש שם תמונה של הקוף מחזיק את סימבה הגור על קצה הצוק ומראה אותו לכל החיות שמשתחוות לפני הנסיך שרק נולד. אז איתן שאל אותי למה הקוף מחזיק ככה את סימבה אז הסברתי לו שסימבה היה בבטן של אמא שלו הלביאה ועכשיו הוא יצא מהבטן והקוף רצה להראות אותו לכל החיות כי הרי האריה הוא מלך החיות. אח"כ הזכרתי לו שגם לחברה שלו מהגן יש אח תינוק חדש ושהוא היה בבטן של אמא שלו ועכשיו הוא יצא החוצה. הוא ישר סיפר לי על עוד ילדים שלאמא שלהם יש תינוק בבטן ואז שאלתי אותו האם לאמא שלו יש תינוק בבטן. הוא הסתכל עלי, הרים לי את החולצה וובדק מצד אחד ומצד שני ועוד בדק ועוד בדק ובסוף הכריז - "לא, לאמא אין תינוק בבטן"
אז הגעתי למסקנה שהוא באמת צודק כי אם הוא לא ראה את התינוק בבטן אז איך יכול להיות שיש שם משהו
אגב, קניתי לו את הספר "בבטן של אמא" ובעוד חודשיים שנתחיל לדבר איתו ברצינות על הנושא נראה לי שזה בדיוק הספר המתאים
לא חושבת שזה נכון להתחיל לדבר איתו ממש על הנושא לפני שבוע 30....

חמוד. גם אני אנסה למשוך כמה שיותר עד שנספר לה

מעניין אם היא תדע לקשר בין הבטן התופחת לתינוק בבטן. אם זה יבוא ממנה אני כמובן אשתף איתה פעולה.

חברה סיפרה לי שכשהם סיפרו לבת שלהם

אז היא ממש היתה בהלם. זה היה בערך בשבוע 28 והיא ילדה בת 3.5 ומאוד פיקחית אבל פשוט זה לא היה לה בתודעה
איתן אומר לי שיש לי בטן גדולה אבל פשוט לא מצליח עדין לקשר...נראה מתי יפול האסימון

חמודה. טוב העייפות הכניעה אותי (אני פשוט

כל היום עייפה זו מכה) אז נראה לי שאני פורשת בנתיים.

n o a p

New member
שיהיה בשעה טובה

איזה יופי דופק! זה אוגוסט נכון? שני הילדים שלי אוגוסט. שיהיה בהצלחה. אצלי הבת שלי לא חיכתה שאספר לה, היא ניחשה לבד ודי מוקדם (היא היתה בת שנתים וחצי, עם הרבה מודעות לגוף של אמא שלה..בערך בשבוע 14 היא החליטה שיש לי תינוק בבטן..ואז הסברתי לה שהוא יצא רק בקיץ).

התל"מ בשני לספטמבר. אבל אם אני אמשיך באותו קו

כמו עם הגדולה ואלד כבר בשבוע 37 אז זה כמובן יהיה אוגוסט.

buba300

New member
הי מתוקה!

איזו בשורה משמחת. ממש שמעתי לקרוא מה שכתבת אחרי ההתלבטויות ואחרי שכתבתי לך שלא תעצרי בשלב זה ותנסו כבר עכשיו. אמן הריון קל ותקין. אני בטוחה שליאן המדהימה ממש תשמח לאח/אחות נוספים!!

למעלה