רק רציתי לומר ש

char la maskus

New member
לא אני מעדיף שתסביר לי אתה;

איפה היצירתיות של טקסס בדיוק?!?! איפה רגע בוא נראה... אה.. בכתיבת תווים לא קשורים ולא הרמוניים ואז זה הופך את זה להזוי נכון? כן הם גדולים אחי פשש...

Art0m

New member
קיצר

דבר ראשון הקיק והבאס של אזאקס מסריחים רצח מבחינת מקוריות... תמיד ממלאים את אותו התפקיד עם אותו הטאץ'... שמעת אחד שמעת את כולם. זבל רציני לדעתי... למה לא לגוון קצת? דבר שני, "חוזק" במוסיקה(לפחות החוזק של השנים האחרונות) הוא סתם בשביל להלהיב את מוח הערס... לדעתי האישית אין בזה שום דבר מעניין או מקורי, כולם עובדים לפי אותה הטכניקה וזה מעצבן רצח... הקיק והבאס בטראנס(ובמיוחד בדארק) כבר לא עושים לי טוב... טקסס לעומת זאת מביאים כול טראק קיק ובאס שונים, אפקטים שונים לגמריי, רעיונות, כתיבה, תוים... שום דבר אף פעם לא חוזר על עצמו. התוים הם הרמוניים לחלוטין, זה שהאוזן שלך לא יכולה לקלוט את ההרמוניות וההזיה שבזה זה כבר משהו אחר... Texas Faggott - I X U זה מה שנקרא גרוב... גואה פיני במיטבו

eranle25

New member
מצטער אם אני יוצא מפגר פה חח...

אבל texas זה גואה? שואל ברצינות...כי לא שמעתי מהם כמעט טראקים , אולי אחד או שניים...והתרשמתי שזה משהו אחר , לא גואה זה בטוח....

Mike A

New member
לא בדיוק

זה טראנס פיני מה שנקרא. יש השפעות גואה בכמה טראקים..

אז הנה אני אומר לך....

"צמד הדבילים" האלה הם מוזיקאים מחוננים. זאת אומרת שבמה שהם יוצרים אשכרה יש מוזיקה ולא קיק-בס מנופח ושמן שחוזר על עצמו לאורך כל הטראק עם תוספות של רעש של חתולים מתים בבלנדר. תתפלא, אבל גם אם האוזן ה"מאוד מפותחת" שלך לא מסוגלת לקלוט את ההרמוניות בטראקים של טקסס זה לא אומר שהן לא קיימות. זה פשוט אומר שאתה לא שם לב אליהם. ואזאקס לא עושה מוזיקה. הוא עושה חרא שכל ילד בן 16 עם קצת הבנה בקיובייס יכול לעשות. ההבדל הוא שכנראה אזאקס היה במקום הנכון ובזמן הנכון עם החרא שלו. {נ.ב- nighetmare זה אחלה טראק וכל הנאמר כאן לא נוגע לטראק הזה. גם תרנגולת עיוורת יכולה למצוא גרגר פעם באף פעם}.

המשנן

New member
אולי לא שמעת מספיק טקסס

בטח שיש הרמוניות ויש הכל מהכל...ובקשר לקיק ה"דהוי" כל ילד בן 12 יכול לעשות קיק פול און מעפן ותחון תחון תחון!!!! קצת מגוונים ומשנים לך ת'קיק אז את אומר מסריח?

char la maskus

New member
חחחחחח טוב

כולכם צודקים...אני ערס שלא יכול להבחין בדבר כי אני אוהב את אזאקס סיינדרום וגם הוא ערס..אין לו ידע מוזיקלי בשיט ולכל חבריו ב 3Division ו Nutek גם אין את הטאץ' הנכון... להבדיל אלף אלפי הבדלות מטקסס פאגוט שה=ם הצמד המוכשר עד מאד מתקלטים כבר במשך 20 שנה!!!!!!!!!!, במסיבות אנדרגראונד ל50 איש ולמה ל50 איש? כי רק לאותם 50 אנשים יש את הידע המוזיקלי הנדרש בכדי לשמוע טראנס!! כן זה בהחלט מיותר שיהיה כח בטראנס... בשביל מה צריך כח על רחבה??! על רחבת ריקודים צריך לעשות יוגה.. בגלל זה מומלץ לשים את הקיק והבאס הכי נמוכים במיקס... טוב כדאי שאני אנטוש את מקומי בפורום לטובת אנשים משכילים ממני שיודעים באמת טראנס מה הוא...

char la maskus

New member
ואצל טקסס

שום דבר לא חוזר על עצמו כי הם להם מושג בכלל מה הם עושים אז איך הם יכולים לשחזר את מה שהם עשו או לפחות לפתח סיגנון ייחודי להם?

Art0m

New member
אין לך מושג

מה הם עושים אחי... שמע, אני אסביר לך את העניין בפשטות... יש אנשים שצריכים קיק ובאס חזקים במוסיקה וזה בעצם כול מה שהראש שלהם יכול לקלוט, ויש גם אנשים ששומעים את הצלילים הקטנים ומחברים אותם לעוד צלילים עם הזמן וככה טראק נבנה בראש... זה מה שאני מחזיק מהמוסיקה של טקסס. אני אישית לא יכול לשמוע אזאקס/דאבל בבית כי אין במוסיקה שלהם שום דבר מעניין, בת'כלס הכול העתק הדבק וזהו... למרות שבאמצע הלילה במסיבה אני יכול להנות מהם ובכיף... קיצר תאכל 200 מק"ג, תעשן קצת ותשמע את Texas Faggott - Diana's Not Dead , אם אחרי זה לא תגיד שזה גאונות אז זה כבר בעייה אצלך בראש... ;)

