רק רציתי לומר ש

Roi D 1

New member
weird..

הוא אפילו לא מהפייבוריטים שלי בפטומנז אבל מספיקה דלקה אחת שתאכל סרט על איזה טראק והוא הכי אהוב עליך
...

char la maskus

New member
אם לומר את האמת..

בדיסק האחרון של אזאקס הוא הוכיח שטקסס יכולים רק להעניק לו בלואו ג'וב... הזויים ככל שיהיו חחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד לי אתה בסדר?

לא כי אני חושב שנדפק לך קצת משו בקופסא. אתה משווה אמן {???} של "העתק-הדבק" מעפן כמו אזאקס שכל הטראקים שלו נשמעים אותו דבר לגאונים כמו טקסס? באמת.... זה כמו להשוות פרארי ללאדה. קיצר עדת השמעונים של אזאקס מחכה לך. לך תחפור איתם.

tosh43

New member
בעעעע מתי תתבגרו כבר??

שיל זה לא ספציפית לך... תתחילו להבין שזה רק מוזיקה וזה לגיטימי לגמרי שכל אחד אוהב משהו אחר, אני יכול להראות לכם מלא אנשים סבבה שכבר שנים בסצנה הזאת ווואלה אוהבים פול און וזה לא עושה אותם ערסים או לא מבינים במוזיקה ומצד שני יש לך אנשים שרק שנה בטראנס וגם לא מי יודע מה שחושבים שכל יצירה פינית זה דבר קדוש וכל השאר זה בכלל לא מוזיקה... בקיצור לשלול בן אדם רק בגלל המוזיקה זאת מחשבה של ילד מתלהב ותעשו לעצמכם טובה תנו לה בעיטה ותעיפו אותה מהראש שלכם...

The Wonderboy

New member
לדעתי אין בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל מקום לעשות

השוואה הכי קטנה בעולם בין אזאקס סינדרום, לטקסס פאגוט . זה שווארמה וזה פיצה, אז איך הגעת בדיוק שטקסס יכולים למצוץ לאזאקס ? בכל אופן סתם להבהרה כללית רק תדע שיש הרבה אנשים חושבים אותו דבר על אזאקס, וההיפך על טקסס, וכאן שוב נכנסים לעניין של טעם .. ולא הפולאון לא ברא את העולם .

char la maskus

New member
תגיד לי מה אתה רציני?

מה זה משנה איזה סגנון היה פה לפני כן..? ואם האדם בא מהקוף זה אומר שאנחנו צריכים לאכול אחד לשני את הכינים!?!? אל דברו שטויות טוב? מה שקובע זה מה שנשמע טוב ואני לאו דוקא מדבר על סאונד.. הכתיבה של אזאקס הרבה יותר מעניינת.. הרבה יותר מרשימה.. נסכם את זה בכך שאזאקס עושה בשניה את המוזיקה של טקסס לעומת צמד האפסים שאני מאמין שיקח להם לא פחות מעשור להוציא קיק באס נורמלי חחחחחחח

The Wonderboy

New member
מה עשית לי מאזאקס סנדרום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוד מעט תשווה אותו גם לסיימון פוספורד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .. סתם אמן בלי טעם של חריטות ושריטות ללא נשמה .. שמע קסנומורף ,טים שולץ . אורגניק נוייז דלתא . ותבין ממה בנוי הדארק האמיתי . אתה באמת חושב שבגלל שאתה מקשקש כאן בפורום בבטחון גדול בדברים שאתה כותב, אנשים אוכלים את הלוקשים שלך, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... איפה שאתה נמצא היינו לפני הרבה מאוד זמן ..

yoss67

New member
Tzelmavet !!!

לא היה ולא יהיה דארק יותר טוב מהטראק הזה!

dror840

New member
ובוא אני אגיד לך משהו

transdriver - lord of the fly לא נופל ממנו

char la maskus

New member
אחינו חובב הנוסטלגיות תבין..

אמן אצלי נמדד לא עפ"י כמה הוא פרובוקטור ומעפן לכדי להגיע לרמה שהוא עושה מוזיקה שנשמעת כמו פופ של שנות ה 80 עם קיק דהוי ומסריח.... אמן אצלי נמדד ביצירתיות שלו בטכניקה ובביצועים ובוא תגיד לי עכשיו שלצמד הדבילים יש רבע מהידע של אזאקס בכל הקשור ליצירת מוזיקה

psyosi

New member
char la maskus לך לך תעשה חמוצים יגנוב

איך אפשר ביכלל להשוות בין אזקס סידרום לטקסס פאגוט ... טקסס הרבה יותר מוצלחים והמוזיקה שלהם הרבה יותר יפה .. יאללה טקסס :)

Mad Sorcerer

New member
אחינו המבין הגדול

בוא תסביר בבקשה איפה היצרתיות הגדולה בשבע דקות של לופים של קיק + באס + וצלילי פרוטי לא קשורים

Mad Sorcerer

New member
הממ

וזה שהדבר היחיד שמושך לך את האוזן זה הקיק כבר אומר משהו על השמיעה וההבנה שלך במוזיקה אז בבקשה אל תכתוב שטויות - תשמע מה שאתה אוהב אבל אל תשמיץ פה אומנים מוערכים מאוד בכל הסצינה שבתכלס המציאו ז'אנר משלהם, ואולי גם יום אחד תתבגר ותיפתח לך השמיעה ואולי תתחיל קצת להבין את הגאוניות שבמוזיקה שלהם ואת אלפי הסגנונות שהם משלבים בכל טראק הזוי.. עד אז תהנה לך מהקיק שלך :)

psyosi

New member
שמע אני לא ממש מבין

אבל לדעתי המוזיקה של טקסס הרבה יותר יפה .. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח .. אני לא ממש שומע טקסס אני יותר בכיוון של hallucinogen prometheus בקיצור twisted records יום טוב שיהיה :)

char la maskus

New member
אולי באמת..

אולי יום אחד אני יתבגר ותתפתח לי השמיעה...תקבע אתה באוסף הבא שמשתחרר בנוטק

למעלה