רק רציתי לומר

אף אחד לא שם לך מילים, לא בפה ולא

במקלדת, אבל כמו שזה זה נראה שאתה נותן יד למשהו שאפילו אתה לא תעשה, למה לא תעשה? כי בגדול, זה לא בסדר, אתה אומר משהו בנוסח "אני לא אשתה חשיש, אני חושב שזה לא בריא, אבל אני יכול להבין נסיבות מיוחדות בהם אנשים אחרים ישתו חשיש וזה לא מתפקדך לדאוג שהם לא ישתו, אז מה אם הלכת, קנית להם והבאת להם לפתח הבית?". כאשר השאלה הייתה איך אתה מתייחס לחשיש, והתשובה שלך הייתה, תלוי באילו נסיבות. אני נגד חשיש. אני גם לא רוצה בחברת אנשים ששותים חשיש. אני גם לא אספק להם חשיש, יהיו הנסיבות שלהם מיוחדות ככל שיהיו. בנקודה הזו אני פשוט מסכימה לא להסכים איתך. אין כאן שחור ולבן,נכון או לא נכון. יש דעה מול דעה. מה אתה עושה עם וב-חייך זו בחירה שלך, אם אתה שלם איתה, יופי. בהצלחה לך.

voguemaster

New member
נקודה יקרה..

ההקבלה לא נכונה. אני לא "מביא" להם חשיש אם תרצי.. בדיוק כמו שאני לא גרמתי לאישה הזו לרצות לבגוד. לא אני יצרתי את בעית חוסר האמון בנישואין שלהם, ובטח ובטח לא אשמתי שאין שם כלום, עד כמה שזה עצוב. זה הבדל עקרוני לדעתי, ואני יכול להבין שהוא לא מתיישב לך.

אקווה

New member
לא יצרת את חוסר האמון ביניהם...

...אני רק השליח... [תמיד מאשימים את ה- ש.ג]. אף אחד לא מאשים אותך, אלי. סתם מנסים להבין איך הראש שלך עובד. אנחנו אנשים שונים - חושבים אחרת. זה מה יש. אבל עדיין תמיד אפשר לנסות לא? :) תראה - אני לא מכירה את הצד של הבעל בכל העניין, זה גם לא ממש מעניין אותי. אני יודעת שהמצפון שלי לא היה מרשה לי להכניס ראש בריא למיטה זוגית חולה. ולא רק מהטעם שאני יכולה להיפגע אם הבחור יחליט שאני רק שעשוע מהצד והוא חוזר לחייים מאושרים עם אשתו, אלא הרבה בגלל שלא הייתי רוצה לפגוע באשתו. גם אם היא לא תדע כלום - המצפון לא יאפשר לי. למה? כי לא הייתי רוצה להיות במקומה. זה הכל. אם לך זה לא מפריע כי לדעתך יש נסיבות מקלות כי הוא חרא של בעל ואבא - וזה מספיק להרגעת מצפונך - סבבה. שיבושם לך ויערב לחיכך. בהצלחה כבר אמרתי???

alonpaz

New member
בגידה לא תימחל ולא תסלח לעולם....

בגידה זה הדבר המזעזע ביותר שיכול להיות בין בני זוג - עם צד אחד בוגד הפגיעה בנבגד היא משתווה לרצח (הנפש). לא כדאי לאף אחת לבגוד בי!!! אני לא אלים אבל היא תסבול כל חייה...!

למעלה