nikkush

New member
טוב, חברה, לא רציתי לעורר ויכוח כלכך סוער

אבל בכל זאת, כמו שמתושלח הזקן כבר אמר, "בלי להפגע", יש פה כמה סתומים אז עם כל הכבוד, ויש כבוד, דאבל לא רואים את כל השמות שהוזכרו כאן, הם שני יוצרים גאונים שיודעים לעצב חשמל ומה שלא הרבה אומנים מסוגלים לעשות ( סיימון פוספורד יודע לעשות את זה בלייב, לנגן על חשמל על הפלייבאקים שלו, וכבר הייתי באחד הלייבים החזקים שלו פה בארץ אחרי יאנגר בראדר הראשון ) ואם אתה מזכיר את טקסס הנחמדים, אז אני פשוט מביא לך בחור סימפטי וחביב, שמפציצ את הבוקר, אזאקס לא חוסך.. זה טרקים למסיבות לבוקר, לא לחפירות והוא מומחה בזה..

המשנן

New member
אף אחד לא אמר שלאזאקס אין ידע

אבל אל תגיד שמוזיקה שונה היא לא טובה...ברור שצריך כוח ברחבה ...מה זה ברור? חייב כוח ברחבה אבל יש גם סגנונות שטנים תנסה לשמוע בלי דעות מקובעות...אולי תאהב

לגבי הכוח ברחבה....

האמת לא ממש חייב "כוח" ברחבה. הרחבות הכי יפות שהייתי בהם בחיים שלי לא היו כאלה "כוחניות" אם הבנתי נכון למה אתה מתכוון. פינית זאת לא מוזיקה כוחנית {טוב לפעמים כן, תלוי לאיזה אמן מאזינים.} פרוג זה לא מוזיקה כוחנית. {שוב, יש את היוצאים מהכלל} והפלא ופלא, דווקא אלה הן הרחבות הכי יפות שיכול להיות. אפשר ואפילו רצוי לעוף ברחבה לא "כוחנית" אבל עם מוזיקה טובה באמת ולא לולאה שחוזרת על עצמה לאורך כל הסט {כן, זאת רמיזה לאזאקס}

../images/Emo106.gif השרשור המעפן לשנת 2007 ../images/Emo106.gif

גם אנשים ממתווכחים, גם אנשים מתעצבנים, וגם אנשים משווים את אזאקס לטקסס. בלי ספק יש לנו זוכה בתחרות השרשור המעפן לשנת 2007. לטגלן חחחחחחחחחחחחחחחחחח

לה קרדה

New member
חחחח איזה אנשים אתם :p

תשמע מתושלח, כל אחד והטעם שלו אח גיבור! אני יכול להגיד גם לבחור הזה שהייתי במעמד שלו, גם אני הייתי אומר את זה ורב עם אנשים.. היום אני אוהב מה שאני אוהב וזה גואה בעיקר ופינית, נכון לפי דעתי טקסס הרבה יותר מוכשרים וטובים מאזאקס אבל אני לא רוצה להחזיר את המריבה הזאת שוב, אז נסגור את זה בכך ש: -=על טעם ועל ריח אין מה להתווכח=- אבל בכל זאת.. מה הקשר אזאקס

ברור שעל טעם ועל ריח...

אבל להשוות אמן {גדול או לא, מוכשר או לא, לא משנה, טעם וריח אמרנו} להרכב שהגדיר בעצם סגנון ונישה משל עצמו זה לא ראוי. זה כמו להשוות את לינקין פארק לפינק פלויד. וזה לא משנה אם אני אוהב את המוזיקה או לא. אני לא סובל את המוזיקה של סקאזי אבל הבנאדם מצליח בענק ועל זה אני מכבד אותו {לא יודע במה זה מועיל אבל עדיין...} לזלזל ככה בפורצי דרך כמו טקסס פאגוט זה מה שמעצבן. לא אכפת לי בשיט אם הוא אוהב את המוזיקה או לא, אם הוא חושב שזה קשקוש מוחלט או לא, אבל הזלזול הזה לא במקום, בטח שאתה משווה אותם לאזאקס סינדרום.

char la maskus

New member
כל ה"צעקות" שלך לא יעבדו בחיים

אני עדיין חושב שטקסס גרועים ואתה אוהב אותם (או שלא) רק כדי ליהיות מיוחד ולאהוב איזה צמד שאף אחד כמעט לא מכיר.... די חחחחח רק מהעץ אל תנסה להוציא פלסטיק צהבהב בתור זהב

בזה הרגע הוכחת שאתה דביל.

"ולאהוב איזה צמד שאף אחד כמעט לא מכיר.... " אני לא צריך להוסיף כלום למשפט הזה. אתה אפילו לא שווה את התגובה שלי, או את הזמן שאני מבזבז עלייך ועל לקרוא את ההודעות שלך. כל טוב חבר, שא ברכה. האלבום החדש של אזאקס בחנויות.

LiorInDaMix

New member
חחחחח

עזוב את טקסס בצד לרגע אחד... רק תשווה את אזאקס והדאבל האלה כמעט לכל אמן טראנס בעבר ותראה הבדל שמיים וארץ... האמנים של היום לצערי הם כמו שנאמר כאן - אמני "העתק הדבק" אבל עזוב... בוא נסתכל רק על הז'אנר שהם עובדים בו.. דארק... וגם שם הם עדיין מחורבנים! לא מגיעים אפילו לביצה השמאלית של OSOM ועוד מלא אחרים... אומנם אני לא מתעסק בדארק ופול און יותר מדי... אבל אני יודע לזהות חרא כשאני שומע אותו... ואבאל'ה.. אלה אמנים בשקל...

למעלה