רק רציתי לספר ש....

רק רציתי לספר ש....

אני בהריון.
. היום ראינו דופק אז כבר החלטתי שמותר לפרסם.(למי שעוד לא יודעת מפורום הריון). הרופא אמר שנראה לו שזה הריון שהתחיל כשניים (ראה שרידים)אבל כרגע יש רק עובר אחד. אז זהו גם אני בדרך להיות אמא לשניים. אבל עד אז יש לי עוד קצת זמן. ההפרש כמעט שלוש וחצי שנים.

lostfan

New member
אני בשבוע 30 עם בן 3 בבית

מקווה שהקטן יקבל יפה את התינוקת.

המשך הריון קל.ובאמת זה מאוד מטריד איך הגדולים

יגיבו. אצלי יהיה לא פשוט. הגברת עדיין קשורה אליי כמעט בחבל התבור

a g 2 7

New member
../images/Emo66.gifואני בהיריון 3 עם 2 בנים בבית

מפחדת אחרי הלידה איזה בלאגן יהיה לי....

gallish

New member
בשעה טובה../images/Emo140.gifאחלה חדשות!

זוכרת שהתלבטת

תודה. כן התלבטנו רבות. בסוף החלטנו לקפוץ למים

כי פחדנו שיקח זמן ואם נחכה יצא הפרש גדול מידי. תהיה תקופה מאוד קשה של מעבר דירה , לידה וגן חדש לליאן אבל נתגבר. אני מקווה

chipadripa

New member
לקטנצ'יק המתוק קוראים נועם.

קורלי מקסימה. כבר ממש בוגרת (יחסית כמובן). נועם כבר עוד מעט בן שנה.טפו טפו טפו. שניהם נולדו במרץ. לא יאומן איך הזמן עובר כל כך מהר.

chipadripa

New member
תודה. כן, במרץ צריך לתכנן שתי מסיבות כל שנה.

אני עדיין עם נועם בבית. אבל הלכתי כבר לראות גן ואני חושבת להכניס אותו בקרוב לשלושה ימים לגן. ובהמשך לשבוע שלם. זה נהיה לי כבר ממש קשה. וב 16:00 כשקורל חוזרת ועד שעופר מגיע מהעבודה - אני פשוט מתמוטטת.

בטח זה נשמע לא פשוט להסתדר עם שניים אחרי

הצהרים ועוד אחרי שאת כל הבוקר עם הקטנציק.אני ממוטטת עם אחת אז מה יהיה עם שניים?

chipadripa

New member
גם אני נזכרת עכשיו שעוד הייתי מתלוננת

על הימים שהייתי רק עם קורל. ועכשיו זה ממש מצחיק אותי. כי בדיעבד זה היה ממש קליל. היום אני רואה מה זה עומס ועייפות. למרות ש....אמא מהגן של קורל פגשה אותי בקניון (הייתי עם קורל ונועם) ואמרה לי: "אה, יש לך רק שני ילדים,את עדיין בירח דבש" הייתי קצת בהלם, לאור העייפות שהרגשתי כשפגשתי אותה.. עד שהיא סיפרה לי, שיש לה חמישה ילדים. כנראה, שהכל יחסי.

למעלה